Pufi de 2010 (58) - LMA Alexandru si Yannis!
Raspunsuri - Pagina 7
miremia spune:

La multi ani Kay!
La multi ani Tudor!
La multi ani Iustin!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi! 

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Buna seara ,
Mirela multumim
ce mai face Mara?
Ruxita cum e Kay acasa dupa ce vine de la gradi? sper sa nu faca febra si sa ii treaca mucisorii. Sanatate multa
Mi-ati putea recomanda vreun site de unde as putea cumpara puzzle, nu e pt mine, e pt o cunostiinta de acasa. As avea nevoie de un site romanesc nu din afara :)
O noapte linistita va doresc
Simply,mami de Ariana
"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "
miremia spune:
Simply
ms de intrebare, face bine doar ca are putina temperatura, foarte putina...nu stiu de la ce este. Poate de la canini? In rest pare sa se simta foarte bine....se uita la Mickey si se pregtaeste de culcare.
Atlantique da, l-ai activat. 
_
Mirela si
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita in cateva minute se fac 2 ani fix de cand sunt mama de baietel si eu nu sunt in the party mood... ma iertati? revin maine cu ceva cald de la cuptor... si ceva rece de la frigider... In schimb va pup si va urez NB! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Esti scuzata

_
Mirela si
simplicity spune:
| citat din mesajul lui miremia Simply ms de intrebare, face bine doar ca are putina temperatura, foarte putina...nu stiu de la ce este. Poate de la canini? In rest pare sa se simta foarte bine....se uita la Mickey si se pregtaeste de culcare._ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Se poate sa fie de la canini, cel putin Ariana cam la fiecare dintisor(atunci cand au iesit) mi-a facut febra. La masele a fost cel mai nasol si la caninii de jos . Pupam fetita sa ii iasa mai repede caninii si pe mami ei mereu atenta si devotata

p.s. Si Arianei ii place Mickey mouse
Simply,mami de Ariana
arwen92 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
p.s. Si Arianei ii place Mickey mouse Simply,mami de Ariana |
si darius iubeste desenele cu mickey mouse!de la un an se uita la ele
"ade mami,ade!ade mickey!"
simplicity spune:
Arwen imi pare bine sa vad ca ai scris . Cum mai esti?
Nyny tu de obicei erai la schimbul 3, sunteti bine? ce fac piticii?
Simply,mami de fetita frumusica
miremia spune:
| citat din mesajul lui simplicity Se poate sa fie de la canini, cel putin Ariana cam la fiecare dintisor(atunci cand au iesit) mi-a facut febra. La masele a fost cel mai nasol si la caninii de jos . Pupam fetita sa ii iasa mai repede caninii si pe mami ei mereu atenta si devotata ![]() ![]() p.s. Si Arianei ii place Mickey mouse Simply,mami de Ariana |
Asa sper si eu, sa fie caninii. Inca nu i-am dat nimic, oare sa-i dau? Nu pt febra, ma gandeam pt durere.

fetele frumoase!_
Mirela si
simplicity spune:
| citat din mesajul lui miremia Asa sper si eu, sa fie caninii. Inca nu i-am dat nimic, oare sa-i dau? Nu pt febra, ma gandeam pt durere. ![]() ![]() fetele frumoase!_ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Eu i-am dat un pic de paracetamol pt copii(calpol) atunci cand mi-a facut febra de la dintisori ; poate ca o va ajute sa doarma mai bine, sa nu aiba dureri ; saracuta, stim cum e

Simply,mami de fetita frumusica
Loredana71 spune:
La multi ani,Caius!Sa fii sanatos si la punga gros!![]()
La multi ani,Tudor,la multi ani,Iustin!Sa cresteti mari!
Am sa poze,Dece,numai sa le descarc...vechea belea cu descarcatul