Clubul "babelor" FIV-oase 2
Raspunsuri - Pagina 6
smaick spune:
buna seara fetele
mi-ar place si mie sa va cunosc; eu sunt un pic mai timida in "ale scrisului"; am impresia ca plictisesc dar voi sunteti atat de deschise incat parca v-as cunoaste de o viata! daca va hotariti pentru excalibur poate ma primiti si pe mine
samira esti mortala cu vanzatoarele; am patit-o si eu, pe masura ce faceam inventar de predare brusc "aveau ceva de facut" si dispareau
lyly_mar eu sunt ultima la donate; si eu sunt cu ochii cat cepele pe fete; decizia am luat-o dar in functie de rezultate o pot schimba. bafta in orice ai decide
hai ca m-am intins..
pentru toate fetele
samira33 spune:
smaick,te asteptam cu drag la intalnire.
fetelor...ramane stabilit:la Excalibur de la Mihail Koalniceanu,la ora 6 ,da???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
smufurash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela74 salutare pensionarele Smufurash eu am luat la ultimul fiv DHEA in combinatie cu CQ 10,75 cu 300 mg pe zi.Vreau sa-ti spun ca rezultatul a fost catastrofic,din 8 ovule(un singur ovar) recoltate,5 mature si 2 embrioni care nu au rezistat pina la transfer.Dar cred ca a fost vina mea pt.ca nu le-am luat cum trebuie,am fost in concediu in Ro vre-o luna de zile si au fost si zile cind am uitat sa le iau,plus ca mi s-au terminat cu 2 luni inainte sa incep trat.Asa ca eu cred ca le-am luat degeaba si mai tare m-am deraglat. Acum insa iau din nou de aproape 3 luni si am respectat cu sfintenie ora si intr-adevar am c.m la 29 zile,un lucru bun pt ca inainte era intre 30-35 zile.Nici un efect nedorit in afara unor cosuri pe frunte de zici ca sint la pubertate,desi se presupune ca astea 2 au efect de inyinerire,sau poate tocmai din cauza aceasta v-am pupat si ma uit sa vad daca au astia unicorni pe-aici sa-mi cumpar si eu unu` daniela, |
Multumesc mult, Daniela!

Pentru un singur ovar, "productia" ta mi se pare extraordinara!Da, si eu iau coenzima Q10 si Resveratrol pentru intinerire
------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 (noiembrie 2010) --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala (ianuarie 2011) --> nefinalizat
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
FET (noiembrie 2011) --> 3 embrioni decongelati si transferati --> nereusit
QiaoBing spune:
salutare minunatelor ! vreau sa va urez distratie maxima la excalibur. mi-ati facut pofta, ma mananca in talpa sa vin si eu, dar de data asta stau pe margine. luni nu o sa fiu nici cal, nici magar, dar pot sa beau un suc de radacinoase cu gandul la voi.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
smufurash spune:
Qiao, tu luni o sa fii gravida! 
Iti doresc mult succes maine si peste 10 zile sa ne anunti vestea cea mare!
Daca reusesc, poate ajung si eu luni la intalnire - sper sa ma primiti. ![]()
------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 (noiembrie 2010) --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala (ianuarie 2011) --> nefinalizat
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
FET (noiembrie 2011) --> 3 embrioni decongelati si transferati --> nereusit
adrianaady spune:
Si eu pot luni, doar ca nu stiu daca ajung fix la 18, dar de venit vin ca tare mi-e dor de citeva ore cu voi
elenus26 spune:
Neata babutelor,
Eu, matinala ca de obicei.
Am terminat toate treburile, dat de mancare si impachetat sot, facut patul, impachetat cadourile pentru maine (ca mergem la o petrecere).
Pentru faza cu radacina de unicorn am gastit la Vitamin Shoppe doua variante de tincturi
http://www.vitaminshoppe.com/search/controller?N=0&Ntk=SiteSearch&Ntt=unicorn%20root&Nty=1&D=unicorn%20root&Ntx=mode+matchallpartial&Dx=mode+matchall
Eu am cumparat de la ei DHEA-ul (vreo 3 comenzi) in 2009. Ajung cam in 7 zile. Ei au fost ok si ajunsesera chiar mai devreme, doar ca am avut probleme cu cei de la UPS din Otopeni. Niste ametiti.
Hai ca va pupez ca mac' sa-mi fac si eu un ceai, un dus.
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
maria81 spune:
neata
ma bag si eu la cu voi la "UNICORN".....ca tot sunt in repaus
cred ca o sa vin si eu la intalneala cu voi luni. vin special de la Pitesti cu maxi taxi si seara ma intosc cu sotul meu, el o sa fie in Bucuresti luni
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
maria81 spune:
adrianaady
si eu de abia astept sa va cunosc pe cat mai multe dintre voi
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite

Acum insa iau din nou de aproape 3 luni si am respectat cu sfintenie ora si intr-adevar am c.m la 29 zile,un lucru bun pt ca inainte era intre 30-35 zile.Nici un efect nedorit in afara unor cosuri pe frunte de zici ca sint la pubertate,desi se presupune ca astea 2 au efect de inyinerire,sau poate tocmai din cauza aceasta