Bv. lalitzuza!Hai anagel,silvi,ursulet!(56)
Raspunsuri - Pagina 15
aerlilian spune:
Buna dimineata, fete dragi! Am cumparat aseara cadita si Igienol, m-am linistit...Practic, acum sunt pregatita. Am schimbat astazi si saptamana. Suntem in s38 iar aceasa este saptamana in care imi voi cunoaste puiul. Emotiile cresc!
38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
My_Lady0091 spune:
HAI LALITZUZA!!!!
38+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
biancabia spune:
Ileana, ce bine ca esti pregatita. Ce emotii! Va fi totul bine! Eu dupa ce am nascut nu puteam sa dorm nici cand dormea bb, eram atat de preocupata si emotionata incat dormeam cand chiar eram f epuizata. Sotul meu zicea ca sunt zombi.
Abia astept sa imi vina si mie randul, desi emotii am mai mari ca prima data
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 35+
gianina1983 spune:
Buna ziua burtici.mamici pitici.
Felicitari tuturor celor care ati nascut.nu va enumar ca sincer nu va tin minte care si cum dar va doresc din suflet sanatate,refacere usoara,puiuti sanatosi,fara colici si cu mult noroc in viata
Fetele care urmeaza sa nasca va doresc nasteri usoare si puiuti sanatosi.
Tin sa o cert nitel pe KRALUCA si aici chiar daca am facuto si pe mes....mami scumpa nu conteaza sexul pe cat sanatatea,lasa prostiile si nu te stresa pt nimik poop si ai grija de fifita ca nu ai sa o dai pe 100de baieti.
Despre noi ce sa va zic suntem acas,suntem sanatosi voiosi si papaciosi,,intrun final a venit si lapticul,dormim fff bine ziua,noaptea o mai necajim pe mami dar ea nu se supara dar in schimb ne supara uratii de colici care ne cam strica somnelu,speram sa nu devina prea obraznici,incercamsa ii controlam cu niscaiva picaturi,mami bea ceai pt colici si in rest ne rugam sa fie bine.Tati e topit dupa piticuta si nu stie ce sa faca si cum sa faca numa sa ne fie bine.
Fetele eu ma tin cam greu de voi,nu reusesc sa reiau chiar totul din urma dar incerc cat de cat sa ma tin de voi..va poop pe toate si va doresc un weekend linistit si plin de bebei sanatosi
My_Lady0091 spune:
Lexi, cum esti scumpa???Ceva contractii?
Annisia&Cicineata, chiar daca prinde doc. fatul in pozitie craniana pt.nastere si rupe membranele, nimeni nu poate garanta ca nu se intoarce in timpul travaliului apoi.o poate face si pe asta!
Alinutza, e o scumpa Saruca!...si bebe un deliciu.Chiar ca esti o fericita!
Iaura, tu?Cum mai stai cu alaptatul?Mady, tu?Ti s-au mai vindecat sanii?
Alice..pupam fata si o aplaudam pentru inversunarea fata de nodulul uricios!.Asta da, vointa!Respectele mele!
CristinaGoji, ma bucur sa te recitesc.Esti o mamica super
pup restul trupei
38+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
cicineata spune:
My Lady,
La mine nu cred ca se mai poate intoarce, e in pozitie craniana din sapt 36, dupa ce in sapt 32 era tot in pozitie craniana dar in sapt 35 in pozitie pelvina; ma rog sa nu isi infasoare cordonul in jurul gatului, nu stiu daca se mai face eco inainte de nastere.
Eu am dormit tare prost azi-noapte, cu dureri ca de ciclu, de la 2 la 5 m-am uitat pe pereti. Mai am doar 2 nopti de nesomn.
cicineata spune:
Ileana, de unde ai luat cadita? Eu am dus-o la tara pe a Dariei, era normala dar mai aveam imprumutat un suport cu ventuze pe care il puneam inauntru si asezam bebeul pe el, ca pe un fotoliu.
Am cautat peste tot astfel de suport, dar nu am gasit.
Daria e cu taica-su afara la zapada, veselie mare pe capul lor!
ursulet33 spune:
felicitari tebiglia si annesi, va asteptam sa ne povestiti cum a fost!
silvi, lexi, ce mai faceti, ceva vesti?
Annisia spune:
My Lady, ce sa zic, esti salon... ma vezi aici cu morcovul si tu ma linistesti groaznic... Hihihihi...
Fie ce-o fi, ca nu ma tem. Eu sunt o optimista pana la disperare. V-am mai spus ca ma matai si eu, dar nici nu ma gandesc ca va fi altfel decat bine. In general, pastrez numai partea buna a lucrurilor. Orice s-ar intampla, o sa-mi vad bibicul si ma voi bucura de el. ca ma rup, ca ma cos, ca ma mmsdos, nu mai conteaza. Toate trec, fiul ramane si va ramane fiul meu si dupa ce eu n-oi mai fi prin zona! Il iubesc de nu mai pot si abia astept sa-i vad mocuta, sa-l tin in brate, sa-i simt mirosul de crud si proaspat si pur!!! Hihihihi...
Legat de echo. Mie o sa-mi faca doctorul echo la prima ora, sa vedem cum e bebe. In mod normal, oricui ar trebui sa-i faca echo inainte de nastere, pentru a vedea daca bebe e ok, ce greutate are, cum e pozitionat, cum e cordonul...
Sper si prefer treaba cu oxitocina. Si mie mi-au bagat oxitocina la prima sarcina, de m-am dilatatara maxim in mai putin de doua ore. Muuuuu... Numai ca acum sunt la alt spital, la alt doctor, alte reguli. Pe care nu le cunosc, intrucat am uitat sa il intreb pe neneadetaliile. Cand mi-a spus ca pe 26 s-ar putea sa-mi vad baiatul, mi s-au inmuiat gladiolele si eram toata un zambet tamp de fericire. Cine sa se mai inteleaga cu mine? Eram: alo, aici Pamantul, cheama Annisia!!!
ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (39)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
mihaelaradu spune:
citat din mesajul lui CristinaGoji Inca citesc din cap. trecut dar am zis sa-i raspund Altesei - wrap pot sa-ti dau eu, folosit, vizibil folosit, dar spune-mi cum as putea sa ti-l trimit. Si incearca pentru colici picaturi Alinan baby anticolici. Mishu a avut 2 zile colici de ma capia, nici in marsupiu nu vroia (a propos, mi-am luat marsupi plus - foarte buna achizitie) numai cu aspiratorul si foenul il mai adormeam. De ieri seara ii dau picaturile si l-au mai linistit. Revin. Mami de Mihai (08.01.2012)Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) Vladic Daria Blog "We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing." Author unknown |
Va rog lamuriti-ma ca eu nu inteleg ce poti sa-i faci cu aspiratorul si feonul?!
AnaMaria: verisoara mea are 1,51m si a avut 36 kg (are prob cu tiroida) cand a ramas insarcinata. La 39 sapt cand a nascut avea 48 kg si a adus pe lume, complet natural (fara epi), un baietel de 3.300 kg si 52 cm. Curaj!
Raluca eu am mai povestit o data ce reactie am avut cand am aflat ca vom avea fetita si m-au tras fetele de urechi :D Eu m-am prelins pe zidurile spitalului si plangeam in hohote (2 zile inainte de nunta). Tati si mami vroiau sa ma bata intr-atat erau de rusinati. Barbatu' nu mai stia cum sa ma convinga de cat e el de incantat. Nimic nu m-a convins; am vrut sa anulam nunta, etc. Dar sora-mea m-a dus in mall, cica sa-mi cumpere un cadou de nunta si cand am intrat la Zara si am vazut atatea rochite sau jeansi asortati cu tricouri "Girl power" am luat-o razna de bucurie. Joi am fost la shopping pt ca e mijlocul sezonului de reduceri si am rupt VISA lu' sotu'. E un deliciu sa ai fetita! Daca nu gasesti nume spune-i Eddie. Cu siguranta va fi cea mai cea dintre cele mai cele! Te pup cu asentiment
Jessamine
Bulinutza multa sanatate lui Rares!
Eleni LA MULTI ANI! Esti Varsator cu siguranta. In anii bisectii (ca si asta) Varsatorul incepe in 20 pt ca are o zi in plus in februarie. In rest, incepe in 19 si se termina in 18 feb.
Nu mai ajung sa recuperez! Trimit msg asta cu toate gandurile mel bune pt Annesi si Ligia care stiu de pe FB ca au nascut. Din suflet le dorec sanatate si recuperare usoara!
Eu tre sa fug la cumnata mea caci astazi facem kinder party pt nepotel. Ieri am fost doar adultii, azi urmeaza copiii. Am facut un tort demential din care v-am pastrat fiecareia o feliutza. Cum ma intorc am sa pun pozici si reteta.
Anda m-ai rupt cu eclerele. Vreau si eu! Nu-s in clar cu ceva, dar te intreb mai diseara. Uneori "cojile" mele is prea moi :(
Un edit mic: am intrat azi in 35 saptamani!
Gianina
34+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/