cum fac cont pe facebook pt firma/magazin?

cum fac cont pe facebook pt firma/magazin? | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Ma chinui de doua ore sa fac un cont pe facebook pt firma cu numele produsului de vanzare ca ID si vreau sa pot pune poze cu produsele. Am vazut multe astfel de conturi ale magazinelor de haine din malluri dar si altora care vand alte produse si servicii. Am vazut la tv ca e gratis, deci ar trebui sa reusesc fara sa trec prin etapa cu plata cu cardul...
Am reust sa "creez pagina" unde am dat ID numele produsului si adresa de mail, data nasterii, parola si atat. Am primit in mail un link de continuare a nasterii contului dar cand apas imi zice doar sa ma loghez cu mailul si parola alese si dupa ce o fac, imi da o pagina.... cu setarile contului si creare reclame bineinteles cu bani. In rest nu pot sa fac nimic decat sa aleg limba si sa schimb parola..
Va rog daca stie cineva sa ma scoata din fundatura asta...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Ok, vad ca nu stie nimeni, am reusit ceva, am facut un cont obisnuit ca cel pe persoana fizica doar ca la prenume am pus produsul. Am vrut sa-l pun si la nume si prenume dar nu mi-l accepta. Acum sa vedem, ma astept sa mi-l blocheze cand se prind sau sa ne faca probleme noua lege a internetului.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

iti poti face cont cu numele magazinului/produsului, pe breslo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Nu stiu sigur exact daca la asta te referi, insa dupa ce creezi un cont trebuie sa creezi o pagina.

Paginile sunt genul ala de profiluri unde poti da like si nu.. add friend

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Nu stiu ce e aia breslo dar o sa caut cu google, mersi.
Prima data asta am facut, am creat o pagina dar direct pagina, fara cont si pe ea nu pot sa fac nimic. Asa ca a trebuit sa fac alta adresa de mail ca sa fac o pagina normala si mai intai nu-mi accepta numele asa ca am facut un compromis, am pus produsul la prenume si numele de familie la mune. La fotografia de profil am pus produsul si in album cateva produse cu preturi. pana acum nu pare ca se uita nimeni la produsele mele, dar asta e, mai mult nu pot sa fac.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Dana, Breslo e pt handmade (produse, materiale si furnituri) si vintage. Tu ce produse ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dana eu am facut in weekend o pagina pentru un business (dar inca nu e publica).

Am dat log out din contul personal, m-a dus in pagina de start, unde in josul paginii sub login si creeaza un cont ai optiunea de creeaza o pagina. Am clikait acolo, mi-am ales domeniul (Food/Grocery), am pus numele magazinului, am pus o poza de profil dar e deocamdata inactiva. Am vazut ca aveam optiunea sa-mi import contacte din conturile de yahoo, plus alte cateva facilitati dar nu le-am rasfoit cu mare atentie pt ca deocamdata am dorit doar un fel de "rezervare" a numelui.

Vad ca atunci cand intru pe contul meu, cel uzual, cu nume si prenume, pagina magazinului imi apare in stanga la Pages si pot roboti in ea logata de pe contul meu.

Nu stiu daca te-am ajutat. N-a fost nevoie sa-mi fac o noua adresa de mail sau alte artificii.

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Exista si alte solutii pentru un magazin online. aici: http://biz.shopmania.ro/ Daca ai sub 50 de produse e gratuit. Breslo este pentru produse de artizanat, handmade etc.

Asta de exemplu e magazinul meu

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Asa este - e foarte Ok - si eu utilizez aceeasi oferta cu mentiunea ca se poate face si pagina pe Facebook
Exemplu pentru mine
Magazin on line
www.facebook.com/pages/Romleas-SRL/272891502765154?sk=app_145650642157667" target="_blank">Facebook

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

botiiii,ce ai tu acolo????/ Doamnee,dau in pofte mai rau ca o gravida .trebe musai sa studiez oferta si sa dau o comanda.Bafta si vanzari maxime

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Boti', da' de zacusca nu ai o reteta buna??

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput