Pufi de 2010 (58) - LMA Alexandru si Yannis!
Raspunsuri - Pagina 17
alicredo spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui miremia![]() ![]() ![]() La multi ani Alexandru! ![]() ![]() ![]() La multi ani Yannis! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!![]() _ Mirela si [b]Mara Ioana (ianuarie 2010) |
La multi ani dragi pufuleti! sa ne traiti!

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
miremia spune:
| citat din mesajul lui tomaca Fetelor, pentru eruptii dentare stiu ca vorbeati voi de niste pastile homeopate, ceva Camilia? De unde le luati? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
De pe okazii, daca nu te descurci sa le gasesti sau daca nu mai sunt listate, da un semn si caut eu nr de tel al persoanei respective.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
ana_g spune:
LAM pufilor Yannis si Alexandru!!!! mari si sanatosi sa cresteti!!!!
de ieri pana azi am stat internata cu stefan la grigore alexandrescu. pai sa va spun de ce. ieri dimineata abia am reusit sa il trezesc pe la un 9 jumate, in conditiile in care el se trezea singur pe la 7 jumate-8. si chiar "treaz", era ca in transa, carpa, total dus, nici pe picioare nu se tinea. s-a mai trezit putin si i-am dat outin ceai si o lingurita de miere. totusi am decis, la insistentele soacrei mele, sa il ducem la camera de garda. ne-a venit randul destul de repede, desi initial am avut senzatia sa o sa stam cel putin cateva ore, la cata lumea era. ii povestesc doctoritei, ca nu prea a mancat, nici baut, ca a fost putin racit. constata ca e f deshidratat dupa pielea uscata de pe abdomen si ma trimite sa ii fac nu stiu ce analiza, ca banuia si o intoxicatie cu monoxid de carbon (avem sobe pe gaze). da, analizele i-au confirmat ca era intr-o stare severa de deshidratare plus glicemia doar 45! si luase o lingurita de miere......bine, el la camera de garda parea ca-si revenise, era vioi, abia il tineam sa nu alerge pe acolo. ca se impunea internarea in spital si administrarea de perfuzii! mi-a picat fata....l-am internat, i-au pus o branula-scena horror-, apoi perfuzia....si problema: cum fac un copil obisnuit sa activeze sa stea la orizontala? ca altfel se strica branula, intepat din nou......am reusit, surprinzator, nu f greu...am epuizat tot repertoriul de cantecele si poezioare, f limitat mi-am dat seama, plus am rascolit telefonul in toate cotloanele, numai sa-l fac sa stea intins....a baut cam 1 litru de ceai toata ziua de ieri, a mancat cu mare pofta-ce face foamea din om!- niste paine prajita goala, ca asta era meniul acolo.....am supravietuit, desi eu am stat pe un scaun langa patutul lui toata noaptea, imi venea la un mom dat sa ma intind pe jos.....2 perfuzii cu glucoza a primit si azi dimineata ne-au dat drumul acasa, copilul fiind bine. mamele nu aveau voie de manance in salon, doar undeva la subsol unde e sala de mese sau afara....pai eu trebuia sa pazesc copilu sa nu-si scoata perfuzia.....asa ca n-am mancat nimic ieri, doar am ciugulit niste paine de la el, plus ceai, ca era la discretie.....asta a fost marea noastra aventura. ce-am invatat de aici e ca orice pare dubios la unul mic, trebuie lamurit, vazut de un doctor, ca nu stii niciodata, chit ca poate rad aia la spital ca esti nebuna, dar macar stii o treaba.
va pup......
_
mama lui Stefan, pui scump si
12+ piersicuta cu coditze
miremia spune:
Ana bine ca sunteti ok acum, toti 3.![]()
Pana la urma ce v-au spus, ce a avut si de la ce? 
Tomaca acum am vazut, nu sunt pastile, sunt fiole de plastic pe care le suge copilul sau i le storci in gurita.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
De pe okazii, daca nu te descurci sa le gasesti sau daca nu mai sunt listate, da un semn si caut eu nr de tel al persoanei respective. ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
merci; am licitat

tomaca spune:
| citat din mesajul lui miremia Ana bine ca sunteti ok acum, toti 3. Pana la urma ce v-au spus, ce a avut si de la ce? ![]() Tomaca acum am vazut, nu sunt pastile, sunt fiole de plastic pe care le suge copilul sau i le storci in gurita. ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Asa am vazut si eu. Dar cred ca este ok, i le pun intro lingurita.
haircut spune:
Mire, multumesc tare mult! Distractie placuta la verisori.
Ana, horror! Sanatate multa!
Loredana, ce frumos spune Lara

Lorex, multa bafta maine!
Inteleg ca Alexutzzza a rezolvat cu locurile de munca si Y se intoarce la gradinita iubita, ma bucur tare mult!
decenuela spune:
dar ati avut ceva spor azi
...vorbaretele lu' mama
eu..ca tot e luni...am plecat cu o treaba mai repede de la munca...si am zis ca 1 ora casc si eu gura in stanga si-n dreapta...
ajung in parcare si 

aripa la masina zgaraiata destul de rau...prb a vrut cineva sa iasa...sau ma rog eu stiu ce manevra o fi fc...

..casco mi-a expirat...asa ca sunt buna de plata
apoi constat can-am bani la mine...asa ca m-am dus cu coada-ntre picioare acasa...lajiji meu...
tanti era furioasa ca nu adormise la ora la care spera ea...nu fc nik...gen calcat...in fine...di vis..
ca am descoprit de care yannis e vb/...mi-am amintit prin ce a trecut fata asta cand l-a nascut...si ete ce voinic a ajuns....nu cumva a av cam 1800? ioi...ete ce porcarii imi aduc eu aminte....
antiq...cand am vz tortul mi-am dat seamna ca am ramas cu pofta ca de asta a av jiji meu...si tare bun si proaspat a fost...
eu m-am mai abatut putin de la dieta , nu tare, cred ca mi-a sc glicemia =)) si a trebuit s-o urc putin...
rux...belea...da din lac in put o dati...multa sanatate si spor la muca
nyny....sa stapanesti sanatoasa noul laptop...pai ce..meritati si tu, nu?
am uitat...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!