Bv. lalitzuza!Hai anagel,silvi,ursulet!(56)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mady_19/mady_19.jpg)
mady_19 spune:
buna fetelor...revin si eu mai greu....
- felicitari tuturor mamicilorsa aveti bebei sanatosi, mancaciosi, sa va bucurati de ei...
- mult succes celor care urmeaza
- noi suntem bine...cu alaptatul e mai greu, ca mi-a facut rani din maternitate....mici probleme...dar sper sa se rezolve...azi dimineaatza am inceput sa-i dau iarasi tzitzi....numai de la un san, ca celalalt e in tratament...folosesc pompa de san manuala de la Avent..e ok....ma mai ajuta..in rest...fetitza e o scumpete, nu mai pot dupa ea....sotu nu mai zic ca e topit...viatza noastra a incrput sa se schimbe..e foarte frumos dar nu zic ca nu e greu..acu la inceput..o sa mai pun poze cand mai am timp..acu doarme si vreau sa profit sa dorm nitel....
- va pup pe toate
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
a nasscut Annes!!!!!!!!!!
bine ai venit pe lume, Sebastian Ioan!
Cari, cand ai timp sa le treci in listuta pe Tebligia si Annes!
![](smiley_pregnant.gif)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
Mady...ti-am zis...fruntea sus!toate trec.depinde cum treci prin ele!
Eu am incredere in tine!Te pup si te mai sun io, matzo
apropos....Matza unde e?Si Puiutza?Mrg?
Lexi-vesti?
Silvi????
![](smiley_pregnant.gif)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
Felicitari LIGIA!!!!!!!!
jessamine Off, parca ma vad eu dupa ce am nascut-o pe Sara: si cu dureri, cu problema cu sanii, cu musafiri pe cap, si depresie... Stiu ca orice ti-as spune, nu te prea ajuta, dar stiu sigur ca o sa treaca si durerea, se va regla si alaptatul si vei fi mai bine. Oricum, e bine sa te descarci si sa plangi daca asta simti. Nu e bine sa te abtii..
La noi a fost pediatrul sane ia in evidenta. Si exact cat a stat dr la noi, Folip a avut prima criza de colici. de fapt dr spune ca l-am supraalimentat, pt ca dupa ce i-am dat san, i-am mai dat si supliment, iar mititelul a papat tot si l-a durut rau burtica, a avut gaze multe (parca era mitraliera)..Dar dupa ce l-am linistit (adik i-am dat o pipeta de infacol si l-am tinut pe burtica mea) a adormit. Si doarme si acum..de la 13.30.
Sunt cu gandul la voi, abia astept sa vad ce bulgaras mai apare
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iaura21/iaura21.jpg)
iaura21 spune:
felicitari Ligia ,sa fiti sanatosi
felicitari si Annesi ,in sfarsit un bebe mai lung ca Flavia,dar la asa greutate si se cerea,am inteles ca are 4130gr.
Ileana (si de la Flavi ,nu am uitat...),io am mai zis ca asa eram si eu cu burtica mea ,credeam ca e mica,la ultimul control ,dr. zicea ca nu e prea mare fata dar nici mica,in jur de 3 kg...iar peste o sapt stiti toate cat avea,iar eu am 1,72,s-a ascuns ea bine pe acolo...deci relax,sigur faci bebe peste 3500
noi suntem f. cuminti azi,tocmai am ascultat muzica pt. bebei de mozart, e f. faina,mai ca adormeam si eu...
noi am folosit aseara pt. prima data aspiratorul gen batista bebelusului,i-a placut maxim ,cred ca zgomotul aspiratorului,si au iesit si ceva muculeti...in rest mai facem cu pompita si in prealabil cu ser dar nu prea ajuta...nush daca nu-i prea uscat aerul la noi,tre' sa verific umiditatea dar parca ar fi mai bine decat f. umed...
