iesim afara acum, iarna, la o luna?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

distractie placuta la plimbare...nustiu de la cate zile se scot sau nu...dar avand in vedere ca din spital si pana in masina tot fai cateva minute..deja l-ai scos afara..urmeaza sfaturile mamicilor de aici..il scoti treptat si ai grija sa fie echipat corespunzatori..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Finn a fost scos imediat. Direct la parc, la plimbare. Aici nu sunt restrictii. In spital sunt geamurile deschise non stop, chiar si iarna asa ca acomodarea se face acolo.

Finn Constantine 15.10.2009 si 26+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

E o oarece diferenta intre octombrie si ianuarie, JD nu crezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisoara901 spune:

Salutare tutror...sunt si eu noua pe aici..am devenit mamica de 10 zile...inca nu am scos copilul afara...dat fiind ca e foarte frig...a mai fost si viscol mare...acuma in bucuresti sunt -11 grade..imi pare prea frig sa-l scot...si inca nu avem carucior...o sa fie prea rece daca-l scot in brate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Fii-mea are 5 ani jumate , dar imi amintesc perfect ca pediatrul ei mi-a zis sa nu o scot daca este mai frig de -4 grade, atunci cand era bebe mic-mic.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb ralukutza

Fii-mea are 5 ani jumate , dar imi amintesc perfect ca pediatrul ei mi-a zis sa nu o scot daca este mai frig de -4 grade, atunci cand era bebe mic-mic.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Asta este doar o parere.
Neonatologul sef de la Cantacuzino (dr Craciun - un medic f bun) mi-a spus sa-l scot afara pe cel mic cat de repede am chef si putere . Cum am mai spus 4 sapt le-a implinit la Predeal pe partie. Sigur erau undeva spre -6, -7 grade atunci.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anisoara901

Salutare tutror...sunt si eu noua pe aici..am devenit mamica de 10 zile...inca nu am scos copilul afara...dat fiind ca e foarte frig...a mai fost si viscol mare...acuma in bucuresti sunt -11 grade..imi pare prea frig sa-l scot...si inca nu avem carucior...o sa fie prea rece daca-l scot in brate?

Daca tu esti ok fizic si ai un wrap e ideal. Este la caldura corpului tau si aerul respirat este mai ... bland datorita wrap-ului si hainei tale. Eu zic ca-i varianta ideala, preferata caruciorului pe vremea asta. E cam complicat sa impingi caruciorul pe trotuarele bucurestene. Sau stai la curte? Atunci iti trebuie un landou bun si o blanita in el apoi paturica, bb si ceva ... husa pe landou (nu aceea de ploaie ca nu intra aer si se abureste! mare pericol).

Orice varianta alegi ... plimbare placuta.

Mai poti sa stai si cu geamul deschis si imbracati ca pt afara. E ok si asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

mami de Theo (7.11.2004) si Chris (22.12.2010)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Theo, in ziua in care s/a nascut Finn aici ningea. Erau sub 0 C. Iar cand avea o luna era deja noiembrie iar temperaturile erau bine sub 0 C. Sa/ti mai explic cum l/am scos afara la -17 C in decemebrie la nici 2 luni?

Finn Constantine 15.10.2009 si 27+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

Theo, in ziua in care s/a nascut Finn aici ningea. Erau sub 0 C. Iar cand avea o luna era deja noiembrie iar temperaturile erau bine sub 0 C. Sa/ti mai explic cum l/am scos afara la -17 C in decemebrie la nici 2 luni?

Finn Constantine 15.10.2009 si 27+ Euan Tudor

Nu, merci
Si eu i-am scos repede afara. Pe mine nu trebuie sa ma convingi. Stiu ideile romanilor despre infofolire, curent si mar cu biscuite la 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

iarna nu face rau, temperaturile scazute nu fac rau....mie mai frica mi-ar fi de vantul de primavara si cel de toamna, purtator de virusi. nu se raceste ca e frig afara, daca e imbracat corespunzator....deci poti sa o scoti... sub -15 studiile zic ca e bine sa nu fie scos.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput