Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

o sun acusi pe Simona sa o trezesc. Ai gasit tratamentul pt insomniace!!!

Pe de alta parte, tu ai si o oboseala acumulata de ceva nopti, deci nu ma mira.

Auzi Luminelu, da si tu o cafea daca tot esti acasa. . Spor la instalatori, e frecus cu ei, dar sper sa scapi repede si curat.

Intrebare catre fetele din Bucuresti. Trebuie sa platim impozitele. Online se poate? In conditiile in care nu avem hartii cu ce suma sa platim si nici nu ne-au venit de ceva ani. Pana acum isi lua sotul 1 zi libera pt alergatura asta, ca trebuia sa mearga in 2 locuri din bucuresti. Cu asigurarea, m-am inteles cu tipa de la asigurari si fac totul online, imi da factura pe meil, ii fac plata in cont, ii confirm pe meil, ea imi confirma ca au intrat banii, si ne uram una la alta sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Cleo, da mai ce nesimtita sunt, n-am dat cafeaua
doar ca de obicei erau Aly sau Lori de serviciu la cafea

cu plata impozitelor on line, mi-aduc aminte ca am vazut acu cateva zile o stire pe Pro cum ca se pot plati online dar iti trebuie semnatura electronica, pe care nu mai stiu cum o obtii
intra pe site la primarie sau la ANAF, ar trebui sa scrie

ufff, inca n-au terminat...culmea e ca nu i-am chemat eu..e o defectiune in bloc la teava de apa calda si trebuie sa o schimbe

Mergi la inceput

luminelu, vazui si io pe site la ei, trebuie sa ma duc la ei sa imi dea semnatura electronica, trebuie sa fac 2 drumuri personal eu, si 2 sotul. Ca nu pot semna decat eu pt imobilul meu si el pt al lui.
Whatever, sa videm cum o rezolvam si pe asta, Poate vin in toamna in Ro mai mult, pt ca mai am si de schimbat card (si tot personal trebuie sa merg sa fac cerere pt emitere, si sa astept 10 zile sa vina). Inca negociez cu ei sa fac cerere online, dar nu se poate.

Uof, greu fara apa calda. Speram ca va rezolve repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Cleo: cu impozitele locale la noi e asa: intri pe siteul lor impozite locale sector x, introduci cnp si o parola simbolica de 12345
si intri in contul tau. Acolo ai la zi tot: amenzi, impozite etc
Eu n-am fost la administratie si totusi imi vad contul. Ori mi-a facut cont al meu barbat cand a fost el ori a mers asa ca am pus in loc de cnp lui al meu si aceeasi parola si am intrat si eu in contul meu. Eu sunt la sect 2. Acolo pe site poti plati direct online sau poti sa-ti iei pe o hartie contul si sumele si sa platesti cum vrei.
Cred ca daca vrei sa afli sumele si conturile poti trimite lejer pe altcineva daca nu merge online. In Ro chestia cu confidentialitatea e prea mult. Probabil ca intiintarile de impozite v-au sosit undeva la o adresa veche. Chiar daca vinzi un imobil ei nu-ti transfera automat dosarul fiscal la noua adresa, chiar daca-ti schimbi buletinul desi apratine tot de primarie, nu conteaza trebuie sa te duci personal sa-ti schimbi adresa fiscala adica locul unde iti trimite statul amenzile,instiintarile.

Mergi la inceput

Cleo: semnatura elecronica e ceva mult avansat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Update: am trecut printr-o criza de somnolenta si la servis, deci am crezut ca adorm vorbind. De-abia am reusit sa ma ridic in picoare - noroc ca seful e intr-o sedinta. Cam intr-o ora a trecut greul ... dar m-am luptat fetelor ... valeu, eu tre sa ii zic doctorului ca ori imi da concediu, ori gasim alta solutie, e extrem de greu de stat treaza deci cu toata cafeaua &Co nu am reusit sa fiu normala. Cred ca secretul e sa fac tot posibilul sa ma ridic in picioare si sa ma plimb, desi exista riscul sa cad pe jos :D Asa de greu ma misc. Culmea e ca sunt super lucida si am aerul perfect normal, nici macar ochii peste cap nu ii am dat...

Sau poate cafeaua de la Lumi o fi fost mai potrivita si m-a sculat

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Beleane, am incercat, Utilizator neautorizat!
Trebuie sa ma deplasez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Dau la pranz, e bine asa? Uite pt Simonix, hai capu sus de pe birou...nici nu vreau s ama gandesc cat d erau e, eu am patit o data, eram racita si am baut un fervex, ala are ceva de somn, ceva usor, efedrina de aia...mamaaaa, imi venea sa palng, s apun capul pe birou. Aaaa..eu aveam o colega de birou (a plecat cu taierile de personal) care adormea cu castile la urechi; eu langa ea...lesinam ori de ras ori de rusine, ca ba sforaia, ba ii curgeau bale, ba avea ochi impaienjeniti...

eu tocmai mi-am umplu burdihanul cu asta Nu pt pofticiosi!

Am uitat tot ce am mai vrut sa zic. va pup!

Mergi la inceput

Lori: am facut si eu de curand asa ceva, nu cu spanac ci cu un amestec cu brocoli. A iesit demential.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

chiar la asta ma gandeam-brocoli! cum ai facut amestecul?

Mergi la inceput