Clubul "babelor" FIV-oase 2
Raspunsuri - Pagina 5
samira33 spune:
mai fete,daca trebuie si io beau si inghit...ma alintam si eu asa si ziceam ca daca as fi o rasfatata si as putea sa aleg...as alege sa beau.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
lyly_mar spune:
samiruto,nu stau pe margine,dar nu am ce povestii..nu fac nimic referitor la bebe,nu iau nimic,nu m-am hotarat la nimic...nu am curajul sa trag linie......stiu ca ar trebuii,dar nu potastept o luminare la creier .... tb sa ma gandesc intre ovo donate si adoptie...am renuntat la natural ca nu e cazu' ,nici macar intr-o minune,ieri in z14 de CM,prietenul meu endometru era 3,5mm,basca inca un chist endometriozic mititel.
stau cu ochii pe fetele de la donate..sa vad ce fac
ar fi bine daca as face si io putina miscare,da de veste unde te hotaresti sa te duci,ca poate renunt la programul meu de cascat gura prin magazine si vin si io
luni,si eu pot venii
fetele
simonia spune:
vreau si eu unicorn si wild yam
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
samira33 spune:
lyly,draga mea,pai asta este exact locul unde poti sa bati campii cu gratie despre ce-ti trece prin cap...ce,ti se pare ca noi facem prea multe???mai mult gura-i de noi ,nu vezi???
ai de luat o decizie care necista timp de gandire indelungat.
nu te grabi,asteapta pana balanta se inclina singura.
sotil tau ce parere are???
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
daniela74 spune:
salutare pensionarele ,mama dar ce vorbarete sinteti...
Smufurash eu am luat la ultimul fiv DHEA in combinatie cu CQ 10,75 cu 300 mg pe zi.Vreau sa-ti spun ca rezultatul a fost catastrofic,din 8 ovule(un singur ovar) recoltate,5 mature si 2 embrioni care nu au rezistat pina la transfer.Dar cred ca a fost vina mea pt.ca nu le-am luat cum trebuie,am fost in concediu in Ro vre-o luna de zile si au fost si zile cind am uitat sa le iau,plus ca mi s-au terminat cu 2 luni inainte sa incep trat.Asa ca eu cred ca le-am luat degeaba si mai tare m-am deraglat.Acum insa iau din nou de aproape 3 luni si am respectat cu sfintenie ora si intr-adevar am c.m la 29 zile,un lucru bun pt ca inainte era intre 30-35 zile.Nici un efect nedorit in afara unor cosuri pe frunte de zici ca sint la pubertate,desi se presupune ca astea 2 au efect de inyinerire,sau poate tocmai din cauza aceasta .Sper ca la urmatoarea incercare sa fie bine si sa am vre-o 20 de oooo
v-am pupat si ma uit sa vad daca au astia unicorni pe-aici sa-mi cumpar si eu unu`
daniela,
samira33 spune:
daniela,pai daca gasesti Unicorni si Salbaticiuni nu ne iei si noua???iti trimitem banutii.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
lyly_mar spune:
eee,sotul meu..parca nu stii...asteapta sa iau eu o decizie..si dc nu iese, sa aibe pe cine da vina
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 lyly,draga mea,pai asta este exact locul unde poti sa bati campii cu gratie despre ce-ti trece prin cap...ce,ti se pare ca noi facem prea multe???mai mult gura-i de noi ,nu vezi??? ai de luat o decizie care necista timp de gandire indelungat. nu te grabi,asteapta pana balanta se inclina singura. sotil tau ce parere are??? 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
samira33 spune:
da,stiu.
tot ce pot sa-ti spun este ca indiferent de decizia pe care o vei lua...trebuie sa fii convinsa ca e cea mai buna decie pentru voi,dar stii si tu asta.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
daniela74 spune:
eu v-as lua cu cea mai mare placere,dar din cite stiu eu nu ai voie sa trimiti medicamente prin posta,dar o sa ma informez.
daniela,
samira33 spune:
serios???
habar nu aveam treaba asta.
astea oricum sunt suplimente alimentare nu sunt chiar medicamente.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite