INSEMINARE 85
Raspunsuri - Pagina 21
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA feteleor care mai e procedura pentru o inseminare c donator? cat costa? dr cezara bucur face dar dr. moisa? si unde mai pot fi gasite la ce cabinete? implinita de Rafael-Ioan |
Buna! Citeste povestea Sensibilei, ea a facut IAD cu Moisa, daca nu ma insel.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+
MariaBcf spune:
Buna seara, . Nu ne mai adduce nimeni nici o veste . Eu astept sa vina "rusii" pe joi, si apoi ne pregatim de prima IA , la cluj , cu DR Surcel
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA andra si unde gasesc povestea ei? ai putea sa pui un link? multumescc implinita de Rafael-Ioan |
Vezi la pagina 19 ca a postat Sensibila si gasesti povestea Giei in semnatura ei. Da-i si un PM.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+
sensibila spune:
Buna fetele
Raspund la ori intrebare cu placere si ofer orice informatie stiu eu tot la fel.
Pe PM sau si pe forum, fiecare cum doreste !
Pana una alta facem cinste cu si .
Am implinit 2 anisori !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.