Bv. lalitzuza!Hai anagel,silvi,ursulet!(56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

A nascut Lalitzuza, bebe Andrei, 2850 si 50cm. Si mami si bulgarasul sunt bine.

MTHFR C677T Homozigot
+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

hello burtici si mamici

noi suntem bine,papam si san si l.praf(mai mult de-asta)macar n-am probleme cu noduli/mastita ca nu ajung sa se umple f. tare sanii...alice ,bine ca ai scapat de nodul ,febra mai faci tu de la sani...

Ileana mersi de pontul cu prosopul ,eu pun o cratita cu apa pe calorifer dar o sa pun si prosop

Mihaela foenul si aspiratorul linistesc bebeii pt. ca emit sunete pe care le auzeau ei in burtica,io inca nu am nevoie de foen dar de aspirat ii aspir mucusorii si-i place maxim

mami de printesa ,flavia ( 27. 12 .2011)

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Felicitari Lalitzuza!!! Bun venit minunii!!!

36+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Felicitari Lali, sa-ti traiasca puiutul!!!
Cicineta, uite cadita si am luat-o de la Auchean.
http://ingerasultau.ro/diverse-s/6488-cadita-bbollicina-cam.html

38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare fete frumoase,

Lalitzuza felicitari!!! Bine ai venit bebe Andrei - il voi trece in lista putin mai tarziu.

Pana la urma l-am sunat pe medic sa il intreb de durerea in dreptul operatiei si m-a chemat la monitorizare si control azi. A masurat grosimea uterului pe cicatrice si e ok. Se pare ca e normal sa simti dureri in zona dar trebuie si investigat pentru ca riscul de ruptura exista. Colul s-a mai scurtat, dar ramane inchis, placenta e tinerica, lichid suficient si bebe fericit . In consecinta, data nasterii ramane 11 februarie.

Lexi cucu bau! Cum sunteti?
Ileana asa e scumpa, ai 2 saptamani in plus, dar eu sunt la a doua sarcina unde se stie ca burta e mai mare . Sa te vad acum cu ce ma contrazici
Miha eclerele trebuie coapte bine bine. Cuptorul trebuie f bine incins inainte de a le baga pe ele. Iar daca ai convectie la cuptor e si mai bine, le usuca ok.
Lady esti mai bine deci?
Alina m-am topit uitandu-ma la poze. Filip si Sara sunt doua minuni!
Cicineata teoretic la de la 36 de saptamani nu se mai intorc, practic . Toma a fost cu fundul si picioarele in jos pana la 34 de saptamani. Apoi s-a facut covrig - era cu capul in jos dar cu picioarele pe frunte. Azi la eco era transversal, cu capul in ficatul meu . Si sora-sa tot transversala a fost.
Bia asa eram si eu la Carina - stiam ca trebuie sa dorm cand doarme ea, dar nu reuseam nicicum - ma uitam la ea cu orele
Georgia, Puiutza, Yasmin sunteti bine?

Am bagat un pui in cuptor si ma duc sa lenevesc pana se face.

Va pupacesc,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 36+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

felicitari Lalitzuza, andrei sa fii sanatos

noi ne-am intors de la plimbare ,am iesit azi pt. prima data afara(am mai fost doar in balcon),a fost cald si am vrut sa o tin putin la soare,a dus-o tac-su in brate ,i-a placut, inca doarme ,speram sa se faca vreme faina sa mai iesim ca ne place

Alina si la copilasii tai scumpi,sunteti foarte faini toti 3

mami de printesa ,flavia ( 27. 12 .2011)

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Lali, felicitari!!!!

Annisia, scuza-ma.nu am vrut sa sune asa.doar am vrut sa spun ce se poate intampla

Carina...sa zicem, mai bine!Multam' pt.ajutorul cu capitolele!

MihaelaRadu, aspiratorul sau uscatorul de par se pun in priza pt. a linisti bebelusul cand e agitat(de la colici in principal), pentru ca sunetul lor seamana cu sunetele din burtica.

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

felicitari lali anessi ,ligia sa va traiasca puisorii si sa va bucurati de ei ca eu una nu mai pot de al meu, si acum s-au mai potolit si colici si suntem niste fericiti .

lexi eu dupa ce am baut uleiul de ricin la 30 de minute am luat o pastila de calciu eferverscent in 200 ml de apa ca sa inceapa contractiile ,atat ca la mine s-a rupt apa direct si apoi contractii

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anda pai...nu te contrazic, ca am auzit si eu treaba cu a doua sarcina. Offf, iubita, copii sanatosi sa avem!
Iaura, unde ai gasit mami soarele ala ca la Bucuresti ninge!Prima ninsoare de anul asta! Ma bucur ca i-a placut printesei. Cam cat a durat aceasta prima iesire?Sau cat e bine sa dureze?
Lady, si eu ma bucur nespus sa te stiu mai bine.Si ma bucur ca nu ai uitat sa schimbi semnatura.

38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

felicitari annesi, ligia si lalilutza. bravo mamicilor!

alina f frumoase pozele. sara e dulce foc cum se implica ea...unpt ea si pt tine ca reusesti sa le faci pe toate.

ileana nu vreau sa te sperii, dar eu in ziua in care am nascut terminasem toate pregatirile pt nastere. imi pusesem chiar si pasta de dinti si periua in geanta...se zice ca simti. eu n-am simtit, dar asa am actionat..cine stie..

alice nici eu nu inteleg daca bb suge la tzitzi cum poti face furia laptelui. e bine ca acum stii ce trebuie sa faci.

bafta fetelor care urmeaza!

Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)

Mergi la inceput