Clubul "babelor" FIV-oase 2
Raspunsuri - Pagina 4
aristica spune:
Ia sa vedem cata logica mai pot strange dup-o zi extenuanta:
Fratele finului sotului meu e in Miami. Lucreaza la o companie care trimite diverse chestii in Romania. Uneori, poate face o mosmoanda sa trimita mici pachetele, prin firma, fara sa plateasca nimic.
Cautam Unicorn in Miami ca sa ne trimita fratele finului sotului meu? sau macar sa incerce...fara sa-l suspecteze cineva de trafic
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
aia livreaza in toata America si ar fi super sa ne iasa combinatia...dar alta intrebare am eu acum:
fratele finului sotului tau nu e si fratele finului tau???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
elenus26 spune:
Parol Aristico ca eu credeam ca e o problema dintr-aia de logica...si deja imi storceam creierii...fratele finului, etc. Ma duc sa-mi fac ghiozdanul sa ma duc la cursuri.
Pupici si parca vad ca pana ma intorc deja treceti la capitolui 3...ca tare guralive am mai fost astazi :)
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
samira33 spune:
eu vin cu masina si probabil am s-o las pe langa Cismigiu.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
aristica spune:
samiruta nu, nu e si al meu, e doar al lui, ca noi eram impreuna de putin timp si 2 prieteni l-au rugat sa-i naseasca, dar noi nu stiam daca o sa mai fim impreuna si nici nu eram casatoriti, asa ca a fost nas cu sora lui. Deci e fratele finului sotului meu.
Auzi...dar nu comandam si Ignama salbatica, ca-i tot din America si asta ne creste progesteronul. E Wild yams de-l gasim pe toate forumurile de IVF-uri din America. Sigur ai citit si de asta.
elenush sa ai spor!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
samira33 spune:
hai doamna sa comandam si Salbaticiunea...daca tot suntem puse pe facut cumparaturi...a naibii treaba!!!!la cumparat bluzite,fustite nu indemnam asa cu spor
am citit si despre wild yam,sigur.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
auzi,da voi cu ce stati mai bine:cu pastilatul sau cu bautul???
daca ar fi sa aleg parca as prefera bautul-adica tinctura.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
aristica spune:
...pai sotul meu a zis sa nu mai dau banii pe prostii, deci cumparam ierburi din State
feteleeeee, cititi si voi despre produsele astea, sa vedem cate ne strangem sa dam comanda, ca, cu cat suntem mai multe, cu atat iesim mai bine daca va trebui sa platim transportul.
Si, Ignama salbatica, pentru cine n-a citit de ea, e doar pentru femeile cu deficit de faza luteala. Iar in FIV, fetele de pe forumurile straine o luau dupa ET, pentru a le creste progesteronul.
va pup, am plecat sa-mi jughinesc cele 4 lighioane care ma asteapta acasa infomatate
aristica spune:
samiruta sti ca io beau si inghit orice oribilitati, deci accept decizia ta