iesim afara acum, iarna, la o luna?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisoara901 spune:

Va multumesc mult pt sfaturi ;) o sa incep maine prin a tine geamul deskis in camera...o sa-l imbrac bine si o sa stau cu el vreo 15 min...apoi urmatoarea zi il scot afara...sunt la bloc nu la curte :) daca sincer sunt si eu de parerea ca aerul de iarna e mai sanatos decat cel de toamna ...primavara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

anisoara achizitioneaza un wrap. ese super pt bb!
plimbari frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

[quote]citat din mesajul lui emanouela

iarna nu face rau, temperaturile scazute nu fac rau....mie mai frica mi-ar fi de vantul de primavara si cel de toamna, purtator de virusi. nu se raceste ca e frig afara, daca e imbracat corespunzator....deci poti sa o scoti... sub -15 studiile zic ca e bine sa nu fie scos.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
[/quote

de acord! si mie mi-e teama de vantul primavaratec!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

fiecare scoate afara propriul copil cand vrea si la cate grade doreste. Nu-i bai!

Dar amm urmarit niste sfaturi date de un dr pe un post refereitor la zilele geroase pe care le tranversam si zicea ca bebelusii sa nu fie scosi afara cand sunt sub -9 - 10 grade. Si ca nasucul lor este termometrul.

Incuraja sa fie scosi copii care merg/se misca pt ca le face bine si ca pe ger aerul e un pic mai curat. Nu stiu ultima parte cat este de adevarata.

La -20 de grade eu nu ies afara decat de forta majora

Mergi la inceput