La munte, dupa 2 saptamani de raceala...

La munte, dupa 2 saptamani de raceala... | Autor: Zina

Link direct la acest mesaj

Ne-am hotarat sa facem o iesire la Poiana Brasov, cu baietelul de 5 ani. Cum stim, copilasii au inceput gradinita de saptamana aceasta, iar baiatul nostru a fost in vacanta racit. A luat antibiotic, in timpul tratamentului a facut otita medie, am schimbat antibioticul, a avut febra, tuse, nas infundat. Acum este bine, cu toate ca nasucul este inca putin infundat. Oare este bine sa-l ducem la schi? La zapada? Intentionam sa plecam weekend-ul viitor. Daca el este destul de sensibil, probabil si polipii sunt mariti, este ok pentru el muntele?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Este ideal pentru el muntele. O sa respire aer curat, o sa doarma si o sa manance bine. Poate chiar se bronzeaza putin, ca presupun ca va fi soare pe partie (desi e frumos si cand ninge).

Luati si catelul cu voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,
primul pas ar fi sa verificati prognoza meteo in zona, pentru data la care vreti sa mergeti.
daca vremea se anunta ok (fara viscol, ger) de ce sa nu mergeti ? pana la urma, daca ti se pare prea frig sau ca nu-i prieste aerul de munte/miscarea/zapada, va puteti refugia in camera sau sa faceti alte activitati, de ex mergeti la un loc de joaca sau la o piscina incalzita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Zina, in afara de faptul ca ar trebui sa aveti grija cu el ca de fel stiu ca este sensibil si eu l-as duce fara probleme daca acum nu mai urmeaza tratament. mare grija la transpiratie si umezeala, zic eu. in rest, bulgareala placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Se cheama ca e in convalescenta, adica organismul are nevoie de refacere.
Muntele n-are ce sa-i strice, ba din contra, dar nu cred ca trebuie lasat la capacitate maxima. Evident, numai daca timpul e bun.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Eu am fost la munte cu baietelul meu mai mare (avea 5 ani si 3 luni) anul trecut la inceputul lui martie, fix dupa un episod cu tuse, secretii, febra, antibiotic.Culmea... a mai si skiat.. si pentru prima data a urcat si cu teleski-ul si a facut coborari foarte bine..merci. Pe cel mic (avea 1 an si 2 luni) care trecuse prin aceeasi faza ca si cel mare... nu l-am mai luat pentru ca m-am gandit ca transpira in masina pe drum... e frig afara... Rau am facut.. mi-a zis ulterior si pediatra ca trebuia sa il iau si pe el pentru ca i-ar fi facut bine.

Ideea e ca celui mare i-a fost foarte bine desi a petrecut cum spuneam destule ore pe partie, la ski..

Asa ca distractie placuta la munte si sanatate!!!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu l-am dus si cu febra la munte la zapada , a transpirat asa de tare ca i-a trecut raceala imediat. Distractie placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Va multumesc pentru raspunsuri!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zina

Va multumesc pentru raspunsuri!
O zi buna tuturor!

SI eu sunt de aeeasi parere, sa ne spui cum a fost.
Prevenarul i l-ai facut ?

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Nu i-am facut prevenarul.

El ia virozele de la gradi, n-am ce face. Situatia o stim cu totii. De exemplu, la serbarea de Craciun, Rares nu avea nimic, in schimb, majoritatea colegilor lui tuseau la spectacol incredibil de tare, dupa 3 zile a fost si el gata. Pe degeaba s-a discutat la sedinte adusul copiilor bolnavi la gradi, ca sunt parinti care nu tin cont de doleantele celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Zina, virozele au o perioada de incubatie, adica virusul se transmite, dar boala e inca asimptomatica.

Te superi degeaba pe parintii care si-au adus copiii tusind la serbare. Daca spui ca dupa doar 3 zile Rares s-a imbolnavit, inseamna ca virusul circulase in gradinita in urma cu o saptamana, cand nimeni nu putea sti ca se vor imbolnavi copiii.

Mergi la inceput