Hainele second hand
Raspunsuri - Pagina 7
Happy_in_TO spune:
Eu cumpar de la second hand, n-am greturi.
Mi-am cumparat o multime de chestii frumoase, de firma, la preturi mici-mici care ma fac fericita. :) Cizme de piele, noi $12, pantofi de firma, de piele pentru munca $14, palton de designer aproape nou (il port de doi ani si tot arata super!) $19, rochia cu care am fost la party la munca $9, pantofii pentru party $9 si poseta.. $3 :)) (m-a costat mai mult parcarea din centru decit toaleta!)
Lui Sarah ii plac lucrurile "vintage" si ii mai place sa taie, sa modifice, sa personalizeze imbracamintea. Si o las sa isi exprime creativitatea in voie. La pretul ala nu ma supar daca strica unele lucruri.
Cumpar si de la magazine de nume dar numai in reduceri si am asa un fler grozav la chilipiruri. :) Ca musai sa aratam bine dar sa cheltuim cit mai putin. Ma bucur cind economisesc bani. Si apoi lucrurile de la second hand le speli, le usuci la masina, nu le pui imediat pe tine... Si daca le iei din magazin, de unde stii ca un lepros nu a incercat imbracamintea inaintea ta? :))
adriananton spune:
si eu cumpar ocazional de la sh . chiar se gasesc lucruri dragute la preturi foarte bune , desi uneori vad unele destul de scumpe . eu prefer sa merg in zilele in care au reduceri .
cumpar pt mine cand gasesc ceva dragut , si chiar si pentru fetita mea de un an si jumatate . sotul e mai pretentios , cam stramba din nas dar mai poarta si el din cand in cand .
am mai cumparat si perdele de la sh . imi place sa intru si sa vad ce mai e " nou ." pe la sh ![]()
nelia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Androix Ia aici manualul piromanului vesel www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Nu stiam subiectul, nu am mai ris asa de ceva vreme! Multumesc, Androix!
Si ca sa raspund la subiect, ca tot nu l-am citit pe tot: mie imi place moda retro, a anilor 60-70, nu prea gasesc haine pe gustul meu, asa ca da, cumpar si de la second hand, nu ma deranjeaza. Fata mea cea mare are cam aceleasi gusturi, sa vreau sa-i cumpar noi si tot nu as gasi. Incaltaminte nu iau, poate doar sa fie noi si... retro.
Selene_Bunny spune:
| citat din mesajul lui adriananton si eu cumpar ocazional de la sh . chiar se gasesc lucruri dragute la preturi foarte bune , desi uneori vad unele destul de scumpe . eu prefer sa merg in zilele in care au reduceri . cumpar pt mine cand gasesc ceva dragut , si chiar si pentru fetita mea de un an si jumatate . sotul e mai pretentios , cam stramba din nas dar mai poarta si el din cand in cand . am mai cumparat si perdele de la sh . imi place sa intru si sa vad ce mai e " nou ." pe la sh |
Pe straduta care leaga 21 Decembrie de Eroilor (aia pe care o vezi daca stai la semafor la Sora, cu fatza spre directia Eroilor) era un SH cu marfa de Anglia, care mie imi placea. De acolo i-am luat Dariei in vara o pereche de pantalonasi Cherokee, f. draguti. Un SH mare, cu marfa de Germania, este tot pe 21 Decembrie, spre Marasti, inainte sa ajungi la BRD-ul ala mare, turn.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Azi am fost intr-un alt SH, marfa import Anglia (cica, dar am gasit si haine de provenienta DE printre ele). Aici sunt mai scumpe, dar au lucruri frumoase, inclusiv curele, genti...
Hainele de copii sunt impartite in doua categorii:
0-3 ani - 6 lei/bucata
3+ - 13 lei/bucata
I-am luat Dariei o gecuta lunga, groasa, pentru 4 ani. Si un ursulet de plus, de marime medie. 8 lei. Acum le arunc in masina de spalat, cu Vanish. ![]()
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
sorinsonia spune:
Si eu cumpar ocazional de la SH.
De ex. ieri am cumparat un pulovar pt fi-miu (negru cu fermoar, pt scoala) si o bluza tricotata f frumoasa pt mine. Le spal si sunt ok.
Anne45 spune:
Eu nu am cumparat niciodata de la SH. Sincera sa fiu pentru cei care nu-si permit sa arunce o caruta de bani pe chestii care oricum le vor folosi pe o perioada limitata , mi se pare o alternativa viabila . Eu nu am avut ocazia si nici nu cred ca este pentru mine -prefer mai degraba sconturile si soldurile .
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Dicembre2011fotoGiuliPiazzetaSassari
Burtocika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui buli
cum adica nu stii unde se sterg oamenii cu prosopul? |
Oarecum off-topic: pentru cei care nu au idee pe unde se mai sterg oamenii cu prosoapele de la hoteluri sau ce fac cu ele, va dau eu 3 raspunsuri primite de la diversi colegi:
- unul se stergea cu prosopul pe pantofi, pe post de "burete" cu care si-i lustruia
- altul il facea sul si il punea pe WC, ca sa nu stea direct cu popoul propriu pe colac
- altul il lua pe plaja si il punea pe nisip sau pe pamant
Asa, ca idee ...
On-topic: eu personal nu am luat de la SH niciodata, nu am incredere; nici in mine, ca nu stiu daca pot recunoaste hainele noi de cele purtate ... Jucarii nu as lua in nici un caz, la fel lenjerie intima sau de pat si incaltaminte; pt mine poate ca ar mai merge, dar nu pt copii. Prefer sa cumpar marfa mai ieftina si nu de firma, dar noua, si nu am ambitia sa fim imbracati la ultima moda sau de firma ...
In schimb nu am scrupule sa folosesc hainutele SH primite de la prieteni.
Rufus spune:
| citat din mesajul lui Burtocika Prefer sa cumpar marfa mai ieftina si nu de firma, dar noua, si nu am ambitia sa fim imbracati la ultima moda sau de firma ... |
Tu n-ai ambitii d-astea...stai sa creasca copchiii...
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

buliiiiii