A insela emotional
Raspunsuri - Pagina 3
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda2009 Mai am o intrebare, de data asta pentru Marius, de ordin tehnic. Cat timp imi vor mai fi moderate mesajele pe care le scriu pe forum? |
Rezolvat.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
anda2009 spune:
citat din mesajul lui dana vio Problema este ca a cam intins coarda. Deja exagereaza si este prea mult. Pe tine te deranjeaza si asta ar trebui sa fie un motiv necesar si suficient pentru el sa puna capat povestii asteia. M-ai pus pe ganduri, eu nu am prieteni barbati, m-am gandit si am descoperit unul cu care "ne vedem cand ne-ntalnim" . Pe vremea cand si eu si nevasta lui ne straduiam sa facem copii ( fiecare cu partenerul ei, evident ) ne povesteam problemele de atunci, acum el are 2copii, eu unul si cand ne-ntalnim povestim de serviciile noastre si de gradinita. El cu sotul meu nu povestesc, nici nu se prea cunosc si eu cu sotia lui doar ne salutam. Dar nu avem probleme in casnicie unul din cauza celuilalt, Sotul meu are multe cunostinte/prieteni cu care povesteste, dar nu dupa ce vine acasa. Cei care-l suna acasa sunt prieteni comuni. Alexandra Maria 14.12.2007 |
Nu ai de ce sa cazi pe ganduri. Nici eu nu-s absurda, si eu mai povestesc una-alta cu colegi, cu prieteni comuni, nu-ti imagina ca o rup la fuga de cum apare un coleg la fumoar, de exemplu, dar, exact cum spuneai si tu, in limitele decentei si oarecum de la sine, firesc, nu ascunzand asta acasa sau provocand suferinta celuilalt sau rupandu-mi din timpul dedicat familiei pentru asta.
Si faza e ca de fiecare data, "cealalta" era mult prezenta in casnicia noastra, in sensul in care toate conversatiile duceau cumva spre ea, ce-a zis ea, ce-a facut ea, chestii din astea. L-am si observat, la inceput, atunci cand m-a durut cel mai tare si, cum descrie Contrapunct, nu dormeam, slabisem ingrozitor, nu mai radeam, toate cele (de-as fi stiut atunci de voi ma scuteam de multa suferinta!) si am observat ca in orice subiect era capabil sa o introduca si pe ea! Sunt multe faze, unele demne de filme ieftine cu adolescenti prosti!
Acum nu stiu, s-o mai fi copt, cum zice Rufus, o fi invatat sa se ascunda mai bine, cert e ca de data asta e altfel, e doar preocuparea, fara un obiect evident si in urma discutiei pe baza careia am initiat topicul parca-l vad ca incearca sa fie acasa cand e acasa...
ego71 spune:
io am observat ca,cu cat o relatie e mai veche,cu atat inclinatia sprea a cocheta cu altcineva este mai mare.
dana vio spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anda2009
Nu ai de ce sa cazi pe ganduri. Nici eu nu-s absurda, si eu mai povestesc una-alta cu colegi, cu prieteni comuni, nu-ti imagina ca o rup la fuga de cum apare un coleg la fumoar, de exemplu, dar, exact cum spuneai si tu, in limitele decentei si oarecum de la sine, firesc, nu ascunzand asta acasa sau provocand suferinta celuilalt sau rupandu-mi din timpul dedicat familiei pentru asta. Si faza e ca de fiecare data, "cealalta" era mult prezenta in casnicia noastra, in sensul in care toate conversatiile duceau cumva spre ea, ce-a zis ea, ce-a facut ea, chestii din astea. L-am si observat, la inceput, atunci cand m-a durut cel mai tare si, cum descrie Contrapunct, nu dormeam, slabisem ingrozitor, nu mai radeam, toate cele (de-as fi stiut atunci de voi ma scuteam de multa suferinta!) si am observat ca in orice subiect era capabil sa o introduca si pe ea! Sunt multe faze, unele demne de filme ieftine cu adolescenti prosti! Acum nu stiu, s-o mai fi copt, cum zice Rufus, o fi invatat sa se ascunda mai bine, cert e ca de data asta e altfel, e doar preocuparea, fara un obiect evident si in urma discutiei pe baza careia am initiat topicul parca-l vad ca incearca sa fie acasa cand e acasa... |
Pai, nu chiar asta am vrut sa spun, dar ceva pe-acolo. Poate nu m-am exprimat chiar bine, dar pana la urma ea il preocupa prea mult. Si nu este bine.
Alexandra Maria
14.12.2007
Rufus spune:
citat din mesajul lui anda2009 Da, Rufus, ai mai pus doua puncte pe un i care ma doare. Respectiv lipsa de respect (si de minima decenta, la urma urmei) pe care o resimt in situatia data si faptul ca-mi sunt ignorate sentimentele vizavi de situatie si frustrarea ce deriva de aici. |
Eu am venit in actuala casnicie dupa una ratata. Chiar daca eu am initiat divortul si am avut motive temeinice, nu am ascuns niciodata faptul ca n-am fost mai breaz; am fost doar cel care a spus stop. Asa ca mi-am propus ca, indiferent de consecinte, sa nu mai repet un anumit tip de comportament. Nu-mi iese 100%, dar cum am spus, ma straduiesc temeinic.
In plus, mi se pare firesc, de bun simt, constructiv, de bun augur, etc sa ma comport asa cum cer si eu sotiei. Nu suntem sfinti si nu ne iese mereu...dar revenim pe linie repede, inainte sa se produca "stricaciuni". Iar daca Dumnezeu ne va da aceeasi minte, o vom duce mult si bine asa...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
anda2009 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Eu am venit in actuala casnicie dupa una ratata. Chiar daca eu am initiat divortul si am avut motive temeinice, nu am ascuns niciodata faptul ca n-am fost mai breaz; am fost doar cel care a spus stop. Asa ca mi-am propus ca, indiferent de consecinte, sa nu mai repet un anumit tip de comportament. Nu-mi iese 100%, dar cum am spus, ma straduiesc temeinic. In plus, mi se pare firesc, de bun simt, constructiv, de bun augur, etc sa ma comport asa cum cer si eu sotiei. Nu suntem sfinti si nu ne iese mereu...dar revenim pe linie repede, inainte sa se produca "stricaciuni". Iar daca Dumnezeu ne va da aceeasi minte, o vom duce mult si bine asa... Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
n/a spune:
anda 2009... cat de solida este relatia voastra incat sa fi amica lui sis a intelegi de ce face asta? esti nevasta lui si-ti aperi casnicia chiar si de el sau sunteti parteneri si in primul rand amici si incerci sa-l intelegi? Intrebarea mea este cat esti dispusa sa-i fi amica inainte sa-i fi nevasta? pana unde accepti rolurile?
care este limta?
http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com
Dahriana spune:
ASa incep toate relatiile extraconjugale : Cu o prietenie stransa.
Daca tu chiar crezi ca intre ei nu s-a petrecut nimic de ordin fizic , da-mi voie sa-ti spun ca esti cel putin naiva.
Sunt maturi , sunt apropiati , se simt atrasi unul de altul si au o si timp presupun .
De ce esti asa convinsa ca nu au facut nimic ?
Eu din contra : Sunt ferm convinsa ca intre ei e o adevarata poveste de dragoste , iar tu esti doar psihologul lui caruia ii povesteste cat de minunata este cealalta.
Ai devenit din sotia lui , prietena lui careia ii povesteste cat de indragostit e ..si tu nici macar nu-ti dai seama .
Daca esti tare pe pozitii , propune o intalnire in 3 .
Daca refuza , iti e clar !
Daca accepta totusi , studiaza-i .
N-ar trebui sa ai nici un dubiu , dupa parerea mea.
E amanta lui , iubita lui, nu o aventura .
Si asta e mai grav decat orice.
marius spune:
citat din mesajul lui Dahriana ASa incep toate relatiile extraconjugale : Cu o prietenie stransa. Daca tu chiar crezi ca intre ei nu s-a petrecut nimic de ordin fizic , da-mi voie sa-ti spun ca esti cel putin naiva. Sunt maturi , sunt apropiati , se simt atrasi unul de altul si au o si timp presupun . De ce esti asa convinsa ca nu au facut nimic ? Eu din contra : Sunt ferm convinsa ca intre ei e o adevarata poveste de dragoste , iar tu esti doar psihologul lui caruia ii povesteste cat de minunata este cealalta. Ai devenit din sotia lui , prietena lui careia ii povesteste cat de indragostit e ..si tu nici macar nu-ti dai seama . Daca esti tare pe pozitii , propune o intalnire in 3 . Daca refuza , iti e clar ! Daca accepta totusi , studiaza-i . N-ar trebui sa ai nici un dubiu , dupa parerea mea. E amanta lui , iubita lui, nu o aventura . Si asta e mai grav decat orice. "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Cred ca (cel putin) din punct de vedere moral tu nu ar trebui nici macar sa scrii asa ceva. Tocmai tu care declari cu atata emfaza peste tot ca esti amanta sotului si tatalui dintr-o familie? Ma lasi?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
miriama spune:
citat din mesajul lui Dahriana ASa incep toate relatiile extraconjugale : Cu o prietenie stransa. Daca tu chiar crezi ca intre ei nu s-a petrecut nimic de ordin fizic , da-mi voie sa-ti spun ca esti cel putin naiva. Sunt maturi , sunt apropiati , se simt atrasi unul de altul si au o si timp presupun . De ce esti asa convinsa ca nu au facut nimic ? Eu din contra : Sunt ferm convinsa ca intre ei e o adevarata poveste de dragoste , iar tu esti doar psihologul lui caruia ii povesteste cat de minunata este cealalta. Ai devenit din sotia lui , prietena lui careia ii povesteste cat de indragostit e ..si tu nici macar nu-ti dai seama . Daca esti tare pe pozitii , propune o intalnire in 3 . Daca refuza , iti e clar ! Daca accepta totusi , studiaza-i . N-ar trebui sa ai nici un dubiu , dupa parerea mea. E amanta lui , iubita lui, nu o aventura . Si asta e mai grav decat orice. "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Tu scrii din experienta, nu-i asa? Bleah!
N-ai pic de rusine... ce te-as bate sa fiu in locul sotiei inselate... nu ti-ar mai trebui amantlac...