cum fac cont pe facebook pt firma/magazin?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Exista si alte solutii pentru un magazin online. aici: http://biz.shopmania.ro/ Daca ai sub 50 de produse e gratuit. Breslo este pentru produse de artizanat, handmade etc.

Asta de exemplu e magazinul meu

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

felicitari ! de mult doresc si eu sa ma ocup/produc asa ceva, dar parca cu zi ce trece ma indepartez mai mult de asta... vazand site-ul tau mi-am amintit de ce vreau eu de fapt sa fac .

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Va multumesc pentru feedback Sper ca incet-incet sa prinda ideea si s-o faca cat mai multa lume. Scopul nostru este doar de a directiona extra-productia catre alte persoane interesate de produse organice si homemade.

E mai mult un hobby si pasiunea familiei pentru aclimatizarea de soiuri noi sau cultura soiurilor traditionale dobrogene si/sau pe cale de disparitie (avem bame, bob, loboda rosie, coarne, smochine, dude, cirese albe si cirese amare - multe din ele pe cale de disparitie si din culturi si din gastronomie ).

Nici nu am indraznit sa fac publicitate, o sa merg deocamdata doar prin amici/cunostinte/colegi ca mai mult de 10 abonamente nu stiu daca putem duce

Sincer, deocamdata e la nivel de aventura , iar pretentiile noastre se rezuma doar la acoperirea cheltuielilor mari (hrana animale si zahar/otet pentru conserve). Daca o merge, plantam mai putini pepeni (care sunt acum cultura de "umplutura") si 'om pune mai multe legume.

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

E bine Boti'...si eu am pasiuni din astea doar ca pe mine ma revolta preturile mari la produse de import si ma chinui sa aclimatizez avocado si cartofi dulci.

Deocamdata avocado nu a cresut prea mult, dar cartofii dulci sper ca vor face ceva..la vara.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrimiaF spune:

Are cineva magazin pe Breslo? Ma bate gandul sa incerc si eu sa-mi scot "capodoperele" in lume. As vrea cateva lamuriri de la cineva care s-a folosit de serviciile lor.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Si eu sunt interesata de breslo. Stie cineva detalii? Multumesc.

Si am mai inteles din ce am citit pe net ca poti sa-ti transferi-nu stiu daca termenul e corect- produsele pe care le ai deja intr-un site sau blog. Stie cineva mai multe? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Citat:
citat din mesajul lui olympia

Dana, Breslo e pt handmade (produse, materiale si furnituri) si vintage. Tu ce produse ai?

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Baterii auto, sotul are un magazin. In nici un caz handmade sau vintage, proaspete, import Germania/Austria.
Am facut atunci contul, nu am vandut nici o baterie cu ajutorul lui... cred ca a fost o idee proasta.. dar ma jos City ville la doua conturi

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

breslo nu e gratuit!

Mergi la inceput