Suport pentru pui pe sticla....
Buna ! Buna !
Am vazut la cineva un vas din sticla termorezistenta super ergonomic pentru a pune puiul la cuptor. Era un vas rotund (26-30 cm diametru)cu o "putza" in mijloc (scuze daca e prea plastica descrierea, dar chiar asa arata). Il caut de ceva vreme prin hipermarketuri si nu gasesc.
Ati vazut pe undeva ??? Help !!!
Raspunsuri
marius spune:
Eu nu, dar promit sa vin sa mananc produsul de pe "putza"
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
CorinaDani spune:
pai nu cred ca gasesti la noi.
am vazut in schimb, parca in real, un suport cu tije metalice montate in mijlocul unui suport de teflon.
intra pe site-ul www.dmail.ro, gasesti acolo o tava speciala pentru prepararea puiului la "sticla", costa 106 lei.
uite, asta e minunatia : http://www.dmail.ro/prodotto/295398/Tava-apollo.html#scat=C108&search_string=apollo
Lala_D spune:
Eu mi-am luat si din sticla si metalic din Auchan dar acum vreo 3 ani. Din sticla nu am remarcat in magazine in ultima vreme dar din tija metalica am vazut inainte de sarbatori tot in Auchan.
De suportul din pozele de pe blogul acesta vorbesc: http://anemarypopescu.blogspot.com/2010/04/17pui-intreg-la-cuptor.html
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Eu nu, dar promit sa vin sa mananc produsul de pe "putza" www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Ntz, ntz, ntz...pofticiosule !!!
geniest spune:
Din asta metalic am vazut si eu undeva. mi s-a parut foarte prost metalul si nu mi-a prezentat incerdere.
Cel din sticla, insa, este foarte stabil. Si se si spala imediat.
Eu l-as declara un must-have al oricarei gospodine.
marius spune:
Am experienta - am facut pe sticla ins ma scoate din sarite ca se murdareste tot cuptorul. Dar produsul.... este delicios.
Urmaresc cu interes subiectul, daca vad surse sigur iau numai sa nu mai stropeasca in halul ala cuptorul ca nu mai am rabdare sa-l curat.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
mina spune:
Marius, ca sa nu se mai murdareasca asa rau cuptorul, in loc sa pui puiul pe sticla, pune-l pe sare. Sare grunjoasa, in strat de 2 degete in tava, puiul ... cracanat, scuzati expresia, pus pe sarea aia cu pieptul in sus. Nici nu-i trebuie condimente. E gata cand s-a zbarcit frumos si-l intepi si iese suc incolo. Iese un pic (doar un pic) mai uscat decat ala pe sticla dar e muuuult mai comod.
EDIT: iese suc incolor, nu incolo . Scuzati, viteza e de vina.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
CorinaDani spune:
pai, marius, ai doua variante de compromis la indemana:
1. tigaia dry-cooker; am primit una cadou de craciun, e ok, nu se face fum, miros, mizerie, carnea se patrunde fff bine fara a se usca. dezavantaj : timp destul de mare de preparare si musai trebuie sa scurgi zeama care se lasa la inceput, din carne, pentru ca dureaza foarte mult pana se evapora de la sine, rastimp in care carnea mai mult se fierbe/inabusa
2. punga magica. asta e cea mai tare inventie, preparatul e delicios, nu murdaresti nimic, insa am rezerve si dubii legate de punga in sine, din ce fel de plastic e facuta, nu cumva e daunatoare sanatatii (BPA sau mai stiu eu ce substante toxice/cancerigene)
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Am experienta - am facut pe sticla ins ma scoate din sarite ca se murdareste tot cuptorul. Dar produsul.... este delicios. Urmaresc cu interes subiectul, daca vad surse sigur iau numai sa nu mai stropeasca in halul ala cuptorul ca nu mai am rabdare sa-l curat. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Marius ,dar de ce se murdareste cuptorul?
Eu pun puiul pe sticla si sticla(plina cu apa)intr-o tava de aragaz cu apa!
Cred ca (banuiesc ca majoritatea au cuptoare cu flacara)se poate pune sticla si intr-o craticioara (diametrul ei sa fie mai mare decit al puiului)cu apa!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
marius spune:
Noapch...
1. Pe sare este categoric altfel decat pe sticla. Am facut si pe sare grunjoasa. Este Ok dar e altfel
2. In dry cooker inca nu am facut decat peste. Nu ma prea tenteaza ca este altfel decat la cuptor.
3. Punga magica - am facut de multe ori, este Ok vorba ta nu ma incanta ideea cu punga in sine desi iese bine - dar tot nu e ca si pe sticla.
4. In rest am cam facut si la tava si in teflon si pe sare si pe sticla si in punga.... ce am prins am facut. Desigur conteaza ce comanda "clasa manactoare". Eu fac oricum doreste "mancatorimea" doar sa spuna
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa