Hainele second hand

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Cand am pus spirt pe haine, impreuna cu altele, mi s-au amestecat culorile

Eu tot cu Vanish, sau Snow.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

alex-andra, .

Si soacra si cumnata au probleme cu mirosul... Nu este o iluzie, chiar au un anumit miros, mirosul de haine dezinfectate cu substante caracteristice hainelor din import.

Cu spirtul am patit-o si eu, cand am pus ceva la inmuiat... Acum il folosesc rar, tot Vanishul e baza.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu vanish + detergent. niciodata nu am patit absolut nimik de la hainele sh.
ma tot gandesc insa ce as putea pati ... aveti idee ?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

eu vanish + detergent. niciodata nu am patit absolut nimik de la hainele sh.
ma tot gandesc insa ce as putea pati ... aveti idee ?

_

Cred ca de boli de piele se teme lumea...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

concret care boli ? si daca esti sanatos tun cu pieile cum le iei ?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Raie...eczeme rezistente...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Si daca intr-un magazin intra unul cu raie si probeaza un pulover nou??? Ce facem daca il cumparam noi, dupa??? De unde stim ce boli avea cel care l-a probat inainte?

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Hainele noi se pot spala inainte de folosire.Eu asa procedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bine ca nu ati vrut sa le dezinfectati cu betadina sau ati vrut sa le flambati? nu ma bagati in seama...

A bagat marfa la SH dintre lizeanu si obor, cik din anglia, de ieri. Am trecut eu vineri pe-acolo si aveau un afis in geam. In afara de asta tot acolo mai sunt inca doua. Unul scump cu pret la kg. unde nu am gasit nimic si inca unul in care n-am putut nici sa ma misc pentru ca e foarte inghesuit.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Eu pana acum am intrat 1 singura data intr-un SH cu o prietena care frecventeaza astfel de locuri..am ramas surprinsa cate lucruri faine avea acasa cumparate de la SH si am zis sa merg si eu o data cu ea..mama ce ma enerveaza mirosul, dar si gramezile de haine, pe umeras ce e drept, dar eu cand intru ma debusolez..pur si simplu n-as purta nimik..cu atat mai putin n-as cumpara niciodata nimik pt copil..asta se stie..prefer sa nu imi iau pt mine nimik dar lui sa nu-i lipseasca nimik..are si haine de firma, dar nu caut numai asta, in p[rimul rand conteaza calitatea si sa fie noi pt el..sunt ff multe boli care se pot transmite prin haine purtate si destui microbi rezistenti la detergenti si alte minuni..sotul imi povestea ca si-a luat de la Sh mai demult o pereche de adidasi pt munca si s-a ales cu o ciuperca ff nasoala la picior si n-a scapat fara cauterizare..de cand stiu asta sunt ff rezervata in ceea ce priveste a purta haine/incaltamainte dupa alte persoane..

Mergi la inceput