Proteste in tara - 3
Raspunsuri - Pagina 9
Deceneus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui doruletz
dane, tu esti?? |
Nu stiu cine-i dan, nu sunt el!
ligia13 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Deceneus
Nu stiu cine-i dan, nu sunt el! |
Domnu' Dan!
Marina spune:
anticipatele or fi ele democratice dar nu sunt sanatoase. cred ca e sinucidere curata si economic si din punct de vedere al increderii internationale sa te te joci de'a anticipatele an de an.
Deceneus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marina anticipatele or fi ele democratice dar nu sunt sanatoase. cred ca e sinucidere curata si economic si din punct de vedere al increderii internationale sa te te joci de'a anticipatele an de an. Marina |
Totu-i relativ. Daca politicienii de la putere incearca sa o confiste si sa se permanentizeze la putere atunci e bine sa-i aduci la anticipate.
A Nastase a fost rasturnat cand populatia a perceput ca a devenit prea arogant datorita puterii.
Basescu este cam in aceeasi postura si asta a iritat pe cetateni.
Nu mainfesta de dragul opozitie, manifesta de frica sa nu ne trezim cu o putere pe care sa nu o mai putem disloca.
Deceneus spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ligia13
Domnu' Dan! Eu si Raducu |
Aaaa ! M-am prins.

Daca spunea Domnu' Dan ma prindeam din prima.
Nu sunt nici simpatizant al lui Domnu' dan!
b.nica spune:
Cand posteaza Xenia indiferent de ora imposibila de peste ocean, parca o vad pe Xena in armura si nu bruneta, mai curand blonda,
.
Acum sincer, ar trebui sa ne unim fortele si sa cujetam spre o solutie fezabila la guvernare.
Ca actuala guvernare si opozitia sunt compromise este clar.Si-au luat portia de democratie la modul dureros de fizic si Orban si Oprea si cati or mai fi incercat dar nu s-a vazut.
Ar trebui ca personalitati ale societatii civile sa iasa la lumina si sa propuna solutii fezabile pt. ca sa iesim din criza si astfel sa se atenueze impactul social.
Nu semidoctii care apar de rasu'-plansu' pe la diverse tv-uri sunt in stare sa gaseasca solutii!
ramiris spune:
Cica Base i-a convocat pe liderii pdl la cotroceni la intrunire de taina in seara asta.
Citez din sotul meu "vrea sa fie sigur ca are plinul facut la elicopter" ![]()
![]()
![]()
![]()
Am auzit de la colegi ca ar fi aparut o stire ca dna udrea si dnu sot al ei cocos isi golesc conturile din Romania (ar spune surse anonime din banci).
Edit: am vazut-o pe Nutica la stiri, era cam descompusa saracuta. Si Funeriu era solidar cu profesorii care demonstreaza...Asa ceva....
capcaunul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramiris Cica Base i-a convocat pe liderii pdl la cotroceni la intrunire de taina in seara asta. Citez din sotul meu "vrea sa fie sigur ca are plinul facut la elicopter" Am auzit de la colegi ca ar fi aparut o stire ca dna udrea si dnu sot al ei cocos isi golesc conturile din Romania (ar spune surse anonime din banci). Edit: am vazut-o pe Nutica la stiri, era cam descompusa saracuta. Si Funeriu era solidar cu profesorii care demonstreaza...Asa ceva.... |
Astea-s stirile de la birtul din coltul strazii?
ramiris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Astea-s stirile de la birtul din coltul strazii? ![]() |
Nu, de la mine din living room preluate dupa cum urmeaza:
- prima de la A3 :0 (yes.... guilty, ma uit la postul lui Felix)
- despre cea de-a doua am mentionat deja sursa: colegii de serviciu (si am spus frumos "ar fi aparut" ceea ce inseamna ca n-am verificat ca n-am avut unde, doar va impartaseam...unul dintre ei spunea ca a auzit in masina in drum spre serviciu la radio, un altul confirma...
- pe dna Udrea si pe dnul funeriu i-am vazut cu ochisorii proprii si personali la stiri (de data asta la realitatea - guilty again:).
Lamurit in ce priveste sursele?
N-am pretentia de agentie de stiri si nici obligatia sa fac verificari incrucisate inainte de a impartasi o informatie care mi-a ajuns la urechi.
Time will tell...
Edit: nu mi-a scapat insinuarea jenanta care se dorea ironica referitoare la legatura dintre mine si birtul de la un colt de strada, oricare ar fi acela. E atat de meschina si te-ar arata atat de mic si de ne.....manierat incat am ales sa ma fac ca nu exista.
ramiris spune:
Cum se vede dinafara:
http://www.economist.com/node/21543205?fsrc=scn/fb/wl/ar/angermanagement

si Raducu