Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***
Raspunsuri - Pagina 9

novus spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Anaan Eu nu inghit nici one night standul  | 
Nici eu nu-l inghit in relatia mea dar am ajuns sa nu mai condamn vehement (cum faceam cu ceva vreme in urma
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Novus, referitor la after-school, e important sa te asociezi/te consilieze cineva din sistemul educational. Sunt multe cerinte de intrunit si multe acte de facut. Depinde si de ce fel de after-school ai de gand sa faci: daca e de tipul activitati extra-curriculare dupa scoala, nu implica atat de multa bataie de cap; daca e de tipul in care li se ofera copiilor ajutor la teme, pe langa activitati recreative, atunci bataia de cap e mai mare si secretul, zic eu, este sa ai oameni cu o reputatie deja formata (profesori, invatatori), pentru ca virtualii clienti se orienteaza in primul rand dupa resursele umane in acest caz, nu dupa cele materiale.  | 
Mersi mult

Eu as vrea ceva de genul activitatilor dupa scoala
Am fugit, ne auzim!!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Ilinca_M. spune:
 Olario.
Raspund si eu pe masura ce citesc, in masura timpului disponibil, adica pana se trezeste Sophiphi![]()
Olishka, imi dau seama prin ce spaima ai trecut! Dar testarea ta a fost beton, ai fost mortala:)) Si mie aseara Phiphi mi-a facut ceva asemanator, picta si cand ma uit la ea o vad albastra pe la gura si cand verific, apa din paharel disparuse de un deget iar pe jos nu era ud...deci a tras o dushca, m-am speriat pe moment apo am zis, eh, ca oricum de 2 degete in total fusese apa aia...Eu nu cred ca o bucatica minuscula de "naftarina"
 l-ar fi putut afecta...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Anaan spune:
 Olga, m-a amuzat patania voastra, fiindca s-a terminat cu bine, dar am ras manzeste, ca si al meu copil te miri ce isi baga in gura.
N.B. si eu as fi verificat to ca tine![]()

Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui inapreda Facem niste teme? Hai sa propunem citeva si facem una care ni se pare mai atractiva, ok? 1. Ce ma face fericita acum si care nu are legatura cu fericirirea de a fi mama? asta doar ca sa nu citim raspunsuri identice 2. Ce credeti despre tradarea/fidelitatea in cuplu? Exista barbati fideli? Dar femei? Astept si alte propuneri ca nu ma simt prea inspirata azi dar vreau musai sa am "ocupatie" cind doarme Ian "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis  | 
Cuscra, io am tras cu ochiul la raspunsurile voastre inainte sa postez si tu ai cam trisat, ca tare mult l-ai pomenit pe Ian si ziceai ca raspunsul sa nu aiba legatura cu fericirea de a fi mama
Pe mine fericita ma face relatia cu huzband, cum radem ca doi dementi mai tot timpu'; apoi relatiile cu unii colegi si cu elevii (desi astea imi produc si suparari:((, timpul petrecut citind, vazand un film,o piesa de teatru, orice realizare de-a mea (care in ultimul timp cam lipsesc
), iesirile din cotidian, cu prietenii la o bere, intalnirile tuforumesti (abia astept sa mai urmeze). Si nu stiu ce sa mai insir, caci e clar ca principala mea sursa de fericire e Sophia
Cat despre oameni fideli, cum naiba sa nu existe? Cunosc destui (la fel cum am cunostintza de destui infideli, dar asta nu infirma existenta fidelilor:))), sunt o persoana fidela, ca asa-mi vine. Cand eram "intre relatii", deci nu aveam o relatie serioasa, eram deosebit de flushturatica, tot fiindca asa imi venea mie:))) Dar daca iubesti/respecti/admiri pe cineva, chiar nu vad de ce ai da din buci deasupra atcuiva (indiferent ca esti barbat sau femeie). Mie asta mi se pare o chestie grotesca, penibila, nejustificabila. Mi-ar fi greatza de o persoana care ar face asta (si nu vorbesc de greatza fizica). Nu, nu gasesc justificari nici relatiilor in paralel, dar nici "one-night stand-urilor" cata vreme esti intr-o relatie liber consimtita (cata vreme esti liber, cred ca poti sa te gangbanguiesti de dimineatza pana seara, daca asa ai chef:)).
Daca in schimb se intalnesc doua persoane cu aceeasi viziune, de tip "open-relationship", acolo e altceva, nu inteleg genul acesta de relatii, dar nu le condamn.
(va dati seama ca intre timp m-a tinut Sophia vreo 25 de minute prizoniera langa ea, cum ma miscam cum dadea din maini ca elicopteru' in cautarea mea)

Ilinca_M. spune:
 Spiralez si eu pentru toate tufetele care urmeaza sa faca operatii/ investigatii/ asteapta rezultate de la analize etc.
Cu raceala Phiphi e bine, adica nici nu stiu ce raceala e asta, ca febra n-a facut deloc in nicio zi iar tusea i s-a potolit mult cam de marti seara. Aerius i-am dat o singura seara, inainte sa aflu opiniile voastre, apoi nu i-am mai dat. Acum am vazut ce a scris Gaza si exact explicatiile acelea mi le daduse si pediatra noastra![]()

Ilinca_M. spune:
 In "vraji" nu cred nici eu, teoretic, dar avea si maica-mea o chestie de care-mi amintesc din cea mai frageda copilarie...
Aveam dati cand aveam o stare de rau fara motiv aparent...si "vrajitoarea" de maica-mea zicea:"ia sa vedem daca nu esti deochiata" si verifica "tragandu-ma" de...dosul incheieturii mainii, sau cum sa spun:)). Daca simtea "galme" era clar, eram "deochiata", si imi facea un fel de masaj acoloin timp ce o zicea p' aia cu "fugi deochi..." Nu stiu nici eu de era autosugestie, dar mereu imi trecea:))

Ilinca_M. spune:
 Ce chestie, eu abia acum am citit ultimele 2-3 pagini si acum vad cat de asemanator am raspuns, eu si Anaan, la cele doua intrebari ale cuscrei...geaba, zodia si profesia ne dicteaza multe raspunsuri la fel:))

chatonel spune:
| citat din mesajul lui novus Chatonel, cum fu discutia cu seful ?! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)  | 
hmmm, fu lunga si nu prea fructuoasa... nici furtunoasa. Mi-a zis niste kestii de care nu stiu ce sa cred, daca spune adevarul sau minte: miine am sa incerc sa aflu. Ceva gen birfe care iau proportii de gen a ajunge EU "persona non grata". Cica sint maruntisuri care, puse cap la cap duc la asa ceva.
Stiindu-l manipulator, nu pot sa il cred asa, de-amboulea. Evident ca nici bine nu-mi pica sa imi zica asa ceva. Precizez ca nu e vb de seful cel mare, ci de cel de sub, care de cind e celalalt la putere face pe ciinele ciobanesc, ori pe jandarmul de servici.

Anaan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
 hmmm, fu lunga si nu prea fructuoasa... nici furtunoasa. Mi-a zis niste kestii de care nu stiu ce sa cred, daca spune adevarul sau minte: miine am sa incerc sa aflu. Ceva gen birfe care iau proportii de gen a ajunge EU "persona non grata". Cica sint maruntisuri care, puse cap la cap duc la asa ceva. Stiindu-l manipulator, nu pot sa il cred asa, de-amboulea. Evident ca nici bine nu-mi pica sa imi zica asa ceva. Precizez ca nu e vb de seful cel mare, ci de cel de sub, care de cind e celalalt la putere face pe ciinele ciobanesc, ori pe jandarmul de servici. Famille Dragoon, mami de   Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]()  | 
Ce ma enerveaza situatiile astea neclare, in care unii si altii induc tot felul de suspiciuni
. Chato, rabdare si nervi tari!

Izia, 23 mars 2009