INSEMINARE 85
Raspunsuri - Pagina 19
Swanheart spune:
Am facut testul azi-dmineata - negativ. Ciclul inca n-a venit, desi aseara am avut o pata portocalie. Maine voi face BHCG, daca voi mai apuca. Macar as sti o treaba...
MariaBcf spune:
Imi pare rau , stii cum se spune : " un sut in fund , doi pasi inainte" . Capul sus si mergem inainte
Swanheart spune:
Declar Z1, a venit taifunul...
Maria, bafta pe mai departe si multumesc pentru sustinere!
ela_ella2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Swanheart Declar Z1, a venit taifunul... Maria, bafta pe mai departe si multumesc pentru sustinere! |
Imi pare rau Swan, am intrat special pentru tine...mult noroc in aceasta luna!
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
BelissimaEva spune:
Swan, Imi pare sincer rau ! Iti doresc mult mult succes luna urmatoare.. trebuie sa fie cu ochisori
``````````````````````````````````````````
cu Dorian 28 weeks +
Swanheart spune:
Va multumesc mult!
Nu credeam ca voi fi atat de afectata dupa aceasta nereusita... Am incercat sa schitam un plan - sa nu ne mai pierdem timpul si banii pe inseminari, si probabil vom trece direct la FIV.
Multa bafta tuturor!
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Swanheart Va multumesc mult! Nu credeam ca voi fi atat de afectata dupa aceasta nereusita... Am incercat sa schitam un plan - sa nu ne mai pierdem timpul si banii pe inseminari, si probabil vom trece direct la FIV. Multa bafta tuturor! |
Imi pare tare rau pentru nereusita, sper sa fie cu sufletel luna viitoare, Doamne ajuta!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 26s+
sensibila spune:
Fie ca ziua de 8 martie sa-ti aduca toata lumea la picioare,
zambetul pe buze
si toata fericirea de pe pamant !
Si sa dea Dumnezu ca pana anul viitor pe vremea asta sa fiti toate MAME !
La multi ani tuturor mamelor si femelor !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
cristina.ela spune:
Buna,
Ce mai faceti? Teste pozitive de ? Inseminare?
Eu am fost din nou la dr., sotul vrea sa mai incercam una...dar acum e vai de burtica mea...va fi injectata cu Gonal 300 u.i. (Doza zilnica minima de 37). Ati facut stimulare cu Gonal? Cum se fac injectiile? In ambele ovare sau doar intr-o parte. Singura indicatie a fost legata de faptul ca se face la 90 de grade. Si sa ma invete cineva cum dozez...dar m-am uitat pe un film pe Youtube si am inteles ...
Ce efecte adverse ati avut? Raspunsul ovarian a fost mai mult de 3 foliculi? Cu Clomifen am avut 3.
V-a pus sa faceti Dexametazon#259;?
Sunt atat de speriata...nu suport atatea injectii...