Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ce chestie, eu abia acum am citit ultimele 2-3 pagini si acum vad cat de asemanator am raspuns, eu si Anaan, la cele doua intrebari ale cuscrei...geaba, zodia si profesia ne dicteaza multe raspunsuri la fel:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Da, si eu am constatat...si nu doar in legatura cu subiectele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Aoleu, Chato, nimerisi in scenarita.
Mergi pe burta pana te lamuresti cum sta treaba...
Acum vreo 4 ani aveam in biroul vecin o cutra(noroc ca nu aveam profesional nimic de impartit), ca de atunci nu mai cred nimic din ce mi se spune ca X a zis si Y a facut. Mintea fata aia si inventa situatii, ca sa iasa cum ii convenea ei , ca iti statea mintea in loc...
Cantareste-i bine pe aia care ar fi zis, ca poate te prinzi de niste chestii de genul asta.
Sau o fi subsefu' pe "dezbina si condu"?8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chato, astea-s niste faze atit de "de kkt" incit....

Gazo, eu vad poza cu gazutele. Am vrut sa-ti spun si ieri dar am uitat.

Alexandra, eu nu cred ca i-as spune prietenei. Daca ar fi cea mai buna prietena, daca as fi sigura ca ar vrea sa stie, daca sotul ar avea o relatie paralela de durata, eventual relativ cunoscuta "in tirg", daca ar aparea un moment propice, poate i-as spune, dar nu sunt sigura. Sincera sa fiu, daca am in minte ideea ca i-as aduce la cunostinta unei femei faptul ca e inselata, o asociez mai degraba cu razbunarea decit cu prietenia.
Eu si sotul avem o relatie deschisa, nu ne verificam unul pe celalalt pentru ca am cazut de acord ca nu ne mintim unul pe altul. Dar aveti cuvintul meu ca de cite ori a vrut sa profite de relatia deschisa dintre noi, eu m-am prins inainte de a pune in practica. Fara sa il verific, fara sa fie indiscret, fara sa lipseasca mai mult de acasa, sa incerce sa vina cu alibiuri etc; pur si simplu am stiut de fiecare data; ma si bodogane pe tema asta, a zis ca daca ar avea o nevasta geloasa, care il cauta in telefon, ar sti sa se ascunda, dar asa, cu una plina de intuitie, n-are ce sa se faca
prin urmare, eu sunt 10000% sigura ca o femeie inselata, mai ales daca asta se intimpla des sau constant, stie foarte bine ce se petrece in familia ei si tolereaza situatia. de ce sa o pun eu in situatia de a se simti obligata sa ia masuri, sa se simta umilita, judecata, sa simta ca o stie tot tirgul etc ?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Mda, se facura mai mult de 3 chestii pe care voiam sa le scriu.. si s-a schimbat si prioritatea..

So, fidelitate?

Aici, eu aveam in minte raspunsul instant cum am citit tema inei, dar am citit si ce ati scris voi. Expected, nu prea ne suprapunem , pentru ca, pentru mine, notiunea de sex nu este un TZEL in sine, un capat de demonstratie, o tinta. NU. Eu nu pun pondere atat de mare pe sex. Nici nu alerg dupa el, si nici nu imi aduce vreun plus de "informatie" legata de subietul fidelitate/iubire. Pentru mine nu conteaza decat starea de fericire a lui, si a mea, cand suntem impreuna. ATAT. Sa il vad ca "se lupta cu tentatiile" si ca poate chiar reuseste, nu ma incanta cu nimic. Sa il vad ca s-a "intors din drum", ca sa nu ma "insele", iarasi, nu-mi spune nimic, nu imi aduce nici o bucurie/victorie. Aaaaaa, sa stiu ca in timpul petrecut cu mine este conectat 100% la persoana mea, atunci, da, asta da victorie.

Un om se poate simti atras fizic, la un moment dat, de cineva. Aici intervine gandul lui: ce sa fac, sa insel, sa nu insel? sa insel si sa nu afle ea? sa nu insel ca sa fie ea mandra de mine? etc... In momentul in care un om ajunge sa-si puna aceste inrtebari, eu, daca le-as vedea/auzi asa, in background, m-as simtit ca el ma percepe cam cum percepe un copil pe parintele/profesorul fatza de care are niste REGULI de respectat si parca nu stie ce sa faca... Adica asa, parca m=ar stii de frica [mentala, nu fizica :)))].. Cumva, cum pove pisigri despre sotul ei...

Ori, eu NU VREAU ca vreun iubit sa ma stie de frica.

Vreau sa fie LIBER cand e langa mine, dar si cand este in alte spatii. Daca se INTAMPLA sa se perceapa el atat de mult cu gandul la mine, sau sa fie atat de IMPLINIT cu mine incat sa nu-l atraga altcineva, e ok. Dar daca s-ar intampla sa fie atras, as vrea sa aleaga ca un adult, nu ca un copil de frica lui ma-sa. Si apoi, cand va avea chef, sa-mi povesteasca. De fapt, eu asa le zic [ziceam..] partenerilor: pe mine nu ma intereseaza aspectul fizic, e ca placerea/potrivirea unui dans cu altcineva decat cu partenerul oficial [cine a citit Ultima noapte de dragsote, stie la ce "problema filozofica" ma refer]. Pe mine ma intereseaza ca sa ma admire ATAT de mult in gandire incat sa poata povesti apoi, cu mine, ca intre barbati, de ce a ajuns la acel sex [night sau ne-night], daca si-ar mai dori inca 1 data, etc... Sa STIE ca EU, anac, nu iubesc pe un om ca sa ii impun REGULI de urmat, ci daca iubesc un om inseamna ca il vreau fericit, cat mai mult timp linga mine, dar nu sa-l limitez.

Pana la urma, eu insusi cuvantul fidelitate nu-l agreez. Aaa, mi-ar place sa constat INTAMPLAREA ca cineva e super implinit cu mine si nu a mai simti dorinta fata de altcineva. E doar o constatare. Dar oparca acest subiect s-a mai discutat aici, imi amintesc ca am scris ceva de genul: nu imi propunp fidelitate, ci doar sper la constatarea ulterioara ca s-a intamplat [ea, fidelitatea].

Urmeaza, fuga, subiectul hot :))

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Off Chatonel ce enervante sunt barfele astea fara cap si fara coada !! incearca sa afli detalii si interese ca sa le pui cap la cap

Pisigri, si eu sunt de parere ca o femeie simte cand ceva nu este in regula cu relatia ei si actioneaza in consecinta

Noi am fost la plimbarea saptamanala de la Lidl si apoi ne-am imbaiat toti iar acum ne pregatim de cina

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Tufete, Ian doarme "de nopate", performanta ne-egalata de...nici nu mai stiu cind. Prin urmare, in seara asta prind "filmul de 10" Nu ma supar nici daca adorm

PS. Din considerentele expuse de Anca pretind sa stiu de la el daca se...intimpla: sint suficient de destupata la cap si mi s-ar parea umilitor sa-mi insulte...ce am io mai bun Evident, NU=MI DORESC sa se intimple

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Hot-ul era cu dl V, da?

Daca da, sa raspund.

Nu am, INSA:

1. Nu sunt deloc impotriva jucariilor, deloc.
2. Le consider useful, in unele cupuri, depinde de gradul lor de sinceritate. Sinceritate, pentru ca sunt fff multi oameni [mai mult femei] care ajung adulti si chiar in varsta FARA sa fi avut vreodata curajul de a-i spune/arata cuiva [partenerului] unele gesturi pe care si le-ar dori [poate le si face singur/a].

Eu cred ca intrebarea cu dl V ascunde o alta intrebare, mult mai interesanta: pana acum, in acest prezent, si in aceasta relatie, ati avut timpul sa comunicati/experimentati/povestiti cu partenerul despre ORICE "aiureala/imaginatie/dorinta" din mintea voastra? Mai exista chestiutze micutze, ascunse in vreun sertar al gandurilor pe care, pur si simplu, nu le puteti impartasi?

Eu, de ex, nu am apucat in nici una din relatiile dinainte, sa spun ca am momente cand ma "inspira" foarte mult scena unei eleve de liceu care trebuia meditata de un profesor, la mate, insa, in biroul profesorului [neaparat la scoala!!!] eleva gaseste si pe fratele acelui profesor, tot profesor la acelasi liceu, si, evident, meditatia la mate deviaza spre alte demonstratii... Insa chiar devierea in sine, nu este brusca si stilul "asalt", nuu, este facuta asa, in tensiune din priviri, atingeri aparent nevinovate, pana cand insasi eleva nu mai poate rezista tensiunii acumulate... ee, nu mai continui, dar e misto, si de fiecare data cand revizualizez, ma inspira.. Mi s-a intamplat cu diveris parteneri [nu cu dadyy, o sa zic de ce] sa parcurg un intreg episod de amor si ei sa nici nu fi banuit ca au facut sex cu mine si inca 2 profesori :)))))

Cu daddy era o altfel de dorinta, era o NEVOIE de imbratisare ff stransa, si lunga, si de aici se ajungea la dorinta de contopire. Daca stau sa ma gandesc bine, noi doi nici nu am avut timp sa experimentam ce inseamna cu adevarat, actiunea de a excita pe cineva, noi amandoi ne trezeam ca suntem parca impinsi de altcineva sa fim cat mai lipiti... . Si fericirea fizica, cu daddy venea chiar in clipa in care incepea.. sa zicem medical, sportul in sine. Adica nu am avut timp sa ravnesc, noi, dupa n ore in care ne plimbam [max ne tineam de mana] si vorbeam despre zeci de subiecte ff interesante, ba de viata, de oameni, de profesia lui, de bani, de caracterul fiecaruia, de moarte, religie, etc, ne trezeam, [repet, dupa n ore] ca nu mai putem daca nu ne strangem in brate mult, mult, si de acolo... extrem de repede "intelegam" ca sheesh, iarasi ni se intampla sa ne dorim... ne si miram [:))]. Din cauza asta, cu daddy nu am vorbit niuicodata despre ce "sex", ca noi nu ni-l propuneam, noi mereu credeam ca gata, acu' ne vedem ultima oara, ne mai zicem drum bun in viata si gata, pe-aci ti-e drumul :)))

hai ca era subiect hot si eu am vorbit despre daddy.. care, apropo, cred ca ar fi departe de a sti sa utilizeze asa ceva in favoarea femeii.. el era "simplu", ca sa zic asa, era el, si doar el :)))).

insa arabul... uite, lui i-as putea propune linistita sa folosim jucarii. Pt ca arabul e asa, mai simpatic, mai versat.. si pt el, fericirea femeii inseamna muuult :).

In concluzie, jucariile sunt useful, dar nu-s un must have.
Cine ajunge sa simta nevoia lor, just do it!
Cine nu, poate ca e multumit cu prezentul.

Pana la urma, "jucarie" poate fi "orice"..., orice nu se numeste "cuc".

maine mai scriu, portia de net gata pe azi, si tot restanta sunt.

pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pai, tufete , stiind ca la noi in dpt nu mai e de lucru de-acu-ncolo timp de vreo 6 luni bune, nu orice manager ar incerca sa isi faca acolitii sa plece singuri, sa nu mai aiba grija lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

anca, ma distrasi tare cu cucii tai :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!!

Incepem spirala pt PISIGRI !! Asteptam vesti bune !

Pana una alta haideti si la o cafea !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput