Bv. lalitzuza!Hai anagel,silvi,ursulet!(56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, chiar vroiam sa te intreb ce te-a gasit de bantui pe forum la ora aceea, dar nici eu nu stau mai bine...Copilul meu e treaz de o ora si il apucase alergatul cu burta mea prin pat. Legat de chestia cu sexul copilului, sper ca macar amniocenteza facuta si prezenta cromozomilor x si y sa fie certitudinea masculinitatii copilului meu, desi, crede-ma, la morfofetala am vazut niste testicule enorme. Cu ce le-as fi putut confunda?
Mihaela, eu cred ca se poate vedea foarte bine si acum sexul copilului, doar sa fie asezat intr-o pozitie care sa-i permita medicului sa vada.Cat despre soacra...imi vine sa nu ma mai plang de a mea, cu atat mai mult cu cat tu esti departe de ai tai care te-ar putea consola. Astazi ma duc si eu in vizita la a mea. Sa vedem ce venin mai scoate.O sa va povestesc eu. Si cumpara copilului ce culori vrei tu. Nu ti-am povestit ca eu am luat carucior rosu pt baiat si am intalnit in hipermarket fetita ambalata in bleumarin de la carucior pana la hainute?
Puiutza, bine ca ai dat un semn, ca intrasem la idei. Si te inteleg fooooooooarte bine cu balamucul din casa. E groaznic sa si locuiesti acolo unde se renoveaza. Simti praful in dinti...Poate totusi se mobilizeaza oamenii.
Ligia, splendide vesti ne dai tu acolo...Lasa ca prinde el pana la urma. Important e sa ai ce-i da. Sa nu uiti sa intrebi care a fost scorul Apgar pt ca am inteles ca multa vreme de acum incolo pediatrii intreaba de acest lucru.
Georgia, lipsesti de prea multa vreme ca sa nu-mi fac griji. Da-ne o veste, te rog!
Alice, cum esti? Ce-ti fac sanii?
Alina, legat de lohii tu ar trebui sa faci comparatii. La Sara nu a fost la fel?Poate ca prin abundenta te cureti foarte bine. Sau poate nu...Dar daca nu te simti tu ok, mai bine intrebi medicul. Ce mai face nasica? I-a trecut raceala, a venit sa-si vada finutul?

38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna dimineata lume...cum fiimea e matinala am intrat si eu sa salut populatia.Intrebam de cat stau puiutii la san pt ca a mea e o puturosica suge si juma de ora la tzitzi mie imi place nui bai ca mai schiteaza un zambet mai casca ochii mari.Iar de ragait de la spital doctorita mia zis ca e inca mica si nu stie cum sa ragaie dar cu timpul ne obisnuim asa ca nu ramane decat sa ne acomodam frumos una cu alta,,oricum mie draga de mor[:)
Duminica frumoasa va doresc tuturor si sa auzim doar vesti bune
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI
SI PT CELE CE URMEAZA SCOT SI CEVA MAJORETE LA TREABA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Neata!

Eu una cred ca si Georgia e la spital si o sa ne faca o surpriza. Ea parca trebuia sa faca cezariana, si are dpn-ul pe 25 ian.

Mihaelaradu, pe mine ma cam termina invazia vizitatorilor, iar ce ai povestit tu mai demult e horror... Auzi sa-i primesti cu prajituri, eventual gatite de tine intre doua-trei contractii... Nu au aragaz si in sala de travaliu?

Aerlilian eu am luat carut grena sa mearga si la un el si la o ea. Daca va fi bebe boy, atunci o sa-l imbrac in roz, lila si putin bleo, ca am luat si ceva albastreli dragalase. si o sa-i dau si o rochita rosie cu buburuze, ca e prea frumoasa sa nu o poarte...

Puiutza nu mi-as dori sa fiu in locul tau. Noi ne-am luat apartament anul trecut si eu m-am ocupat de renovari (de stat pe capul muncitorilor). Stiu cum e si prea devreme nu cred ca o sa mai incerc sportul asta. Esti erou!

Gianina si toate mamicile care ati nascut, povestiti asa frumos de copilutii vostri... Oare si eu o sa fac la fel? Cred ca da. Poate asta o sa-mi invinga teama care ma stapaneste acum. Atat imi doresc sa stiu ca e bebe sanatos, ca o sa-mi treaca mie oboselile si durerile.

Am fost si eu la dr. Bebe are 2900 +/- 300 gr si pe 29 cica nasc. E deja jos tare si ma scurma de nu ma vad. M-a scormonit si dr si m-a cam durut (ma tot ridicam si tare m-as fi rostogolit de pe masa, numa sa scap). Eu va auzeam pe voi cu luatul secretiilor, culturii vaginale, dar am tacul malc, gandindu-ma ca poate scap. Nici nu m-am stresat prea tare, ca stiam ca voi face ceza. Dar nu am scapat . M-a prins la ingramadeala si m-a executat. Nici nu vreau sa ma gandesc ce fleac e asta pe langa nasterea vaginala... Tare sclifosita mai sunt... si plangacioasa pe deasupra...

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Ligia si eu am o problema similara. Mi-au crescut sanii prea tare. Cu siguranta vor fi mai mari decat capul bebelei!

Alina, am admirat si eu pozele voastre. Sunteti cu totii niste frumosi.

Kraluca, surprize pot apare la tot pasul si sunt sigura ca le vei face fata cu brio! EU una ma simt invadata de rozuri. As fi luat si altceva, dar parca astea erau cele mai dragalase.

