Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (110)
Raspunsuri - Pagina 4
roxy_s spune:
La multi ani! si pentru Ilinca si Maria, buburuze dulci. sa cresteti sanatoase si sa va bucurati parintii si fratiorii
miki eu de mult auzisem faza cu algocalminul. cica a fost interzis si la noi, cum de se mai da? eu asa auzisem ca nu se da la oameni mari, apai la bebelusi. nici nu stii ce sa mai crezi.
madutza ai dat si tu foarte multe kg jos, bravoooo
alehiam super ca vine soacra sa stea cu Lu. decat bona mai bine soacra
viss ce program aveti si voi, abia va trageti sufletul si apucati sa manacati la 12 noaptea. sanatate la puiuti
fetelor, chiar sa nu dam nici biscuiti la bebei, din aceia populari? am tot citit de sare si zahar...am cumparat Petit beure si sunt exagerat de dulci si aromati, asa ca am luat la vrac biscuitii aia populari care sunt ok, zic eu, prea putin dulci. are ceva daca ii dau? cam un biscuite pe zi papa. ii dau o zi biscuite, o zi covrig nesarat din aia de Buzau.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
alexina nu stiu ce-am inteles eu ca ai fost cu soacra la cumparaturi deci n-ai fost
daca nu vrea mandreeac sa o iei cu masina la intalnire, ia-ma pe mine ca eu vreau sa vin cu voiiiiii
catank bravooo pentru reusita Ioanei ai fetita mareeee, sa vezi cand o merge
am scris si eu retetele
deea trebuie s-o faci cumva sa bea apa. nici Anastasia nu bea chiar multa dar bea. bine, eu o alaptez si in timpul zilei si cred ca se hidrateaza si de acolo
yvy bine ca nu a mai facut L febra. multumim pentru sfaturile legate de stafide, chiar nu stiam treaba asta. eu inca nu i-am dat stafide dar este bine de stiut ca nu trebuie sa exageram cu ele.
miki bine ai zis cu sarea, zaharul....pai ce, dupam 1 an gata poti da orice si oricat? nu, trebuie data si acum si dupa 1 an cu moderatie.
eu i-am dat sare doar din mancarea noastra cat a gustat, biscuiti(ca si aia cred ca au), cred ca trebuie date toate asa treptat, cate putin.
cami ai fost la analize?
ailed cum stai cu abdomenele? eu de 2 seri n-am prea facut de lene. deci am o leneeeeee de nu pot sa misc un deget dar din seara asta iar ma ambitionez. dulciuri n-am prea mai mancat, incerc sa le las de tot. doar asa cate o bucatica de cioco amaruie ca aia este si sanatoasa cat de cat, cica
catank ca mi-am adus aminte...finuta ta a pastrat sarcina? ca ziceai tu de o finuta gravida....sau este alta?
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s La multi ani! si pentru Ilinca si Maria, buburuze dulci. sa cresteti sanatoase si sa va bucurati parintii si fratiorii miki eu de mult auzisem faza cu algocalminul. cica a fost interzis si la noi, cum de se mai da? eu asa auzisem ca nu se da la oameni mari, apai la bebelusi. nici nu stii ce sa mai crezi. madutza ai dat si tu foarte multe kg jos, bravoooo alehiam super ca vine soacra sa stea cu Lu. decat bona mai bine soacra viss ce program aveti si voi, abia va trageti sufletul si apucati sa manacati la 12 noaptea. sanatate la puiuti fetelor, chiar sa nu dam nici biscuiti la bebei, din aceia populari? am tot citit de sare si zahar...am cumparat Petit beure si sunt exagerat de dulci si aromati, asa ca am luat la vrac biscuitii aia populari care sunt ok, zic eu, prea putin dulci. are ceva daca ii dau? cam un biscuite pe zi papa. ii dau o zi biscuite, o zi covrig nesarat din aia de Buzau. Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy, pana la urma fiecare face cum crede ca e mai bine..
eu ii dau andrei covrigi sa roada, biscuiti mai putin ca n-am avut decat o cutie din aceia de bebe, rondele de orez expandat, fructe, paine de casa facuta de mine..si mananca, e marea ei pplacere sa roada cate ceva..plus ca o mai calmeaza la gingii..
acum vreau sa -i fac si eu biscuiti din reteta postata aici..
catank spune:
roxy de ce nu faci tu biscuiti?E simla rau reteta. Papa Ioana f bine.
Alta finuta e gravi, la sf lunii febr trebuie sa nasca. Are o fetita.
irinuca05 spune:
Miki sa stii ca biscuitii au iesit chiar ok. Daria ii roade toata ziua. am numai biscuiti prin toata casa. Ca mai aduna parul meu de pe jos cu biscuitul ei mozolit si il arunc. Avem pierderi mari, dar ies si destul de multi, deci am de unde Mai mananc si eu.
Eu am pus o banana intreaga in reteta, ca asa sunt cei de la Organix.
Roxy, ma bag si eu la abdomene cu tine si cu Delia. Fac 20 in fiecare dimineata, cu Daria pe burta mea Luati-ma usor ca sunt incepatoare. deocamdata nu pot mai multe
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 Miki sa stii ca biscuitii au iesit chiar ok. Daria ii roade toata ziua. am numai biscuiti prin toata casa. Ca mai aduna parul meu de pe jos cu biscuitul ei mozolit si il arunc. Avem pierderi mari, dar ies si destul de multi, deci am de unde Mai mananc si eu. Eu am pus o banana intreaga in reteta, ca asa sunt cei de la Organix. Roxy, ma bag si eu la abdomene cu tine si cu Delia. Fac 20 in fiecare dimineata, cu Daria pe burta mea Luati-ma usor ca sunt incepatoare. deocamdata nu pot mai multe Mami fericita deDaria (8.04.2011) |
pai parca ziceau fetele unt+faina+suc de mar/portocala..sa inteleg ca ai pus in plus si o banana zdrobita ?
sau e alta reteta si mi-a scapat ?
Deea99 spune:
deci v-asm citit si acum sa va aliniez un pic..da la memoria mea sigur nu dau raspuns la toata lumea
..ha ha....
sa incep cu
Miki...ms ca mi-ai scos cu homeopatele...eu experta cand am citit ce ma ruga Mada ,m-am pus pe ras.....dar hai sa iti zic Mada de ceva de iminizare ,insa nu stiu exact ce este...mie mi-l recomandase alegoloaga pt toamna ce urma,insa stefy nu a mai racit si nu i l-am mai cumparat
se numeste ISOPRIMOSINE (cred ca m scris bine ,daca nu cand urc ma uit pe o agenda)
Viss nu mai sta doar pe aerosili da le si siropuri expectorante si sinupret..elimina si cauza secretiilor si cuirate le din gat..si fetele cu bronsolita au dat siropuri expectorante....
m-a amuzat si pe mine faza cu cat cum si cand e gata prajitura ca asa face stefy si eu la fel ca mama ta o dau afara din bucatarie in loc sa o tin sa invete si ea ceva..dar ma plictiseste la culme cu nerabdarea ei
si de gospodina nu numai tu esti asa..eu am 2 agende in care scriu retete si chiar respect gramajele ca la oki nu ma pricep deloc
Mada nici noi nu mai papam bine deloc la ora 10..are peste 2s..tot dau vina ba pe dinti ,ba pe una ,ba pe alta..am luat caise, nectarine,ananas si tot cateva lingurite ia...azi un mar super bun nu a vrut decat 10 lingurite dar si alea jumatate puse pe ea..chiar strange guritza...citid in capraru am vazut ca-i ok si mai zicea ca se poate da suc..pai i-am facut si nu vrea
fetele ale caror buburuze bea suc ..nu-l mai dati ca desert ca fermenteaza....dati-l la 11 sau la 16h..
alehiam te vad tare priceputa si la colaje/calculator si la retete..bravo mami..si vreu si eu linkul unde se fac colaje plz
irinuca sudocrem pt poponet...
bravo duracell ..sa stii ca se castiga bine din
industria it
bravo Rares pt
ah Anastia ce te invidim pt zapada
hai ca iar am uitat..parca Ally tu ziceai de fructe din mana si eu ii dau ii tai bucati mici de mandarina mar,banana....la banana nu imi e frica ca se ineaca ,dar la mar cam da..desi are instinctul; acela de mestecat daca nu are dinti imi e cam asa sa-i dau mereu..dar ea e o pofticiosa si daca clefeteste cand ne vede pe noi ii mai bag in guritza
acum mai Roxy ,eu am mai zis-o, nu tin stric cu biscuiti /pufuleti ca au sare/ zahar ca usor usor trebuie sa le introducem..la un an cum facem le dam totul gramada ca au voie ...dar eu nu prea ii dau din astea ca nu vreau sa-i stric pofta de mancare....dar daca noi mancam ceva ii dau si ei o coaja de paine sa o molfaie sau un covrig..i-am dat peste prajit si de la mine si duminica la soacra ,dar nu prajeala miez din acela la care nu ajunsese sarea si ea parca fierta carnea
roxy_s spune:
somleac tocami am primit in posta o reclama despre biorezonanta, costa 99 lei o sedinta. zici ca este buna? merita incercat? este o firma anume care face asa ceva, de care ai auzit de bine? ca banuiesc ca nu face oricine asa ceva, nu?
madutza Catalina bulinuta este o scumpa ajunge ea la masa, fetita mareee
strumphitza ai fost tare scumpa...cica nu esti la capitolul periat. nici eu nu sunt niciodata la capitolul ala, mai bine nu zic nimic decat sa zic numai asa sau sa mint. o piscoata dulce si cu gusulita
catank eu n-am dat-o pana acum cu nimic pe fata pe Anastasia. nici dupa baita nici afara. dar nici n-a fost nevoie si nici n-as vrea s-o dau. eu nu ma dau cu crema deloc, n-o suport si sper sa nu se dea nici ea dupa parerea mea nu-s bune. na, este doar parerea mea
mandreeac voi unde plecati la munte? lalely la Busteni, voi unde?
roxy_s spune:
catank daaa, de aceea am scris reteta , sa-i fac. o sa-i fac ca sigur ies buni. si mare branza nu este de facut, se fac usor.
noroc cu voi fetelor, atatea lucruri am invatat de la voi....
deea haideti la zapada, veniti? ia sa vad, mai ninge? m-am uitat, doar mai fulguie dar totul este alb.
noi vrem sa mergem in week-end in Poiana la ski, la vin fiert, la bulgareala...