Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
blanca000 spune:
Andra mie la sarcina cu Eva imi amorteau mainile, degetele..si ma tineau asa o perioada, de pe la 4 luni incepuse..acum vad ca nu mai simt asa ceva.
Imi e draga Amana ta ca e nascuta in aceeasi zi cu mine
, se vede ca e berbecuta?![]()
La Medlife naste careva?
Dtaa trecuta am nascut la CFR2 si m-am nimerit cu o fata de la Odisee care m-a recunoscut, din pacate nu am stat in acelasi salon asa ca ne intalneam pe hol la
..pana ne vedeau asistentele si ne fugareau inauntru..
-------------------------------------------
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09 si
20s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
tinuta78 spune:
Buna tuturor.
Diana, felicitari pentru vestile bune
.
Andra, nu am gasit postarea referitoare la copii conceputi prin fiv
.
Referitor la amorteli, sa stii ca si mie acum o saptamana doua imi amorteau si mainile si picioarele.(mainile de la coate in jos si picioarele de la genunchi in jos). Il puneam pe sot sa-mi maseze mainile si picioarele(in zona venelor si mi le dezmortea). Tu ai facut analize de coagulare? Eu desi fac clexane, tot imi amortesc, iar de vre-o saptamana, noaptea (spre dimineata), daca imi intind picioarele mi se pune cate un carcel pe gamba, de simt durerea toata ziua(ca o vanataie). Inca nu s-au spart vene, dn cate am vazut, dar cred ca mult nu mai am
.Asta se intampla cu toate ca dorm cu picioarele ridicate pe perna
.
Despre ajutorul de nastere, depinde de contractul colectiv al socitatii. La noi se dau 3 salarii minime la casatorie sau nastere, iar daca ambii parinti lucreaza in aceiasi institutie se da doar mamei. Trebuie sa se intereseze fiecare la locul de munca, nu se poate generaliza. La particular... cred ca nu e stipulat nimic de genul asta.
joana, CASA DE PIATRA!. O zi pe care sa nu o uiti toata viata.O
de la mine sa se adauge la bratul de flori pe care o sa-l primesti
fetele si burticile
weekend placut tuturor
21+

titi143 spune:
Diana mama a facut 2 cezariene pe vremea lui fostu, acum cu tehnologia si cunoastintele de acum cred ca poti face linistita cel putin 3. Si inca ceva stiu ca daca faci la prima cezariana , nu e neaparat nevoie sa faci si la urmatoarele cezariana. Daca totul decurge bine, poti naste normal.
Andra din pacate si eu cunoasc oameni de genul acela. Si eu am ramas greu insarcinata, cu tratamente si era cat pe ce sa facem inseminare, dar chiar cand neam programat pe luna urmatoare la inseminare, am ramas insercinata cu Edi. Cu Robert nu am avut probleme, am ramas din prima.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si
25+
Robert Aaron
Andra_C spune:
Blanca, deocamdata nu se vede, mi se pare un copil cuminte si ascultator, mai are si ea nervi, ca orice copil, dar in general e cumintica. Cred ca mai tarziu va incepe sa-si arate coarnele :)) Daca si fratiorul va veni mai devreme, la fel ca ea, se va naste taur, sa ma vezi atunci eu capricorn si ei berbec si taur :))
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita
Amana (1 an si 9 luni) si viitoare mami de baietel
Victor 20s+
Andra_C spune:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Victor 20s+
blanca000 spune:
Andra tu ai acelasi DNP ca si mine (amandoua UM 31.08) si DNP 06.06 (eu am pe prima pagina 04.06) ca asa mi-a dat la eco cand am fost la control la inceput..asa ca cine stie cum nastem..dar nici prea devreme chiar...cand se termina taurul?
-------------------------------------------
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09 si
20s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
tinuta78 spune:
Deci despre asta este vorba.... Mai andra, cate deastea nu intampinam... Eu pentru a nu avea astfel de discutii cu apropiatii nici n-am discutat despre problemele noastre. Pot doar sa-ti spun ca noi(EU SI SOTUL) am avut parte de un duhovnic tanar, care ne-a sustinut tot timpul. Chiar el ne-a indrumat sa facem tot ce e medical posibil, pentru ca toate sunt de la Dumnezeu. In momentul in care l-am anuntat ca am reusit...., a ras cu pofta si ne-a felicitat spunand ceva de genul"RUGACIUNILE VOASTRE AU FOST ASCULTATE, SUNTETI NISTE OAMENI PLACUTI LUI DUMNEZEU"![]()
asa ca trebuie sa ne consolam cu asta. Dumnezeu are grija de toti si de toate. Imi aduc aminte de cineva foarte apropiat. Povestea de alta faca care nu ramanea insarcinata ceva de genul"X e disperata". Am inghitit in sec, pentru ca si noi ne chinuiam de vreo 2 ani si eram tot disperati. Ei bine, acum tipa are 36 de ani si a ajunas sa fie "disperata " ptr ca nu are bb. Imi pare tare rau pentru ea, ptr ca am trecut prin asta , iar tipa este chiar cumnata mea
21+

Andra_C spune:
Blanca, eu pe Amana am nascut-o la 37 saptamani (dupa u.m., dar era chiar si mai mica de atat, pt ca am ramas mai tarziu de z14), DPN am 6.06, dupa eco 28.05 i-a dat :)) Ma gandesc ca daca se grabeste si asta, sunt sanse sa iasa taur. Eu sper din tot sufletul sa nu se intample asta, la Amy s-a vazut putin intarzierea, a stat tarziu in fund, s-a ridicat tarziu in picioare, si asta dupa sedinte de kineto, a mers tarziu (doar pentru ca ea trebuia sa mai stea un pic la caldurica). Sunt copii care se nasc la 35 saptamani si nu au nicio intarziere in dezvoltare, dar la ea s-a vazut...
Victor 20s+
onutza83 spune:
care e legea asta? imi puteti da ceva mai mult?
Mersic
Diana
si ptr Mirciulica 
Oana cu Bebe Tudor 23 +
Deea_Deeutza spune:
Neata mamici cu burtici!
De azi am renuntat la cafea, asa ca pot sa ofer doar laptic cu miere! Dorm foarte putin si incerc si solutia asta.
La 13.00 am programare la dr sa-mi dea o trimitere ptr urocultura, analizele de trim 2 si sa-mi faca trimitere la un prof dr din medicover ptr morfologie. Poate o conving sa-mi ia si o secretie, ptr ca am niste mancarici, firave ce-i drept, dar am luat antibiotic de 2 ori si vreau sa vad daca s-a instalat vreo candida. Am facut-o si pe cici frumoasa, dar cu lama si m-am cam taiat![]()
Va las un link, l-am primit dimineata pe facebook.www.protv.md/stiri/international/imagini-incredibile-uite-cum-intoarce-un-medic-bebelusul-din-burtica.html" target="_blank">http://www.protv.md/stiri/international/imagini-incredibile-uite-cum-intoarce-un-medic-bebelusul-din-burtica.html
Deea
19+ cu
dolofanel