Lady mai ai si tu asa putin... Cat te va tine internata? Asa ca regula = ca mai exista si exceptii.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Lady, eu tot pe aici, tot in formula 2 in 1... va citesc da nu stiu ce sa scriu :)
Am momente mai bune, in care ma gandesc ca nu e nici o problema daca asta mica vrea sa mai stea cateva zile, si momente in care imi vine sa dau cu capul de pereti. Merg maine la doctor sa vedem daca e vreo modificare.

Un weekend frumos sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

neatza
piciul meu are deja progrma de noapte si sunt tare fericita. dam laptic pe la 22:00 - 23:00, pe urma pe la 02:00 - 03:00 si dimineata de la 06:00 papam si cautam vorba pan pe la 09:00.
eu probleme am doar la sanul stang. am si o ragada mai urata acolo si cred ca asta e cauza. facem masaj si ii dam lui bebe sa traga tare de acolo, mai storc cat pot, dar noduli inca am.
cu febra nu am ajuns departe, seara ma ia intre 37 si 38, tot de la tziztuca.
nodulii apar pentru ca bebeii sunt mici acum si nu pot goli sanii. depinde cat produce fiecare mamica. lapticul de ingroasa se depune si se infunda canalele. dupa fiecare masa a lui bebe sanii trebuiesc goliti.

cam asta stiu eu, mai multe informatii asteptam si de la alte mamici.

mi-e sa nu dau in mastita de la ragada asta urata. acum mi-am luat comprese si gel multi-mam http://www.avent.ro/bioclin/multi-mam

felicitari noilor mamici !!!!!!

Alina - sunteti niste scumpi !!!
MyLady
Silvi - curaj !!! vesti bune asteptam !!!!

mami de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ileana, cum sa fie? Mari si frumosi :)) ma simt foarte bine mersi de intrebare

Alina, acelasi lucru l-am sesizat si eu. Poate e normal la a2a cezariana.. Habar n-am. Oricum, mie dupa prima sapt mi s-au oprit vreo 2 zile si apoi au inceput iar, ca la menstruatie. Sper sa se termine pana in 40 de zile ca deja nu le mai suport :)

Am dormit stramb ma doare gatul.

Parca mai trebuia sa raspund cuiva. Dar nu mai stiu, iertare

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata din zapada,

Asa frumos ninge la noi .

Lady mersi ca ai scris instructiunile de intrat in capitol daca linkul nu e bun . Imi cer scuze pentru greseala - mi-am dat seama de aia cand deja capitolul vechi era inchis de moderatori asa ca nu se mai putea schimba nimic. Legat de sexul copilului, poate fi 100% cand vezi ditai testicolele

Mihaela ma poti intreba orice si oricand Pot sa iti spun ca noi nu mai avem pentru ca a mea copila a infulecat pe rupte. Daca pozitia bebelului permite, se poate vedea sexul si mai tarziu - la noi la 33 nu a reusit sa ii patrunda intre picioare, la 34 da

Gianina din ce am citit in prima luna stau aprox 20 de min/ san, iar mai apoi 10-15 min. Dar depinde de foarte multe: de cat de puternic sug, de cat de tare vine laptele.

Mar_ysa si eu m-am stresat mult de ruptura uterina, mai ales ca la mine uterul e infantil, iar la prima sarcina nici nu a mai crescut de la un punct incolo. Ieri de aia am fost la medic, pentru ca ma durea locul cezarienei dupa contractii si a vrut sa verifice grosimea cicatricei. Si daca tot am fost acolo, mi-a eplicat ca in cazul cezarienelor orizontale riscul de ruptura este f mic.

Ileana iti dai seama ca nu contrazisul era ideea, ci linistitul tau . Mai sunt 3 zile si apoi o sa uiti de grijile astea

Va pupacesc,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 36+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Ligia,ma bucur ca ne ai dat cv vesti despre tine si bebe!Pup si sa va intoarceti cu bine acasa!
Alina,sa iti traiasca frumuseii...sunt tare draguti!
Mihaelaradu,cred ca incepem sa devenim putin mai sensibile...mie mi s-a pus pata pe soacra-mea ca nu mi-a fc clatite si snitele,desi i-am batut apropouri...in schimb ma suna sa ma intrebe dc nu vreau fasole batuta desi ii spusesem cu 2 zile in urma ca nu mai vreau,ca a mai fc si acum 2 saptamani.
Ursulet bafta maine la dr!sa vii cu vesti bune!
Gianina !
Silvi tinem pumnii si scoatem si o prietena sa te sustina !
In legatura cu hainutele pt bebe,eu am luat culori pe care le poate purta si baiat si fata....chestia cu roz pt fete si bleu pt baieti ma cam enerveaza...sunt o gramada culori frumoase in care ii poti imbraca...
Ieri am montat si noi patutul,si nu ne a luat mult...astea de la ikea sunt f usor de montat.
Va pup si We placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Elenii - nu esti sclifosita, controlul ala inainte de nastere e dureros si taaare neplacut.

Alina - asa am patit si eu cu lohiile cum spune si Alice. Abia de-o zi s-au mai redus cantitativ. Nu cred ca are de-a face cu cezariana, mai degraba uterul se contracta mai puternic. Eu una aveam nste contractii tare dureroase, ca de travaliu cand alaptam. Acum mi-a trecut.

Lady -

Anda - mai bucataresti si azi ceva?

Ligia - si tzitzi a mele sunt mai mari decat capul lui bebe si a fost foarte incomod la inceput sa alaptez. Acum ne-am invatat.

Mergi la inceput