Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!

Dam si noi o cafeluta, e luni, tati a plecat la munca si eu am ramas cu piciul acasa...nu e ceva neobisnuit numai ca am niste dureri de spate cam naspa si o sangerare care apare numai seara...vad ca azi dimi mai era , nu asa rau ca aseara, dar tot era.
Mya: nu stiu ce sa-ti mai spun ca sa treci mai usor peste....macar poti sa incerci destul de repede pentru bb2, eu una mai tre sa astept..capul sus si o sa fie bine, ce sa faci, viata e si cu bune si cu rele.bucura-te de piticul tau , stai mai relaxata ca vine el bb2 :*.
Rodi:ooof, fira-ar ei de ochelari, lasa ca se repara, pupam.
Adriana:deja vad frunzele la morcov!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

V de cateva zile se culca la 22 si se trezeste la 6 , treziri in timpul noptii noapte de noapte, de la 3 treziri la mai multe. Oricum incerc, dimineata nu reuseste sa adoarma la loc. Soacra ma dispera ca tot ne spune: Dar cat vreti sa doarma!?! Parca trebuie sa doarma cat vreau eu.. tb sa doarma cat ii trebuie, dar sa se trezeasca odihnit.

Laurika, ai sunat medicul? E ok?

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata.
rody, in legatura cu dioptriile,dupa 40 de ani o sa fie mult mai bine.
e un punct f sensibil.eu am suferit toata copilaria, pt ca am -7 la dreptul si - 1 la stangul si e f greu sa citesti cu un singur ochi.insa acum sunt mandra de ochelarii mei si nu mi-as pune lentile de contact pt nimic in lume.pt strumfita ta,sa stii ca afinele, sub orice forma, sunt mana cereasca.

eu am avut iar o noapte alba, dupa un week-end de cosmar.
raportam maseluta 3 si 8 kg!

mama a inceput un nou tratament si a fost oribil.au explodat toate obsesiile, nu s-a tinut pe picioare.intr-un monet de neatentie,a luat ea medicamentele din borcanse(i le pun in 3 borcanase,dim,prinz,seara),dar le-a luat pe alea roz,din fiecare borcanas cate una,doua.era sa moara,inima a intrat in fibrilatii,nu mais tia de nimeni si nimic,apoi isi revenea si urla ca tata o insala.

bun.am luat vineri seara fisa de la fosta dr de familie a strumfului.nu a vrut sa mi-o dea,dar sotul a reusit sa o ia.vroia sa o trimita prin posta.la toate vaccinurile imi scrie vaccin pt autoimunizare, la priorix scrie:testare bilogica si e loc liber pt semnatura mea,care lipseste evident.
a fost vaccinat pe 6 sept,apoi am stat pana pe 15 oct in spital,apoi pe la camera de garda, o data la doua zile.
simyt ca o iau razna.ce inseamna testare biologica??????????
am zis ca pun la actiuni urgente, pe DC,sa imi raspunda un pediatru,doi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu, vin si eu cu o la voi si o poveste mica, apoi fugim in oras sa vedem ce facem cu rama aia . numai "bine" ca ieri ne-a sunat seful sa ne spuna ca nu putem lipsi azi, pana i-a tot explicat Florin ca el nu poate nici conduce masina, nici lucra, nici macar merge singur prin oras la o optica . nu-i bai, cand terminam treaba a zis sa mergem la lucru indiferent de ora!! si-apoi i-a da Florin ochelarii sa-i vada cum is si daca i se pare amuzant ca ne luam liber de cafea

palomina, prajitura... n-a iesit nicicum , ca am spart vasul de yena inainte sa-l bag in cuptor

Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

la multi ani ramonavlas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata si de la mine

Rody nu/i bai ca, cioburile aduc fericirea

Nicole offf prin cate mai treci...sper sa fie bine mama ta si sa iasa masele strumfului fara dureri

Noi am avut o noapte agitata cu foieli de la 2 la 5 apoi plansete...s/a linistit dupa ce i/am dat osanit...se pare ca e de vina caninul ...degeaba ma laudam eu ieri ca a iesit coltul fara dureri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Ramona, La multi si fericiti ani! Iarta intarzierea.

Puiutz, multumesc pentru informatiile cu folia de geam. N-a mai ajuns sotul meu in week-end, gasim noi o solutie pana la urma.

