Hainele second hand

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Hainele ar trebui spalate inainte de a fi purtate si daca sint cump[arate noi din magazine normale sau de "lux"; spun asta pt ca lucrind intr-un magazin de "lux" de haine si altele am descoperit ca se pun chimicale pe haine pt a nu fi atacate de umezeala,mold, insecte etc etc; ma gindesc ca daca aici procedeaza asa probabil si acolo...
din SH nu cumpar niciodata, nici nu prea sint aici asa ceva;
exista outleturi unde hainele sint f f ieftine mai ales daca le iei in sezonul reduceri ( dau intre 0.99 centi si 4 $ maxim pe bucata) noi, doar ca din sezonul trecut; nu stiu daca exista asa ceva acum si in Ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

In tinerete ,am avut un iubit ce detinea,ca afacere de familie,un magazin SH.
Spun ceea ce am vazut eu de-a lungul a 2 ani:conteaza marfa de unde este cumparata,cea de Anglia,nu toata ce-i drept,este cea mai de calitate,nu toate hainele sunt purtate,unele din ele prezinta mici defecte de fabricatie,de cele mai multe ori,vizibile dupa o verificare amanuntita si nedetectabile de altii, si sunt refuzate,sau e marfa confiscata.Din alte tari,vedeam,la momentul respectiv,o calitate inferioara celor din Anglia.
Eu mi-am luat saci intregi de haine de la SH,ce-i drept nu lucruri intime gen chiloti,sutiene sau prosoape (nu as accepta sa port),si pot spune ca 90% erau haine noi,nepurtate (am ochiu format din faculta' si nu prea ma insel).Incaltaminte la fel,extrem de buna,piele adevarata si pret extrem de bun.
De lux este marfa de obicei refuzata,calitativ superioara si ieftina fata de ce se gaseste in magazinele noastre,made in CHINA multe.
Daca va hotarati sa luati de la SH,in primul rand intrebati de unde este adusa marfa,de multe ori scrie pe geamul magazinului,apoi spalate la o temperatura cat mai inalta,de cel putin 2 ori si eventual cu Vanish.Da,se pun diverse substante pt a evita atat ingalbenirea lor,cat si mirosul urat.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Sepcutza si bluzitza sunt dragutze,insa fetitza e superba!

Sa va traiasca ,sa fie sanatoasa si cu noroc!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Selene, e superba fetita ta !
Sa-ti traiasca si fii mandra de ceea ce ai; un copil frumos, destept si sanatos este comoara oricarei familii.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

Citat:
citat din mesajul lui monalac

n as avea curaj,de ex,sa cumpar prosoape sh,pai stiu eu unde s au sters vechii proprietari cu ele?

cum adica nu stii unde se sterg oamenii cu prosopul?

Eu am propus acest mesaj ca "mesajul lunii". Am decis cu ceva timp in urma sa nu ma implic in niciun fel de concursuri pe forum. Dar nu m-am putut abtine. De cand citesc eu forumul asta am citit multe lucruri amuzante, am zambit, am facut si eu glume. Dar nu mi s-a mai intamplat sa rad in hohote, sa nu pot sa citesc mai departe de ras.

Acu' nu stiu daca va fi acceptat la capitolul "umor de calitate". Da' eu m-am distrat. De ras nici nu puteam sa-i povestesc sotului meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Wow, selena, ce copil reusit ai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hahaha, steluta, poate daca s-o da vreun premiu de 1 aprilie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Wow, selena, ce copil reusit ai!!!

Multumesc!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput