Proteste in tara - 3

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Sunt si jurnalisti neisterizati, care percep clar www.hotnews.ro/stiri-opinii-11283116-nu-prea-zice-despre-aceste-proteste.htm" target="_blank">ce se-ntampla in realitate in Piata Universitatii, in 2012.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Dragi forumisti, daca aveti ambitii politice (la nivel inalt), acum e de voi! Poftiti aici:
http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-presedinte-romania/530184/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

....am vazut-o pe Nutica la stiri, era cam descompusa saracuta. Si Funeriu era solidar cu profesorii care demonstreaza...Asa ceva....

Mie mi s-a parut ca parea amuzata de propriile emiteri verbale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nuti seamana cu Maria Antoaneta...mai are un pic si spune"daca nu au paine sa manance cozonac".Ce i-a trebuit ei sa dea declaratii?Altii nu au facut-o se baga ea.......

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Sunt si jurnalisti neisterizati, care percep clar www.hotnews.ro/stiri-opinii-11283116-nu-prea-zice-despre-aceste-proteste.htm" target="_blank">ce se-ntampla in realitate in Piata Universitatii, in 2012.

Ehh, se stie. Doar ca o astfel de informatie este contrara interesului.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Dincolo de faptul ca e intr-adevar o iresponsabilitate sa-ti expui puiul la asa ceva,l-as intreba pe domnul respectiv care a scris articolul ce crede el despre asta.Parerea lui personala.

Oamenii nu sunt toti la fel....si poate tocmai melanjul asta de oameni poate duce la ceva bun.Voi de fapt ce vreti sa se spuna?Care e adevarul Capcaune de fapt?Hai lumineaza-ma.....si nu ma trimite sa-mi iau lampas de miner....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Dincolo de faptul ca e intr-adevar o iresponsabilitate sa-ti expui puiul la asa ceva,l-as intreba pe domnul respectiv care a scris articolul ce crede el despre asta.Parerea lui personala.

Domnii de pe hotnews n-au pareri personale, au in mod obligatoriu pareri portocalii, probabil e conditie de angajare .
.

Cand isi schimba hotnews culoarea inseamna ca incepe debarcarea dar deocamdata nu sunt semne.

Mergi la inceput

Iote ca nu stiam..ia sa las eu trebile gospaodaresti si sa fac oleaca de analiza.

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Astea-s stirile de la birtul din coltul strazii?

Una din stirile "de la birt" confirmata de Mediafax.
Daca citesti cu atentie asi sa vezi ca si Oltean a confirmat public ca o intalnire de partid a fost organizata la Cotroceni.

Cum spuneam.... time will tell.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu am impresia ca domnii politicieni din USL viseaza cu ochii deschisi.
Oamenii din Piata, ma rog cei mai multi dintre ei, sunt oameni simpli care vor inceta protestul doar atunci cand va veni cineva cu un program concret de a imbunatati nivelul de trai al oamenilor si nu cand caraghiosii care merg cu para la UE se vor vedea cu alegerile anticipate cerute de amaratii care nu stiu ce sa mai ceara ca sa le fie mai bine.
Anticipatele nu au sens decat daca vine cineva cu solutii concrete si viabile pt. ca altfel se inlocuiesc hotii cu altii si mai hoti, asa cum au demonstrat-o cu varf si indesat acum 8 ani PSD-ul, PC-ul si PNL-ul cu Tariceanu premier.Oare s-a uitat asa de usor ce au facut si astia?

Sper ca imbrancelile din Piata sa-i trezeasca la realitate pe politicienii USL ca sa nu se urce pe suferinta oamenilor la putere, cat despre UDMR, cred ca ar fi timpul sa iasa din Parlament.

Mergi la inceput