Bv. lalitzuza!Hai anagel,silvi,ursulet!(56)
Raspunsuri - Pagina 10
mihacor spune:
lady are perfecta dreptate...si eu ma gandeam la acleasi lucru,ce am sa fac daca nu e baiat si iese fetita...o sa fiu probabil bulversata,dar sunt sigura ca o voi iubi din prima clipa...
si la tine va fi la fel....nu te ingrijora.
36+
Alexa_G spune:
FELICITARI Ligia si Annesi!!!
Refacere rapida! Bulgarasi sanatosi!
Aerlilian si eu am burtica micuta. Nimeni nu imi da mai mult de 6 luni. Dar ma gandesc doar la faptul ca bebe e ok si la termen conform ecografului si nu imi fac alte ganduri.
Oricum pana sa se intoarca mi-a facut ficatul pate deci are loc..:)
Alexa +34
mihacor spune:
FELICITARI LIGIA SI ANNESI !!!!!!
Bebei sanatosi si fara colici,refacere rapida !!!!
36+
anangel_lexi spune:
Felicitari proaspetelor mamici, sa va fie bebeii sanatosi iar voi sa va refaceti repede!
Cred ca v-ati dat seama deja, nu am nascut inca, nu a avut niciun efect uleiul de ricin, in afara de cel laxativ.
Pupici mamicilor si burticilor.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 40+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
carina spune:
Bravo Anne!!! Bine ai venit Sebilica!!
Lady mai am doar de trecut greutatea si lungimea la Anne, dar o fac diseara dupa ce ma intorc de la antrenamentul copilei.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 35+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/
bulinuta27 spune:
bravo Ligia!!! bine ai venit bulgaras!!!
bravo Annesi!!! bine ai venit bulgaras!!!
La Multi Ani Elenii!! sa fii sanatoasa si sa ia un bb sanatos si papacios!!!
dr anca ma mir ca te-ai abtinut...eu una ii crapam capu///sincer...nu accept sa dea nimeni in copilul meu pentru nimic si ma infurie rau de tot animalele astea de femei
olga ...nici eu nu am gasit la DM aveau numai pentru incontinenta urinara...sunt bune si astea oare?
jessamina te inteleg perfect drasga mea...asa am patit si eu la prima sarcina dar eu am anuntat acum ca cine vrea sa vina la spital sa il vada si pe urma 2-3 saptamani sa nu vina nimeni ca nu vreau sa vad pe niemni///
mady
am venit de la dr orl... rares dupa 5 zile de atb nu e bien deloc ...mi-a schimmbay atb si sper sa nu ajungem sa ii perforeze timpanul...imi vine sa urluu
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 34+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
happymumy spune:
Anessi, felicitari! Wow ce bebe grasun! Sa-ti traiasca , sa fie cuminte si mincacios!
Bulinutza , un sa treci mai usor peste toate problemele!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 37+ cu alta minune de
AMR 5 ZILE !!! SPER!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
aerlilian spune:
Anda, diferenta dintre noi este de doua saptamani de sarcina...deci burtica ta va fi mult mai mare!
Adc, la cat esti tu de lunga si silfida, e normal sa masoare doar atat!De altfel si mie mi-a zis dr. ca si forma burtii este pe lung, ceea ce indica un bebel lung. Dar eu o tin pe a mea...
Annesi, felicitari draga mea!Ai bebel de top!Bravo!
Iaura, sa dea Dumnezeu sa fie precum spui!(si pt Flavia!)
Alinutza, ce faci fata mea, te apucasi sa indopi copilul?Ce sfaturi interesante ai mai primit de la medic?
M-a sunat Ligia si am vorbit mai mult. Ea nu a specificat nimic de lungimea bebelului pt ca nu o stie. A inceput sa-si simta picioare si nu are dureri...inca. A zis ca simte doar capetele taieturii.Abia asteapta sa se intalneasca cu bebe.
37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
alina_anto spune:
FELICITARI ANNE!!!!!!!!
i
Ileana, dr nu a prea avut ce sa imi spuna, pt ca nu avem nici o problema. Ba chiar s-a bucurat mult sa ma vada asa relaxata si odihnita, fata de aceeasi perioada cand o aveam pe Sara. Atunci stiu ca il sunam aproape zilnic, mi se parea tot timpul ca Sara are ceva, dar ea mititica era perfect sanatoasa, insa eram eu ff panicata
Azi-dimineata, cand s-a trezit Filip sa pape, m-am uitat la australian open, iar dupa ce l-am culcat pe el, in loc sa dorm si eu, am continuat sa ma uit la tenis Iti dai seama ca sunt f odihnita, din moment ce imi"permit" sa pierd noptile...
Mady, imi place ca esti optimista
Bulinutza, imi pare rau ca trageti atata cu tratamentele astea cu Rares.. Dar nu imi dau seama cum de a racit asa.. Sanatate multa, doamne ajuta sa se faca repede bine! Iar tie, mami, iti doresc putere in continuare! Oricum, mi se pare ca esti o persoana f puternica, prin cate ai trecut si tu in ultima vreme, cu serv, cu Rares, cu sarcina..
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)