Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rubia, Doamne ajuta sa fie bine!

Victo, rezista mami! Poate ar fi usor la cresa/camin cu amandoi, isi fac un program frumos, s-or juca amandoi impreuna acasa ( urmand modelul de la gradi) si poate mai respiri un pic si tu.

Eu zic ca v e cuminte, dar seara si eu is epuuzata, nu mai stiu ce sa ne jucam, ce sa facem. Astept cateodata sa il culc :)

Ieri a stat cu soacra, care se tot mira cat e de cuminte, ca a invtat sa se joace si singurel, ca papa bine, ca e intelegator. Ca ce usor a fost cu el. Asa ca uneori ma tot mir de ce mi se pare mie greu. Si apoi imi dau seama ca eu sunt mereu cu el, ea e uneori.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Si am facut o boacana: trebuia sa duc eu busuiocul. Soacra azis ca este in beci, sa imi iau. Si am luat cimbru... Va dati seama ce priceputa is :))) noroc ca aveau la biserica. No, m-am facut de mandra minune :)))

Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha..cristina...ha ha ha..deci cimbrul nu-i ca busuiocul..ha ha ha

rodi, voi de cand veti incepe cresa?

eu acum dupa-amiaza am abordat-o pe educatoarea de la cresa.(oricum, o stiam, de anii trecuti). sunt 3 fetite si un baietel, au toti peste 2 anisori insa.i-am zis ca e micut mihai, nu mananca sg, nu vorbeste, nu face la olita. el oricum stie cladirea, ca merge f des cu noi sa il luam pe stefan, intra in grupa, se joaca cu jucariile.
bona ce am vazut-o ieri cerea 9-9,5 mil.mult mi se pare mie pt 7 ore.cu banii astia il duc la cresa.

normal, mi=e groaza de imbolnaviri.
maia vedem insa ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Rubia, doamne ajuta!! Hai ca trec repede sapptamanile, daca iti gasesti ceva de lucru. Nickul andreei e Dragaica

Cristina :))))) botezai copilul cu cimbru. E bun cimbru, mie imi place

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ainotna, lentilele vechi le-a curatat tipul de la optica, le-a pus intr-o rama noua si am dat comanda si pentru alta pereche de ochelari, cu dioptriile actualizate (a aparut si un usor astigmatism, tre sa caut pe net sa vad ce inseamna asta )

histamina, de ce dupa 40 de ani va fi mai bine?! chiar is curioasa? adica nu va fi mai rau, sau cum?

michelle, stiu ca tu ai facut operatia. dar eu tot am o frica de mor. nu stiu de ce-s asa, de cand am nascut-o pe Maria mi-e o frica bolnava sa nu mi se intample mie sau lui Florin ceva rau, si fiecare chestie care implica sanatate, spitale, interventii serioase, calatorii lungi imi cam dau fiori

rubia, sa te ajute DD sa fie bine de-acum incolo, sa ajungem sa scoatem motatele si pentru tine in toamna

victo, Isa va merge din 1 februarie la gradi. am fost azi si am vb si cu directoarea (am vazut interiorul anul trecut in iulie). i-am spus ca vreau orar de la 7.30 la 18.30, urmeaza sa calculeze si sa ma sune sa-mi spuna care e suma cu si fara mancare. am zis ca in prima luna ii duc eu si micul dejun si pranzul, apoi va manca acolo cu ceilalti copii. azi erau vreo 10 in ambele grupe, erau impreuna grupele ca restul erau raciti. mi-a placut de directoare ca prea multe nu m-a intrebat de programul Isei, in schimb a decretat scurt: acuma e inca iarna, dar pana in vara scapam de pampers ca tine prea cald . programul lor imi place, au gimnastica in fiecare dimineata, dejunul e la 10.30, carnaval in februarie, excursii la zoo si acuarium, lectii de engleza (bine, Isa intai va trebui sa priceapa spaniola ), activitati artistice... Isa a fost incantata de copii, de jucariile de acolo, de educatoare (erau 2), cred ca va fi bine pentru ea acolo. aveau jucarii frumoase: puzzle cu animale, cubulete, lego (astea le-am vazut ca se jucau cu ele copilasii). pana una-alta, am o gramada de cumparat, de la incaltaminte la uniforma, de la hartie glasata la culori. abia a inceput 2012 si ma plang de bani, ca nu stiu de unde sa-i mai scot, asta in conditiile in care lucram amandoi . mama pleaca peste 2 saptamani si mi-e mai mare jena s-o mai aman 2 saptamani .

Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

rubia, sa fie intr-un ceas bun si sa prinda ambii fulgisori.

Pe mine ma scuzati zilele astea, dar am de lucru mullllltttttt. In 2-3 zile ma eliberez.

pupicei

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
37+ cu hihi... se apropie de marele moment...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Adriana, trebuie sa ne organizam, sa iti las numarul meu de tel sau ceva, ca la cat muncesti sa nu cumva sa ne faci vreo surpriza. Cum mai e rebe cu caca?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Buna seara mamii!!!!!!!!

Citat:
Ludmila, iei cumva anticonceptionale? Pe mine ma doare capul rau vreo 2 zile pe luna dupa ce termin folia.

laurika,nu am luat niciodata anticonceptionale
Sintem fr fr ocupati in ultimul timp,azi ne-am deschis alimentara noastra proprie,asa ca sintem pe fuga toata ziua,vladut mai mult pe la bunicute,asa mii mila ca petrec fr putin timp cu el
Incerc sa va mai citesc,dar timpul ma preseaza,asa ca sa stiti ca ma gindesc la voi si la delfinasii vostri!!!!!!!

Mergi la inceput

Crispro,asa e draga,am anenie si aceleasi stari pe care le-ai descris,deci nu ma mir ca si delfinasii nostri au tangente

Citat:
Ludmila - ai cumva tensiunea scazuta?

Da Michelle,am si tensiunea joasa cred ca undeva 70 pe 90
Eladea,superbi baietii tai
Mya85,curaj si rabdareImi pare rau de sarcina pierduta
LA MULTI ANI RAMONA !!!!

Mergi la inceput

Avem si noi prima maseluta iesita(aseara am depistato)

Mergi la inceput