Bv. lalitzuza!Hai anagel,silvi,ursulet!(56)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaelaradu/mihaelaradu.jpg)
mihaelaradu spune:
Off tre sa va scriu si eu asta ca altfel iau pe cineva la bataie! Cuvantul tembela (se citeste exact asa cum se scrie) si inseamna lenesa in greceste. Azi si ieri toata lumea ma ruga sa ii anunt cand misca fetita ca sa o simta. Eu o dadeam inainte cu a mea ca doarme, cu toate ca imi rupea ficatu' si vezica, pt ca urasc sa ma atinga anumite persoane care debordeaza de dragoste numai de fata cu strainii. Si o aud pe soacra-mea : "ine tembela cori su" ceea ce inseamna "e lensa fii-ta"! Am crezut ca ii fac vant de pe balcon, in ideea in care nu cunosteam semnificatia cuvantuluiOricum, in urechile mele suna oribil, cu toate ca in limba lor e un cuvant dragalas. Incidentul asta m-a necajit ff tare
E ridicol, dar parca nu mai pot sa cred in dragalesenia lu' dna soacra..
In fine, am intrat sa o felicit si pe Lalitutza, sa ii doresc multa sanatate si un bebe cumintel!
Multumesc pt explicatia vizavi de feon si aspirator, cu toate ca eu nu folosesc niciodata feonul, nici nu am unul in casa, iar aspiratorul nu l-am folosit in sarcina (folosesc peria pt covoare si in locuri greu accesibile ca si draperiile sau locul dintre parchet si perete aspira sotul in timp ce eu cobor in fata blocului). Primul sfat primit aici de la un doctor la care am incetat sa merg, a fost sa nu folosesc aparatura electrocasnica galagioasa (aici includem si storcator fructe, esspresor, etc) dupa ce bebe misca fiindca il sperie in burtica De ce nu ati mentionat asta inainte ca sa nu mai stau eu in 4 labe sa-mi curat covoarele?
Nu pot sa cred! Sunt o imbecila! Nici nu mi-a trecut prin cap ca ala mi-ar fi spus prostii
Luni am liber la aspirat
Puiutza si eu schimb saptamana astazi dar DPN-ul tau e pe 23 feb, pe cand al meu pe 25 feb. E un DPN stabilit de medic dupa ecograf sau dupa UM? Stiam ca iti schimbi usile si ca treaba asta e in sarcina familionului, dar ma gandeam ca ai tai or fi mai experti. Noi am varuit in vara si mi-am jurat ca va fi ultima oara cand il las pe dl sot sa faca ceva! Ne-am lalait 2 luni la 4 camere
Cu firma te mai certi, ii mai ameninti, dar cu sotu'?! Cu ce sa-l amenint? Nu mai mananci mancare calda pt 1 sapt?
Anda nu coptul e problema..Aluatul..mi se pare ca dupa reteta mea e prea moale si mereu pun 2-3 lg faina in plus, ceea ce duce la niste coji lipsite de gust.. Incerc sapt. viitoare, dar te trag de maneca inainte
Ma bucur ca ai fost la medic si a confirmat un uter inca rezistent
35+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gianina1983 Buna seara fetele ![]() Mamici care alaptati exclusiv cam cat dureaza la voi un alaptat cat stau puiuti la san?reusesc bebeii sa va papaceasca laptele din ambii sani odata?si cum reusiti sa faceti puiutii sa ragaie dupa alaptat atata timp cat ei asa adorm?poop si aveti grija de voi ![]() ![]() ![]() Era timpu sa apar si eu cu intrebari poop si fug la pisica Mami de pisicuta MARIA-ELENA...17ian2012 |
Gianina, eu il tin cam 20 min la fiecare san. Dr imi spune ca e mult, ca in primele 10 min trage cam 90% din cat ii trebuie. Dar eu nu ma stresez, nu stau cu ochii pe ceas, il las putin sa mai si adoarma la tzitzi, iar il trezesc si tot asa.. Ne bucuram amandoi de momentele astea.
Ieri m-am si muls de 3 ori, dupa alaptat. Azi am simtit ca nu prea am lapte si nu m-am mai muls.
Dupa ce suge la un san il tin in sus si de obicei ragaie, il bat usor pe spate, de jos in sus. Apoi il pun si dupa ce suge la celalalt. Daca nu ragaie in 10 min si doarme profund, il pun asa in patut.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
FELICITARI LALI!!!!!!!!!!!
Sa fiti sanatosi, sa te recuperezi rapid mami!!!
