FIV in Ungaria 150
Raspunsuri - Pagina 15
balanta_tm spune:
floryma, inceraca aici:http://www.farmaexpress.ro/
Scrie-le un email si spune-le exact de ce medicamente ai nevoie. Mie mi-au comandat récent un médicament care se gasea doar in Germania si au fost f f seriosi.
floryma spune:
Multumesc fetele,
Soroc80 mi-a trimis un mesaj cu urmatoarele date
"http://www.romedic.ro/josamicina-500-mg-12-capsule-per-cutie-antibiotic-0A9349"
"JOSAMICINA 500 mg, 12 capsule per cutie, antibiotic. Pret 15 Euro per cutie. Livrarea se va face prin posta sau personal. Telefon : 0761.631.894.Valentin"
Era postat din vara 2011 dar am sunat si este valabil, pentru cine mai are nevoie. Le trimite prin curier, sper numai sa fie ceea ce ne si trebuie.
Va multumesc pentru tot,
FIV1_Iulie 2011 fara ET
FIV2_Septembrie-Octombrie 2011 cu ET, nereusit
jaguar spune:
Salutare gagici
Corinuk ce mai faci? scoate nasucul din barlog
Tin pumnii ptr maine sa vezi dubluuu
Qiao, Gretta astept vesti bune si de la voi
va pooopicc
adipapazi spune:
rubia, bravo! scriu cu intarziere, dar sa iasa cu okishori!
corinuq, qiao, astept burti mari de la voi.
olimpia, cum esti?
irene, sa numere maine pk la ouale tale pana la infinit!vezi ca am explicat intr-un capitol mai demult cum se fac injectiile cu menopur fara stres. tre sa fie undeva in jur de capitolul 100.by the way, tot pe asa un viscol am plecat si noi la PK.
baaaaaaaaai, raportez iesirea din epoca bananei!miresul papa si fara banana!sa n-o mai vada. uite asa, intr-o joi la 2, s-a saturat de ea.acum suntem in epoca piersici-maracuja, in sensul ca daca nu mananca pranzul, ii pun in respectiva mancare lapte cu cereale piersici-maracuja si se rezolva. cum naiba ii place ce iese, nu stiu, dar nu ma mai mira nimic. in rest, e mare golan, da cu sutul in minge si striga gooooo. sistera e cea mai exemplara cumintenie ever!si frumoasaaaaaaaaaaaa, cra! cra!
samironca,
olimpiadobre spune:
Buna,
Si-a administrat cineva Pregnyl dupa embriotransfer si cum?
Adipapazi, merci de intrebare. Ma indop cu Marvelon si reflectez la a
fi sau...a nu fi(adica fac nu fac fiv).
Va pup pe toate.
_Irene_ spune:
Neatza fetelor!
Dupa lupte inversunate cu natura potrivnica am ajuns in cele din urma la Budapesta, chiar daca a trebuit sa schimbam mijlocul de transport din masina in tren. In mod miraculos trenul nostru nu a avut intarziere. Asta inseamna ca Cineva acolo sus ne iubeste.
Cu PK am intalnire la ora 13. O sa revin cu vesti (bune sper) dupa.
Adipapazi: sper sa fie un semn bun ca avem parte de aceeasi vreme ca si voi si sa ne intoarcem si noi cu 2 perechi de ochisori. Iti citisem deja sfaturile legate de prepararea Menopur-ului, dar stii cum e: practica ne omoara. Am pasat sarcina sotului, ca sa scap de stresul asta.
corinuka, gretta, qiao: sa dea DD sa ne aduceti vesti bune si sa deschideti seria fiv-urilor reusite pe anul asta!
3 IA si un 1 FIV nereusite in tara
ImiMS spune:
Buna ziua fetelor!
Irene...bafta multa, sa vii si tu numai cu vesti bune!!!
Corinuka,Gretta,Quia...haideti cu vesti bune!!!!
Un weekend minunat va doresc tuturor!!!
corinuka_g spune:
'neata gagici!
la mine beta 90.1 si progesteron 79.8...ziua 11 de la ET...
mor de emotiiiiii, nu mai pot....am 10 ani de cand astept asta....
mi-a raspuns PK, sa repet beta luni si in 2 saptamani sa fac eco...
ce ziceti? bafta tuturor!
pupici
cybele spune:
corinuka-felicitari!
sunt convinsa ca si analiza de luni o sa iti confirme ca ai un bebe bine prins acolo! iti urez sarcina usoara si bebe sanatos!
a inceput anul bine, cu test pozitiv!!!!!
Gretta spune:
irene:Doamne ajuta sa fie asa cum zici!
ImiMS:Sunt foarte bucuroasa ca ieri Zadori mi-a spus ca sunt semne bune! Doamne ajuta la toata lumea!!!
corinuka_g: felicitari. Pe tine acum in ziua 11 de la embriotransfer te mai dor sanii? Sau te-au durut pana acuma?
Va pup pe toate si multumesc ptr urari