Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 19
Lilly79 spune:
lorich suntem prin zona, dar suntem si noi cam bolnavi.Primul a fost sotul, apoi a urmat Julia, apoi eu si acum Victor.Julia a tusit ieri non-stop, acum tuseste mai rar, dar totusi des
.Si Victor tuseste urat, dar macar e vesel, se joaca, mananca, iar eu am fost cu febra si acum a mai ramas nasul.Juliei ii dau sirop prospan, vit c, iar ieri am infundat-o cu tot felul de bomboane, vitamine ca macar in perioada in care sugea bombonica nu tusea; cum o termina, iarasi incepea tusea.Eu suspectez o bronsita, dar avand in vedere ca nu au febra nu trebuie sa ma alarmez, nu? Si totusi daca maine nu is copiii mai bine ii duc la pediatra ca sa stau eu linistita ca nu apar complicatii.
Concluzia: astept primavara si sa nu mai vad picior de virus pe la noi ca nu mai pot nici psihic nici fizic, mai ales ca eu ii culeg pe toti si pt ca nu iau medicamente din motive de alaptare ma tin bolile f mult.Partea buna e ca pe frigul asta am un motiv in plus sa nu mai scot copiii afara ![]()
alysh, adriana multa sanatate.
lumi ma bucur ca ati luat o decizie.
cleo78 spune:
si pe Mara a lovit virusache. Sigur e de pe forum
. Am fo la doftor, gat inflamat, plamanii curati (mie mi s-a parut ca respira des si superficial 2 nopti), febra nu mare, dar bleaga. Simptomi: respiratie proasta, bleaga, lacrimat, dormitacit continuu, pofta de mancar in cui, a avut si ceva tuse incarcata (sarutmana Esme, a baut Mara in loc de ceai: apa calda cu siropul de la mama lui Lorelai). Mai videm in seara asta.
Victoria_mami spune:
Victoria tuseste o tuse din-aia magareasca de vreo 3 saptamani. Plamanii sunt ok, o tot ascult cu stetoscopul si eu si dr.ii, respira bine, dar tusesteeeeeeee, frate!!! Daddy nu a apucat sa vada sala de sedinte. De sambata seara pana luni dimineata a stat inchis in camera cu enterocolita, a venit acasa luni dimi, a dormit toata ziua, a facut si febra 39,2C!!!
Tot tacamul. Azi s-a straduit sa se ridice, dar tot nu e 100% ok. Sper numai sa nu fie generos si sa imparta virusul, mai ales, NU Victoriei.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
inais spune:
Haoleu...toata lumea e bolnava??!!
Ma speriati...zau!
Sanatate multa tuturor...pupici speciali Victoriei si sper sa scape de virusul lui tati!
Viroza noastra a fost cu tuse si muculeti si fara febra...Muculeti transparenti si tuse doar la trezire sau peste zi cand se adunau muculetii...despre Iasmina vorbesc! Gastro (noi nu suntem convinsi ca a fost gastro...!!) a fost cu 2 epis. de voma cu secretii (eu zic ca de la tuse totusi, desi nu a mancat mai nimic in ziua respectiva si nici nu vroia sa vada mancarea) si 2 scaune (1/zi) diareice. O lipsa de pofta de mancare...si atat! Deci sa zic saru'mana si sa tac?!
Mai rau o trag eu...tusesc si iar tusesc...asa cum zicea Adriana de Lara...as lua orice numai sa nu mai tusesc!! Si e asa rau cand esti si tu, ca parinte, bolnav! E deprimant zau!
Sanatate multa tuturor!
Victoria_mami spune:
Inais
Aseara inainte de culcare, a vrut sa stea cu Daddy la el in pat 5 minute (de obicei stau ei asa, cat mai ies eu la o tigara si ma spal pe dinti si apoi mergem la culcare) si s-a suit la Daddy in pat, e a vrut sa o imbratiseze, sa se culce pe bratul lui (ca de obicei) si ea a zis sa stea departe de ea, statea in capatul celalalt al patului.
Niciodata nu ne-a pupat si nu a venit aproape de noi daca am fost raciti/bolnavi.
_
22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Luminel spune:
Nadia, ma miram cine e Victoria_mami![]()
ce-ti veni sa-ti schimbi nick-ul?
Sanatate lui Daddy! si sa nu care cumva sa-i dea ceva Victoriei!
Sanatate si voua Lilly si tie Inais!
Cristi e tot bine; mi-a zis cand a venit de la cresa ca nu o mai doare stomacelul
...cine stie ce a a avudt ieri, o fi mancat ceva ce nu i-a priit; bine ca nu a facut diaree!
va pup! noapte buna!
Lorich spune:
Cu-cu!!
Sanatate multa bolnaveilor, Victoria, tati de Victoria, Inais, Iasmi, daca nu s-a refacut deja, Alysh si puii, Mara, Lily si puii, Adriana si puii, pui de Simonix, mai, mai, mai SANATATE MULTAAAA!!!!
Lumi ce chestie, nu observasem ca Nadia a schimbat id-ul, de ce a facut-o eu inteleg perfect, insa nu stiam ca se poate. Suna minunat, oricum.
Va pup, vise placute tuturor!
Victoria_mami spune:
Lumi, cand m-am inscris nu o aveam pe Victoria si am folsit Desiree, numele nepoatei mele. Acum ma defineste mult mai mult 'Victoria', si asta nu inseamna ca pe Desiree o iubesc mai putin
, doar ca Victoria e... Victoria.
Nici eu nu stiam sigur daca se poate, dar am intrebat si eu in stanga-dreapta (I-am trimis un MP lui Florin) si am aflat ca se poate. ![]()
_
22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
Vrea Victoria niste emoticoane, (explic, sa nu va mirati ce vreau sa spun):
Nah, ca numa' unu' o vrut. ![]()
_
22.05.2008
VICTORIA
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victoria_mami Lumi, cand m-am inscris nu o aveam pe Victoria si am folsit Desiree, numele nepoatei mele. Acum ma defineste mult mai mult 'Victoria', si asta nu inseamna ca pe Desiree o iubesc mai putin , doar ca Victoria e... Victoria. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
e de inteles! doar ca ma obisnuisem cu "Desiree"
dar Victoria_mami suna....