Fetele care ati nascut cu cezariana, cum sunteti cu lohiile? Mie mi se pare ca imi curge cam mult sange..Data trecuta nu am avut asa.. Adik acum imi curge asa, ca in a 2-a zi de ciclu, si asta de vreo 2 zile, ca pana atunci imi curgea mai putin. Bine, ma gandesc ca am tot urcat scarile, nu am prea stat lungita, am tot stat pe canapea/scaun..Dar ma simt bine, chiar nu ma mai doare operatia, decat asa putin. Problema a ramas cu reluarea tranzitului. De cand am iesit din spital nu am reusit sa fac decat cu supozitor, la 2 zile..
In rest totul e ff bine, multumim de complimente. Azi a implinit Filip 1 saptamana si am sarbatorit-o prin caderea buricului.
. La pranz, cand ii schimba Doru scutecul i-a cazut clema cu buricutzul, iar Sara a fost haioasa ca a intrebat ingrijorata: "Si acum bebe nu mai are buric???"
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mar_ysa_28/mar_ysa_28.jpg)
mar_ysa_28 spune:
Vin si eu cu vesti...am vb cu doctorila in seara asta si am convenit sa asteptam pana pe 02.02.2012 atunci cand am programat ceza...daca se intampla ceva pana atunci bine daca nu...asta e facem ceza...bebelina avea deja saptamana trecuta 2700 g deci in 2 sapt si jumatate va fi destul de bine...el m-ar fi asteptat si mai mult insa am decis sa nu risc asa mult si sa ne punem in pericol pentru ce? Ma cam sperie gandul ca in cazul unei rupturi uterine daca nu se intervine suficient de repede poti ajunge la histeroctomie si eu chiar as mai vrea un copil in viitorul indepartat.
Asa ca fetele cu listuta 02.02.2012
Mihaela relaxeaza-te! Eu nu mai vb de socrela ca fugiti toate de pe aici!
Muah!
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 36 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tebligia/tebligia.jpg)
tebligia spune:
multumesc fetelor pentru urari
felicitari mamaicilor care au nascut dupa mine ,,bebei sanatosi si mancaciosi
nu am apucat sa citesc din urma , azi am ajuns la salon mi-a adus bebele sa stea cu mine si sa-l alapez dar Andrei are o gurita mica iau eu tzitzi prea mare si se lupta cu ele....suge un pic se mai odihneste iar suge si la sfarsit lapte praf iar apoi somnic
va mai tin la curent cu ce mai fac pe aici
va pup si scot majoretele pt urmatoarele fete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaelaradu/mihaelaradu.jpg)
mihaelaradu spune:
Marysa Acum mi-ar prinde bine sa merg la balet. Lacul lebedelor e preful meu, dar sansele sunt egale cu 0 sa vad balet in Cipru.
Alina pt Sara frumoasa si grijulie. I-am aratat sotului poza in care Sara il tine pe Filip pe picioruse si instantaneu ne-am dorit sa fim noi in poza aceea peste 4-5 ani..Cred ca inima lui Doru e atat de mare incat nu ii mai incape in piept. Sunteti atat de frumosi si linistiti voi 3 pe canapea. Nu-mi imaginez ce iti poti dori mai mult de la viata.
Raluca i-am povestit sotului de patania voastra (data fiind varsta sarcinei cred ca e o intamplare ff stranie sa fi anuntat ca bb si-a schimbat putza)..M-a obligat sa-i promit ca mergem sa cumparam si hainute crem, intrucat noua nu ni s-a spus niciodata 100% ca e fetita. A fost mai mult o presupunere in timpul morfo-fetalei de 22 sapt, iar testiculele coboara in scrot mai tarziu, ceea ce poate nu a fost vizibil la eco respectiva. De atunci eu am mai avut doar un eco de rutina, dar nu mi-a dat prin cap sa intreb daca ramanem la acelasi sex. Luni vrem sa mergem sa cerem o a doua opinie asupra evolutiei bebelinei, doar ca la varsta asta de sarcina imi vor spune ca bb e prea mare ca sa vada intre picioruse. Stiam si eu ca o citire corecta, cu acuratete, a sexului se face pana in sapt 30-32.
Fetele cochetele va dorim o noapte linistita si o duminica cel putin la fel de linistita si placuta cum se anunta a mea: sotul la fotbal la pranz ceea ce imi ofera ocazia sa iau masa cu prietenica mea buna, iar seara film in oras cu sotiorul ceea ce imi da dezlegare la o XXL Cola si un XXL Popcorn 35+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
hmmmmmmmmm....MihaelaRahu, relax girl!!!
1.Mi se pare o mare stupizenie ce a spus dr. tau cu obictele ce fac zgomot si il sperie pe bebe in burtica.adica el nu stie ce zgomote sunt in burtica!
Aspiratorul si feonul se baga in priza in apropierea bebelusului tocmai pentru ca imita zgomotele din burtica, zgomote cu care bebe e obisnuit, si tocmai de aceea de obicei se linisteste atunci cand e agitat, fie de la colici sau din alte cauze!
