Suport pentru pui pe sticla....
Raspunsuri - Pagina 3
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Am experienta - am facut pe sticla ins ma scoate din sarite ca se murdareste tot cuptorul. Dar produsul.... este delicios. Urmaresc cu interes subiectul, daca vad surse sigur iau numai sa nu mai stropeasca in halul ala cuptorul ca nu mai am rabdare sa-l curat. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Sticla trebuie sa fie plina cu apa.Eu o pun in tava de cuptor iar in tava torn putina apa cat sa cuprinda toata suprafata.Asta ca sa nu se produca fum cand se scurge grasimea puiului. Puiul trebuie inchis cu scobitori la gat ca sa nu iasa aer si sa se faca in interior.
adi2003 spune:
Si mie imi vine sa rad ca ai facut tu asta la camin. De-atunci ai talente culinare.
Daca tot suntem off topic, si vorbim de vase de gatit, maica-mea a primit cadou, in urma cu cativa ani asta:
http://cafeina.ro/2010/09/25/vasul-de-lut/
Mama nu-i genul de a experimenta ceva nou, asa ca vasul ala a stat luni de zile pe dulap. Eu nu il puteam suferi ca arata ca un "sicriu" in miniatura. (Doamne, ce imaginatie am!) Pana am zis intr-o zi - fa-l sa dispara!
Nici azi nu stiu daca mai exista, daca nu a crapat intre timp, dar cert e ca in asa ceva nu gatesc nici cu gandul.
maraki spune:
La microunde nu stiu nici eu sa fac mare lucru. De fapt il folosesc doar pt a incalzi mancarea la el. Imi arata express cook pt pui intreg, frigarui si pulpe dar nu am incercat niciodata. Am vrut sa decongelez carne la el si era doar la suprafata decongelata dupa ce am apasat pe express defrost. Pana la urma, cum se gateste puiul la microunde?
eumada spune:
Eu am oala de lut din aia.....ca in poza...da` iese super in ea mancarea....doamne,delicioasaaaaaaaaaa.....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
mina spune:
In oala aia de lut se face orice, oricum, foarte bine si cu gust bun (sunt poeta, ce credeati? ). Urmatorul in top e tuciul de fonta (am gasit unul in piata, de fonta adevarata smaltuita, si-s in culmea fericirii...).
Iar daca incepem cu amintiri din studentie...hehe...Ce bine se facea mancarea pe resoul ala rotund, ca fierbea pe indelete...o bunatate. Ce agonie si extaz pe tabloul electric de pe etaj...Atunci am invatat sa gatesc mancare de cartofi, de mazare, de pastai. Si salata de cartofi cu ou fiert si ceapa. Cuptor cu microunde nu aveam, dar aveam un prajitor de sandvisuri, model vechi, comunist, de arata ca o valiza, dar facea 8 sandivisuri odata, il dadeam cu imprumut la petreceri. Dupa ce a facut cariera la mine, l-a luat si fratemiu...bietu prajitor, 9 ani a deservit cu cinste generatii si generatii de studenti, chiar ma intreb pe unde o fi acum, daca l-a mai pastrat frate-miu.
Na, c-am luat-o pe campii, ce se poate intampla de la un simplu pui pe sticla.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
marius spune:
@adi2003 - da-l la nenea ca gaseste el ce sa faca cu "instrumentul"
@maraki - am retinut faza cu scobitorile - eu nu i-am pus papion niciodata dar am retinut ideea cochetarii.
Pe de alta parte ever never nu voi a mai incercat si nu voi ai utiliza microundele pt gatit. Fie vorba intre noi cu tehnologiile ce tot apar ar fi si pacat.
@mina - daca dai o fuga la camin poate ai supriza sa (re)gasesti instrumentul - poate la alt etaj, poate in alt camin dar precis cu acelasi rol greu de inlocuit la o adica.
Ce vremuri totusi, ce amintiri.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
Imi place ideea de spirit intreprinzator......banuiesc ca aveai clienti nu gluma.....
Vreun aluat frantuzesc facut in casa stiti?
Ceva simplu....ca pentru puturosi ca mine.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
geniest spune:
In orice caz, daca vedeti pe undeva suport din ala din sticla, nu ezitati si postati si aici.
Thanks !!
adi2003 spune:
N-am vazut suport de sticla, dar azi l-am vazut pe www.fackelmann.de/no_cache/fackelmann-ro/articole-menaj/accesorii-pentru-bucatarie/accesorii-pentru-bucatarie/?tx_riorganisation_pi%5BprodukteUid%5D=42397&tx_riorganisation_pi%5BbackPid%5D=1497" target="_blank">acesta la Kaufland, la 50% reducere. Costa 8 lei. M-am uitat pe eticheta si zicea ca e inox.