Rody, ce fete frumoase ai! Teo, ca intrebai de el, e foarte fericit si zbatuit, cand se pupa cu albert de nu-I pot dezlipi, cand se musca, trag de par, etc. Amandoi sunt vulcanici. Acum ii place sa deseneze si sa picteze, vrea toate jucariile de la reclame, vrea si el in brate cand il tin pe albert in brate, e intr-o continua adaptare. Si nu vrea la gradi, deloc. Aa ca acum cautam sa schimbam grupa/gradinita, sa vedem ce gasim. Apropos de gradinite, am aflat ca intrarea de anul trecut a fost 400 E unde am fi vrut noi. Si consolarea daca se poate spune asa, a venit din partea unei doamne de la acea gradi- lasati ca dincolo anul trecut a fost 600. Asa ca sa avem spor la gasit gradi.
Mi-a placut atre mult cum ai povestit tu de tati al vostru. Cred ca-I e foarte greu, eu am -2,5 si aseara am vrut sa schimb lentilele, le-am dat jos pe cele vechi si asa ra a fost ca nu vedeam mare lucru, e foarte frustrant si al tau sot are chiar dioptrii mari. Pe de alta parte, e ata de norocos cu asa familie frumoasa.

Laurika, imbratisam mult.

Mya, cred ca toate mamicile trec uneori prin framantarile astea, leagat de luarea deciiilor, cum se dezolta copilul, etc. Esti o mamica curajoasa si depasesti tu perioada asta. Probabil ca trebuie sa se aseze un pic toate, sa se vada lucrurile bune cum sunt ele. Acum e un moment mai greu pentru tine si ai si mult ede facut in fiecare zi, e o presiune mare sa si lucrezi si sa afci fata si acasa. Dar se impaca elel pana la urma.

Histamina, felicitari pentru kg si pentru maseluta. Sunteti pusi pe treaba, nu gluma. Bravo.

Palomina, sa dea DD sa fie bine azi la cisto. Tinem pumnii sa va intoarecti cu vesti bune.

Eu o sa ies cu ei, chiar daca mai au muci, albert s-a trezit cu fundu in sus si nimic nu-I convine de azi dimineata si-l agita si pe teo care culmea, azi e linistit. Cine sa-i mai inteleaga?
Stau sa manance fructele si apoi iesim sa luam mai multe seminte si ierburi si boabe sa facem acte ceva mai bunde mancare, adica linte, ovaz, etc etc.

Nu mai stiu ce site ziceati voi ca au produse din astea la preturi ok? Multumesc.

Sa aveti o zi usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

crissteo, driedfruits.ro

eu tocmai ieri am facut o comanda babana la ei, ca m-a luat avantul...acu sa vedem daca oi avea cui gati cu acele chestii cumparate..

nicole, felicitari strumfului...la cat mai multe...

o zi frumoasa dragelor!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ce bine a fost in oras , am rezolvat ramele si alta pereche de ochelari (cam usturator la buzunar, dar oricum jumate fata de cat am dat la o alta optica pentru ai Mariei ), am baut o ciocolata fierbinte cu www.google.es/imgres?imgurl=http://recetasdecocinablog.com/wp-content/uploads/2010/12/churros-chocolate.jpg&imgrefurl=http://recetasdecocinablog.com/receta-de-churros-con-chocolate/&h=536&w=670&sz=75&tbnid=A6VqiX6dEmIE0M:&tbnh=103&tbnw=129&prev=/search%3Fq%3Dchurros%2Bcon%2Bchocolate%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=churros con chocolate&docid=hvhsSKyAxyKAEM&sa=X&ei=ZDUdT8GXCMibOpSDkJML&ved=0CDsQ9QEwAw&dur=255" target="_blank">churros si acum fugim la gradinita pentru ultimele detalii, apoi direct la munca . cde sa-i faci, daca trebuie, trebuie! o zi buna si o saptamana minunata va doresc!!

Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Rody ma bucur ca ati rezolvat problema ochelarilor

Tu fete eu nu mai stiu cum sa o fac pe Antonia sa manance ...orice i/as face ia 2/3 linguri si gata...deja imi pierd rabdarea...tare as fi vrut sa fie un copil mancacios...a mea parca traieste cu aer ...cred ca am sa intreb pediatrul de ceva vitamine ca asa nu se mai poate

Mergi la inceput