2.legat de socrela ta...mami-te superi degeaba..pana la urma-urmei ce a zis saraca femeie?.Confuzie interetnica se numeste
3.Niciun doctor nu iti va spune vreodata:" copilul ce il porti in pantece e fetita/baiat 100%".ei dau doar pronostice...in %
CristinaGoji...iubita mea, nu mai spune asa despre tine.esti o mama minunata..si sunt sigura ca maternitatea ta nu raneste pe cei mari..si veti trece cu brio perioada de acomodare.Sa te odihnesti, da?Cat si cum poti!
Dr.Anca, eu cred ca va fi bine.Si daca vei naste in week-end, doc.ta ginecolog nu va veni sa te asiste?
Gianina, asta cu cat bebe sta la san e relativa, in functie de cat si cum suge bebe...unii sunt mai harnici, altii mai lenesi, aportul de lapte nu e intotdeauna acelasi, dar minimum 15 min. la fiecare san cred ca ar trebui totusi sa stea.Minimum!
Tebligia, ce ma bucur scumpo, sa aud ca sunteti ok.si tu si bebe Andrei cel grasun!.Bine ca ti-a venit lapticul acum.Sunt sigura ca bebe se va descurca pana la urma...se prinde el de treaba
izish, ma bucur sa te citesc, gagica!
Alina_anto, pai mai mami la cat si cum te apuca pe tine harnicia..cred si eu ca sangerezi abundent...ia suna-ti matale doctorul ginecolog si povesteste-i cum sta treaba!E cel mai bine!!Si menajeaza-te cat poti, acum ai doua gagalici ce au nevoie de tine!
Puiutza- scumpa, imi pare rau ca nu ai gasit capitolul nou si te-ai pierdut..se mai intampla...sunt sigura ca Anda nu a facut-o intentionat!Tot s-a plans lumea, caci, cred ca se simte prost saraca mamica...si avem nevoie de ea la capitole noi..caci e singura care mai e pe baricade!
imi pare rau de haosul de la tine din casa.stiu cum e crede-ma.mai bine chemati o firma sa va puna usile.e altceva. si daca ii supraveheati, nu cred ca faceau bulibaseala si se miscau oricum mai repede, caci au indemanare!
Burtica e bine?
In cazul in care in capitolul vechi se pune link gresit catre capitolul nou si nu il mai gasiti, procedati asa: click pe bara albastra din meniul principal/prima pagina unde scrie forumuri cu galben, apoi va duceti cu cursorul pe teme specializate, apoi pe subcategoria odiseea nasterii in 40 saptamani si acolo cautati subtopicul ian.feb.2012.Nu conteaza ce titlu are capitolul si ca nu e in titlu "bulgarasi de ian.feb.2012, insa pe pagina respectiva-ce contine mai multe subiecte, care arata ca un tabel..veti gasi intr-o rubrica autor subiect..si acolo scrie mereu cine deschide topicul, iar la noi o face doar userul comun ian.feb2012..Asa puteti depista subiectul nou.
Silvi, linisteste-te.E normal sa te agiti, caci, deh...ai 40 sapt.
...si cel mai bine ai face un plan de bataie, cudoc.tau ginecolog.Nu vreau sa sperii pe nimeni, dar toate sarcinile ce depasesc 40..ar trebui monitorizate macar la 2-3 zile pentru a vedea daca sunt schimbari majore sau nu si daca bebe e ok si nu a intrat in suferinta fetala
.Pe bune, ma enerveaza cat de pasivi sunt doc.astia.Ce-i asta, dom'le?
Pupam gasca de gravidute, de mamicute ocupate si obosite...imi sunteti asa dragi toate...suntem diferite..insa suntem speciale, una fara alta..nu ar mai da acelasi farmec odiseei!Love u all!
![](smiley_pregnant.gif)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
Mar_ysa.imediat trec.
02.02.2012-ziua de nastere a tatalui meu.
![](smiley_pregnant.gif)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Sper ca Ursulet, Georgia, Donatella..sunteti toate okAsteptam vesti!!!
Si mai fac o strigare pentru ink@, aly_k, simona_maris, ram0nica, rio2011, adrianab12, Crinutza87 !!!Fetelor, macar o veste....una mica
Si bineinteles aceeasi rugaminte si pentru viitoarele mamici de februarie care nu au mai scris demuuuuuuuuuuuuult taaaaaaaaaaare!
![](smiley_pregnant.gif)
My_Lady0091 spune:
Am asa o presimtire ca Lexi a noastra e pe la spital.Nush de ce, dar o am si sper sa nu ma insel
Bag o majoreta, in caz de!!
Gata am fugit sa-mi reiau somnul chinuit!
![](smiley_pregnant.gif)