mami de printesa ,flavia ( 27. 12 .2011)
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ane-maria/ane-maria.jpg)
ane-maria spune:
citat din mesajul lui jessamine Buna ziua, Felicitari fetelor care au nascut intre timp ! Bafta multa fetelor care se pregatesc ! Nu am reusit sa intru pana acum pt ca am avut probleme cu netul si nici nu am reusit sa ajung la zii cu cititul. Bebe este bine doarme bine este foarte cuminte. Dupa cum stiti am fost programata la cezariana duminica de dimineata la ora 9 am ajuns la spital pe la 8 am facut internarea m-am schimbat in hainele mele de spital si m-au dus in salonul unde aduceau lehuzele imediat dupa ce nasteau.Langa salonul unde ieream se nastea nu ati vrea sa stiti ce tipete am auzit de mi se facuse parul maciuca... in fine. Au venit si m-au anuntat ca mai dureaza pt ca au o cezariana de urgenta.Pe la 11:30 au venit si m-au luat la sala m-au dezbracat complet ![]() .Inainte sa intu in operatie i-am trimis mesaj sotului si au fost foarte emotionati atat de emotionati ca atunci cand i-a strigat au uitat toate bagajele (inclusiv gentile cu banii si actele )in primul hol dar le-au gasit cand s-au intors. M-au mutat la postoperator unde am stat pana a doua zii la 7 in noaptea cu pricina nu am dormit pt ca fata care fusese operata inaintea mea s-a simtit foarte rau apoi a mai fost o operatie de urgenta pe la 3 dim..... A doua zii m-au mutat in salon am stat singura si nu a fost prea bine. durerile de dupa operatie au fost groaznice si inca am dureri cred ca daca as fi putut as fi preferat sa nasc de doua ori normal decat o data cu cezariana. Marti pe la pranz m-au externat. Acasa tatii este foarte grijuliu si responsabil ne ajuta foarte mult. Mami este in plina furie a laptelui am facut temperatura 38-38,5 vreo 2 zile si nu am voie sa alaptez motiv pt care bebe s-a invatat la biberon si nu mai vrea la titzi ma chinui si ma mulg dar am facut niste rani groaznice de la pompa electrica ma dau cu garmastan dar nu prea ne ajuta . Din cauza asta am facut si depresie am plans ieri toata ziua dar azi sunt mai bine. Ne tot vin rudele in vizita sper ca saptamana viitoare sa scapam ca deja ne obosesc.Nu vreau sa credeti ca sunt rea dar cine a trecut prin asta site ca chiar asa este. Va pup si mai revin cand mai am putin timp liber AMR 1 ZI Livia ![]() ![]() |
Felicitari si multa sanatate si lui bebe si tie !
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iaura21/iaura21.jpg)
iaura21 spune:
jessamine asa e in primele zile,depresii pt. orice...dar eu culmea,abia steptam sa vina vizitatorii(bine, dupa 4-5 zile) ,aveam impresia ca nu vin toti pe care ii astept,inca mai am aceasta impresie
mady asa simt si eu fata de fata,ma topesc privind-o, iar taticul ,caruia toti ii spun ca fata semana cu el , e topit iremediabil, zice in fiecare zi ca abia asteapta sa mai creasca sa se poate juca cu ea,sa priceapa si fata ceva...
mami de printesa ,flavia ( 27. 12 .2011)
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ane-maria/ane-maria.jpg)
ane-maria spune:
Elenni si Adriana , multumesc pt incurajari, insa tot mi-e team dar cred ca e normal... caputul lui bebe are in jur de 10 cm daca citesc eu bine pe ecografie, de la ultimul control de acum 1 saptamana...
Acum nu stiu ce sa zic ... sper sa fie bine , Doamne ajuta!
M-am plictisit groaznic acasa , si de Tv si de PC si de gatit si de toate cele, abia astept sa vina pitika mea, cat despre rudele care ne viziteaza dupa, am vazut aici la una din fetele care au nascut, eu cred ca am sa ii anunt inainte de a naste ca vreau vizite dupa o saptamana , nu cred ca sunt rea ca spun asta doar ca am nevoie si eu si bebe sa ne acomodam una cu cealalta si nici nu cred ca e recomandat sa se vina in vizita asa curand... pt ca afara e frig si sunt tot felul de virusi de raceala si alte cele. poate ma insel. voi ce spuneti despre asta ?
Ane cu Maria Evelina in 35+
![](images/user_woman.png)
mrg spune:
Tebligia,felicitari si sa va traiasca grasunelul!
Anessi,bravo!Sa va bucurati de bebe!
Jessamine,goneste frumos musafirii!Programeaza-i peste o luna!
Mady,incearca sa stai cu sanii dezgoliti ca am inteles ca ajuta!
Elenii,La multi ani sa fii fericita!
Lady !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
felicitari anne! sper ca sunt bine amandoi.
eu nu imi masor burta, refuz categoric. E multttt mai mare decat era la Rebeca, la termen, dar eu dau vina pe lichidul in exces.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
37+ cu
hihi... se apropie de marele moment...