lentila de contact rupta

lentila de contact rupta | Autor: ingridnen

Link direct la acest mesaj

na, ca am patit si eu ceva . Azi e prima zi cu lentile de contact, din acelea daily, care se pun dinineata si se arunca seara. Pe una am scos fara probleme, la a doua, cand am apucat de ea, nu am scos decat o parte din ea . Am spalat ochiul, nu vad nimic in el, dar simt o jena usoara. Ceva sfaturi ? Sa pun picaturi ?Sau ma duc maine la oftalmolog... toanta ce sant

Ingrid si Cristi 8 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai usor ar iesi singura daca ai lacrima puternic.Eu stiam regula aia sa te freci la un ochi ca sa lacrimeze celalalt,dar poate mai bine te pui sa cureti o ceapa-doua Daca e acolo ar trebui sa iasa odata cu lacrimile
Dar poate nici n-a ramas inauntru: ia ochelarii si uita-te cu atentie primprejur,poate o fi cazut pe undeva.
Si eu am mai patit asa (port lentile de contact din 1994 !)

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

multumesc Monica! Nu vad nimic, am privit cu atentie. Dar tot simt o mica jena sub pleoapa. Pana una alta mi/am pus niste Opatamol de la copil, pt conjunctivita alergica....singurele picaturi care le am in casa.
Nu spun ce greu mi le/am pus, una am reusit, la a doua m/a ajutat o colega, ca am facut operatiunea la servici...numai ce le primisem prin curier si nu mai aveam rabdare. Sper sa devin mai indemanatica cu timpul, ca m/am simtit foarte bine cu ele... si aratam mult mai bine

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Vezi ca daca vrei lentile,ar cam trebui sa renunti la unghiile lungi (daca le ai asa).E si mai incomod si risti sa le rupi (lentilele nu unghiile ).Io dupa atata vreme mi le pot pune/scoate si pe intuneric deja

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

multumesc, s-a rezolvat de la sine... adica nu mai simt nimic, pesemne ca bucatica de lentila a iesit
Azi am plecat cu ochelari... maine imi pun iar lentile. Sper sa reusesc si la ochiul stang singura
Nu am unghii lungi...

Pup

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Bine ca e ok. O sa te descurci mai bine cu ele pe zi ce trece,o sa vezi! E chestie de antrenament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Bine ca e ok. O sa te descurci mai bine cu ele pe zi ce trece,o sa vezi! E chestie de antrenament.

Asa e. In prima saptamana cu lentile mi-am blestemat zilele :), acum mi le scot in cateva secunde fara oglinda.

Mergi la inceput

azi sant cu ochelari, dar maine mi le pun din nou. Sper sa nu plec de acasa cu una pusa si una lipsa... ca ieri nu am reusit de nici un fel sa mi-o pun pe stanga, dar eram la birou si m-a ajutat o colega

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

SI eu tot din 94 port zilnic lentile de contact. Ca si Monica mi le pot scoate/pune si pe intuneric. Te vei obisnui cu ele.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro

Mergi la inceput

multumesc fetelor ! Inca sant la faza de "probe". Am si rupt una ieri... noroc ca sant din acelea zilnice si am destule rezerve.
Perseverez

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

nu cred ca esti tu de vina... calitatea lentilelor e de vinaDianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro

Mergi la inceput