A insela emotional

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Miriama,da' tu cu cine vorbesti,cu Marius sau cu Dahriana?

Nefumatorul fost fumator e mai acid si mai rau decit nefumatorul nefumator niciodata!Asa si cu dahriana!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Miriama,da' tu cu cine vorbesti,cu Marius sau cu Dahriana?

Nefumatorul fost fumator e mai acid si mai rau decit nefumatorul nefumator niciodata!Asa si cu dahriana!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

pardon, de prea multa furie fata de raspunsul Dahrianei, am dat quote la Marius... scuze, am editat cat de repede am putut
evident ca vorbeam cu Dahriana... atata nerusinare nu mai vazusem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda2009 spune:

Rog moderatorii sa inchida subiectul cat mai repede. Consider ca scopul lui a fost atins si, cu respondenti de tipul Dahrianei, imi este foarte clar ce turnura vor lua lucrurile. Multumesc inca o data pentru raspunsurile pertinente, care m-au ajutat enorm.

Ca o concluzie finala, am avut o discutie calma, in care ne-am spus punctul de vedere si am luat hotararea de a fi mai atenti si mai concentrati pe relatia noastra de cuplu, pentru ca, evident, nici unul dintre noi nu doreste sa stricam casnicia asta.

O saptamana frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ma bucur sa aud asta. Sper sa aveti intelepciunea si rabdarea reciproca necesara.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput