Proteste in tara - 3
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
ela_04 spune:
Citat: |
ceea ce afirm eu este simplu si clar: protejarea drepturilor constitutionale ale fiecarui cetatean ori, eu cred ca manifestantii urmaresc sa incalce aceste drepturi, si asta ma face sa protestez. impotriva LOR |
Scrie acolo ca traiesti in sua...
ar trebui sa sti ca nu poti sa prezumi ca un grup sau o persoana, este vinovata. si in Ro e la fel. Se aplica prezumtia de nevinovatie...
Aceste persoane au dreptul constitutional ca cetateni ai acestei tari sa protesteze. daca 10 sau 20 sau toti se manifesta violent vor raspunde conform legii pt asta. Unii deja au fost arestati. Alti sunt cautati.
Iar tu poti sa protestezi impotriva lor, e dreptul tau ...dar nu cu astfel de argumente...jenante...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Xenia2006 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ela_04
Scrie acolo ca traiesti in sua... ar trebui sa sti ca nu poti sa prezumi ca un grup sau o persoana, este vinovata. si in Ro e la fel. Se aplica prezumtia de nevinovatie... Aceste persoane au dreptul constitutional ca cetateni ai acestei tari sa protesteze. daca 10 sau 20 sau toti se manifesta violent vor raspunde conform legii pt asta. Unii deja au fost arestati. Alti sunt cautati. Iar tu poti sa protestezi impotriva lor, e dreptul tau ...dar nu cu astfel de argumente...jenante... |
"jos basescu" prin VOT este constitutional
"jos basescu" prin forta NU este constitutional
"moarte lui basescu" este chiar PENAL
![](icon_smile_big.gif)
ela_04 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Xenia2006
"jos basescu" prin VOT este constitutional "jos basescu" prin forta NU este constitutional "moarte lui basescu" este chiar PENAL ![]() Always the dullness of the fool is the whetstone of the wits. |
nu se va ajunge niciodata la asta...si lui ala din ucraina ii strigau ca o sa sfarseasca ca ceausescu si e bine mersi.
si la meciuri se striga moarte dinamo sau steaua sau etc...
cred ca face parte din sloganurile multimii. Daca vei citi Manipularea multimilor vei vedea ca e suficient sa strige un prost ca devine un slogan.
sa nu facem scenarita unde nu e cazul...
Xenia2006 spune:
citat din mesajul lui ela_04 Iar tu poti sa protestezi impotriva lor, e dreptul tau ...dar nu cu astfel de argumente...jenante... |
iar eu pot sa protestez impotriva lor, e dreptul meu... PRIN ORICE MODALITATE LEGALA
I know that, thank you very much
![](icon_smile_cool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
1. Sunt situatii cand nu poti tine cont de votul democratic (pentru ca el este inexistent). Este cazul anulul de gratie 1989 si caderea unui regim dictatorial. Noi votam inainte, dar nu era propriu-zis un vot. Daca nu poti pricepe, regret, a fost ultima sansa.
Faptul ca nu poti suporta comparatiile unor participanti la discutie, nu te face mai elevata si nici posesoarea unui spirit democratic. Reflecteaza o data, inca o data...
2. Tu nu folosesti IRONIA. Tu folosesti sarcasmul si o faci nu doar in necunostinta de cauza (vezi exmeplul meu cu fraudarea), ci si pentru a-ti exercita asa zisa superioritate, pe care nu stiu cine ti-a dat impresia ca ai avea-o la purtator.
3. Pentru ca respectul fata de mine sau altii care scriu la subiect este ultima ta grija, ma vad nevoita sa inchei acest dialog scurt si foarte constructiv, care-mi releva inca o data cum frustrarile pot pune stapanire in asemenea hal pe indivizi incat nevoia de confirmare devine aproape brutala.
Ca sa-l citez pe CT Popescu: "Exista insa si ipsationisti fundamentalisti, talibani ai masturbarii. Ei nu au nevoie decat de privelistea propriului corp gol, propriilor organe genitale pentru a se monta. Acestei categorii ii apartine T. Basescu."
Parca scrie despre tine.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
ela_04 spune:
Citat: | ||
iar eu pot sa protestez impotriva lor, e dreptul meu... PRIN ORICE MODALITATE LEGALA I know that, thank you very much ![]() Always the dullness of the fool is the whetstone of the wits. |
da... dar aici nu esti la judecatorie...esti pe un forum.
aici se pune mai mult accentul pe moralitate...legalitatea e in subsidiar...
cu placere...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/portocalia/portocalia.jpg)
portocalia spune:
citat din mesajul lui valentinag Te pomenesti c-o sa-l vedem la anu pe Mazare presedinte! Sambaaaa! ![]() |
doamne fereste! n-a distrus destul constanta? vreti sa distruga toata tara?
copiloi spune:
Citat: | ||||
"jos basescu" prin VOT este constitutional Always the dullness of the fool is the whetstone of the wits. |
In Romania conteaza foarte mult cine numara voturile.
www.youtube.com/watch?v=Du3jQ74GdSw" target="_blank">Si nu orice numaratoare e constitutionala.
Xenia2006 spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Ca sa-l citez pe CT Popescu: "Exista insa si ipsationisti fundamentalisti, talibani ai masturbarii. Ei nu au nevoie decat de privelistea propriului corp gol, propriilor organe genitale pentru a se monta. Acestei categorii ii apartine T. Basescu." Parca scrie despre tine. |
il citezi pe... cine?
![](wow.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
demult n-am mai citit ceva atat de amuzant: pretentii intelectuale sustinute prin citate din ... CTP!
aaahh, sa-mi sterg lacrimile de ras...
ok, revenind la dezbaterile din Agora
![](icon_smile_cool.gif)
insultele gratuite, la persoana (oricat de 'voalate' ar fi ele prin ascunderea dupa asemenea citate de mahala) nu tin loc de argumente
logica (?) ar trebui sa-ti spuna ca, plecand de la premiza enuntata (i.e. ca respectul tau este ultima mea prioritate), un atac la persoana valoreaza tot atat... cam asa, precum si teoriile conspirationiste despre fraudarea alegerilor, la 4 ANI dupa vot!
nu, cred ca am sa ma repet (dintr-o speranta abstracta si resemnata ca poate, in subconstient, cumva... vei percepe ceea ce scriu):
- nu poti avea democratie aproband o pozitie de forta impotriva cuiva ales prin vot liber
- odata deschisa usa schimbarilor prin forta, ne asteapta abuzuri tot mai mari impotriva democratiei
- ne asteapta aberatii precum cele din ungaria, ptiu, ptiu, vade retro!
iar cine nu vrea asta, better speak up NOW