Miriama,da' tu cu cine vorbesti,cu Marius sau cu Dahriana?
Nefumatorul fost fumator e mai acid si mai rau decit nefumatorul nefumator niciodata!Asa si cu dahriana!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Miriama,da' tu cu cine vorbesti,cu Marius sau cu Dahriana? Nefumatorul fost fumator e mai acid si mai rau decit nefumatorul nefumator niciodata!Asa si cu dahriana! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Rog moderatorii sa inchida subiectul cat mai repede. Consider ca scopul lui a fost atins si, cu respondenti de tipul Dahrianei, imi este foarte clar ce turnura vor lua lucrurile. Multumesc inca o data pentru raspunsurile pertinente, care m-au ajutat enorm.
Ca o concluzie finala, am avut o discutie calma, in care ne-am spus punctul de vedere si am luat hotararea de a fi mai atenti si mai concentrati pe relatia noastra de cuplu, pentru ca, evident, nici unul dintre noi nu doreste sa stricam casnicia asta.
O saptamana frumoasa tuturor
Ma bucur sa aud asta. Sper sa aveti intelepciunea si rabdarea reciproca necesara.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa