Buburuze ian-feb 2011 - LMA bebei de 19-23 ! (127)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

La multi ani Razvan!
La multi ani Maia!
La multi ani Tudy!

Sa cresteti mari si frumosi!


Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Am revenit!
In primul rand la multi ani fericiti si incarcati de bucurii, realizari, noroc si tot ce este bun pe lumea asta pentru prietenii nostri nascuti in aceeasi zi cu noi, barbatelul Tudor si printesuca Maia, colega noastra de rezerva. Nu cred ca va mai aduceti aminte dar eu si Ralukara am nascut aproape impreuna si amfost cazate in aceeasi rezerva. Astazi toata ziua am rememorat ce faceam acum un an pe vremea asta ... Ce emotii, ce bucurie ... Pe vremea asta stateam in pat la reanimare si ma uitam pentru a mia oara pe pozele facute de o asistenta cu telefonul meu piciului grasan si foooarte suparat in primele lui secunde pe lumea asta. Nu ma mai saturam privindu-le si imi era un dor enorm de el. Tot anul asta care a trecut a fost unul senzational. In fiecare zi ma uitam la copilul meu si ma minunam ce copil am putut sa fac (cra-cra). Senzatiile traite de-a lungul anului nu are rost sa vi le povestesc ca toate le traiti, singurul lucru pe care il pot zice e ca dupa mult timp am fost si eu FERICITA. Ma rog in fiecare seara la Dumnezeu sa il tina sanatos si sa fim si noi sanatosi ca sa ne bucuram impreuna de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Si acum tratia promisa: tort de mere si suc de portocale, vin, sampanie, tot ce doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wudy

Andri31, da, ai dreptate tu, prea liniste pe aici si pentru mine linistea asta este apasatoare ...nu-mi place deloc



Da,corect,aveti dreptate.Eu am incercat.

De aceea eu ma voi retrage,probabil definitiv.Imi dau seama cand nu-s dorita.Nu m-am lamurit inca de ce,dar nu-i problema,trecem peste.Voi ramane insa o perioada,pentru a ura LMA copiilor AICI,asa mi se pare corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Wudy - esti sigura ca cantarirea e buna?? Ma gandesc poate odata ai cintarit o dupa ce a mancat si o data flamanda. Zic si eu.Sa mai elimin o cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Mai am o rugaminte...am vazut ca ati inceput sa va stergeti din lista mea de prieteni de pe FB.

Cine mai doreste,e invitata sa o faca,eu nu voi sterge pe nimeni.

O seara buna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Salutare fetelor,

Am fost azi la un fel de targ de turism intins pe o suprafata imensa (am parcurs jumatate din el in 7 ore), la care erau prezente toate tarile cu cate un stand; aveau pliante de prezentare, cate o mostra de mancare specifica... Romania avea o delegatie destul de mare, vin Cotnari si sarmalute. Eu personal am fost impresionata de Columbia: cafea dementiala, fresh-uri si inghetate (suuuper!!)din cele mai ciudate fructe. Daca plecati careva, candva spre Columbia, sa ma luati si pe mine prin bagaje pe undeva..

Am si eu o intrebare: fie-mea mananca bibe seara cam 200-250 ml, pe la 4-5 dimineata alti 250ml. Ai vostri cam cat papa?? Daca nu mananca peste noapte, cum ati reusit sa le scoateti masa respectiva?
Va intreb pt ca eu la intarcare nu a fost nevoie sa scot laptic, n-am avut probleme, deci banuiesc ca nu prea produceam mult; si cum a mica avea cam 4-5 treziri pe noapte, cred ca erau mai mult de sete, nu de foame. Si acum vin eu cu lapticul peste noapte, poate o invat rau.. Ce parere aveti?

Weekend placut!


Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) si 17s
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Maimu, eu nu iti sunt de ajutor. Al meu de la 7 luni jumate a refuzat sanul. Si oricum, doar in primele doua luni se trezea sa manance noaptea (nu in fiecare noapte). De la 2 luni si ceva ii dadeam pe la ora 23-24 LP si dormea pana dimineata la 7-8.



"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:




LA MULTI ANI!!!
SARA MARIA

LA MULTI ANI!!!
TUDOR




La multi ani Stefan, pui mare de Carmen_Marieta



"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

LA MULTI ANI!!!

Marie Lorelei buburuza de MAIMUTICA10
Alexandru Stefan buburuza de DEDICUT
Stefan buburuza de ALBINUTZZZA
Andrei buburuza de DANGABRIELA
Amalia buburuza de ANDRI31
Razvan Petru buburuza de MADALINA_M
Maia Rebecca buburuza de RALUKARA
Tudor Cristian buburuza de ANGIEANGIE
Sara Maria buburuza de CATA_LINA10
Tudor buburuza de GABRIELAROMT

sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti

buburuzelor sarbatorite zilele trecute imi cer scuze ca nu am apucat sa scriu....citesc, dar cu scrisu e mai greu....

multa sanatate bolnaviorilor (mici si mari) sa va faceti repede bine.....

noi inca suntem pe LM, eram pornita intr-o zi sa incep sa-i dau Lp, crezand ca nu mai am san, m-am muls si am scos 20 de ml, eram necajita ca s-a terminat lapticul, dar stiti ce am facut....? mi-am luat alune si le-am prajit si am devorat vreo 200 de gr si poc s-au umflat sanii...asa ca continuam cu LM si treziri fara numar-fara numar....ieri am pregatit patutul lui sa-l culc acolo noaptea trecuta, dar credeti ca m-a lasat inima...? nu, tot cu mine in pat a dormit....la un moment dat era sa ma dea jos din pat, atat s-a intors si sucit si eu m-a tot trageam, sa-i fac lui loc, pana m-am trezit pe marginea patului.....

acuma baga somnul de dimineata, tot in patul mare....il mai las asa in patul mare ca si Radu a dormit cu noi pana la 1 an si 4 luni si apoi in 2 zile s-a acomodat cu patul lui....

sa va mai povestesc, Radu inca mai bea LP intr-o dimineata cand nu o baut tot i-am dat sticla la Dragos....ce credeti ca o facut....? o tinut-o de ambele manere si direct in gurita si dai si suge, nu a scos-o din gurita pana nu o terminat, cat sa fi fost vreo 40 de ml, radea pe sub mustata satisfacut ca o golit sticluta.....

merg sa bucataresc ceva si apoi sa scoatem nasul afara un picut.....

am uitat sa ne laudam...mergem singurei si merge chiar bine.... sta la joaca in sufragerie si isi aduce aminte de mama si o i-a din loc si pana la bucatarie nu se opreste, sa tot fie vreo 8-10 m, vine cu mainile ridicate, parca vrea sa faca o reprezentatie de dans....

va si sa aveti un sfarsit de saptamana placut.....

Mergi la inceput