Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeira spune:

Buna ziua,

As vrea sa ma inscriu si eu in randul viitoarelor mamici cu DPN-ul in iunie.
Ma numesc , sunt din Ploiesti, am 29 ani, un baietel de aproape 2 ani nascut prin cezariana. Sunt insarcinata acum in 18 saptamani cu fetita DPN - 23 iunie.

In detaliu datele mele arata cam asa:

(26.04.1982), Ploiesti
Radu Mihai (30.01.2010), nascut prin cezariana la Spit. Cantacuzino, Bucuresti, dr. Ursuleanu Alina
DPN - 23.06.2012, sarcina 18 saptamani, fetita, dr. Vasiloiu Raluca,
Ploiesti

Cam atat...
Ar mai fi de adaugat ca va urmaresc de muuult timp cu interes, iau aminte la sfaturile mamicilor cu experienta si traiesc intens momentele sarcinii alaturi de celelalte burtici de pe forum.

Sanatate multa la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Shosho bafta multa la eco azi! Tinem pumnii sa fie totul bine

Noi avem eco morfofetala maine la 17.30. Sper sa fie bine. Cu cat se apropie, cu atat mi-e mai frica.

Ieri m-a durut un pic burta, poate si de la agitatie. Am inceput procesul de mutare in apartamentul de 3 camere, care sper sa se finalizeze in weekendul urmator, daca nu pe 31 ian. Tot in weekendul urmator mergem si la Ploiesti la parintii mei si mai transportam din lucruri pentru cand ne vom muta acolo, apropos sambata mergem la o vizionare de apartament in Ploiesti. Sunt un pic cam agitata cu toate grijile astea, dar sper sa le rezolvam pana la urma. Oricum mie imi place agitatia, asa ca sunt in largul meu

Asta este ultima saptamana de mers la munca pentru mine, la inceputul lui februarie am 2 saptamani de concediu medical, iar apoi voi lucra de acasa pana la sfarsitul lui aprilie. Suna tare frumos dar cred ca o sa ma si plictisesc rau singura cuc in casa zi de zi.

Va urez o zi placuta!

Corina 22+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Buna fetelor,

Va servesc cu o felie de tort(facut de mine)si cu un pahar de sampanie.

Tigruta, multumesc pentru urare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

La multi ani Alina!!!

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Diana scuze ca ti-am raspuns mai tarziu, dar mai trebuie sa lucru putin la servici.
Landoul eu l-am folosit in primele lunicred ca primele 2. Il tineam langa noi in camera sau in bucatarie, adica il duceam cu noi daca era treaz. In scoica nu stiu cat de bine este, ca bebelasul nu sta drept ci putin incovoiat, adica sta putin in fundulet, si eu stiu ca la inceput nu e asa de bine. Scoica se foloseste si sa il deplasezi pe bebe si ca scaun autom, dar cam pana la maxim 6 luni ca pe urma nu ii mai place sa stea cu fata invers si o sa vezi ca sta putin cam incomod. Si pe urma se foloseste scaun auto de la 0 la 18 kg sau de la 9 la 36 de kg. Depinde ce decideti voi.
Cu Edi ne gandeam sa il mutam mai repede, dar astept sa ii termine tati lui de facut mobila sa pot sa il mut. Dar vreau sa il mut dinainte de a se naste Robert.
Il tin pe Edi la socrii, si in rest 2 zile vine mama si sta cu noi, deoarece aici la gradinita pana copilul nu are cel putin 2 ani si jumatate nu il primeste. Il primeste doar la camin, si acolo fiind doar 2 in toata turda nu se gasesc locuri inainte cu un an(si sincera sa fiu nu ma asteptam sa nu gasesc loc inainte cu juma de an). Il las acolo 3 zile ca socrii stau in alt oras, si nu pot sa il duc in fiecare dimineata , ca sotul lucreaza de la 6 si eu nu am cu ce sa il duc. Asa ca 3 zile sta la ei, cel putin pana ies in concediu. Sa nu crezi ca imi este usor, imi este foarte greu fara el, in fiecare noapte parca nu imi e bine fara el, dar momentan e singura solutie.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 26+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna fetelor!
Shosho bafta la eco astazi si aceeasi urare si pentru Cuchi maine, la mine mai e cale lunga pana pe 13 feb si apoi ecocardio pe 17 feb, prefer sa nu ma gandesc deloc ca ma apuca o spaima...si nu ii fac bine lui bebe.
Alina_gabi iti urez La multi ani!
Elly hai ca si la mine parca sunt mai slabe intepaturile...acum ca ma gandesc acum 2 seri m-am jucat si un pic cu sotul pe Wii, ce sa mai spun...nici nu stau locului.
Bun venit Elena!
Asteptam foto de la nunta Joana! Asa m-a apucat in weekend o nostalgie de mi-am incarcat pe rama foto pozele de la nunta...m-am distrat ce tinerei eram in 2008, nu stiam noi ce ne asteapta...pribegi, singuri prin lume.
toate fetele si admir forta celor care se descurca si cu job si cu bebeii acasa. Am observat ca se trage chiulul aici pe forum, sper ca e toata lumea in regula.

Elena 20+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Bine ai venit Elena! Si eu tot din Ploiesti sunt si am 29 de ani Tu ai fost mai harnicuta oricum , eu sunt la primul bebe.

Sarcina usoara si la termen!

Corina 22+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Burticute dragi,

Vreau sa o felicit pe 2Liniute pt cununie. Ce dea miresi suntem :)).

Aever, foarte faine verighetele, si noi tot de la Cporiolan le a luat insa insa sunt gata de abia pe 31/01, o sa pun atunci si o poza cu ele, sunt V1 cele simple de 3 mm din aur alb. Nimic fancy insa noua ne au placut tare mult.

Dragelor, imi pare rau ca v ati simtit rau cu colul cu contractiile, insa vad ca se mai amelioreaza problemele, si eu am mai avut episoade insa cum il simt pe bebe imi trec toate nebuniile din cap.

Noi ne simtim bine, printisorul meu drag si scump e tare activ, ma bumbaceste toata ziua, si deja tati il simte din ce in ce mai des.
O sa ma duc saptamana acesta sa mi citresc a analizele medicul de familie sa vedem ce mi spune, desi nu cred ca e nimic grav cu valoarile fie prea mici fie putin prea mari.

Fetelor, nu stiu voi, insa eu manac de sparg. Acum am observat si eu ca au inceput sa se vada kg in plus, insa asta este le slabim dupa :D.

Va pupicesc

Ioana, mamica lui Cristian 24 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Va multumim din sufletul pentru toate urariloe costre de bine, asa m am bucurat ca ati fost sufleteste alaturi de noi asa ca ii citeam si sotului asa printre picaturi urarile vostre si cred ca acum a ionteles putin mai bine dedicarea mea pentru forum. :)

Sa va povestesc cum a decurs cea mai emotionanta zi din viata mea pana la momentul actual.
Desi sustineam sus si tare ca eee e cununie civila nu p[rea conteaza, va spun sincer ca A CONTAT. Am fost atat de emotionata incat toata noptea de abia am inchis un ochi, apoi ma agitam dintr un colt in altul. :)

Pana sa plecam la cununie am avut casa plina cu frati si parinti si am plecat toti la casa casatoriilor unde foarte multi din peitenii nostri erau deja acolo. Crde ca in toatal au fost 50-60 de oamnei, nici nu ne venea sa credem cata lume a venit. Oricum eu eram atat de dezorientata si emotionata ca nici nu stiam ce vb si cu cine:)).

Si ca sa fie tacamul complet cand am spus DA , printul meu a dat din picioruse, mi au dat lacrimile si mai tare si tremuram de emotie. De ovicei nici nu l simt cand stau in picioare si cu aatat mai putin ma gandeam ca l voi simtit atunci, insa l am simtit, a fost si el de acord dragul de el.

Dupa am fost la un restaurant aici in Centrul Vechi in Bucuresti, insa doar cu familia vreoi 12 oameni, iar apoi seara am petrecut cu toti prietenii nostri vreo 20-22 pers in La Muse, un pub/club foarte fain si cochet tot in centrul vechi.

Am facut fff multe poze si ziua si seara , insa nu am intrat inca in posesia lor, insa pana la sfarsitul saptamanii sigur le primim si le pun pe picassa.

Va pup dragelor si m am emotionat iar acum ca v am povestit si voua acesta zi minunata din viata nostra!!!

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Shosho, multa bafta astazi la eco, sa vii cu vesti bune bune draga mea

Mergi la inceput