Substituent Vigantoletten

Substituent Vigantoletten | Autor: gogosel

Link direct la acest mesaj

Am aflat cu stupoare ca nu mai exista in farmacii spre vanzare Vigantoletten. Eu luam de 1000. Cu chiu cu vai, am mai facut rost de doua cutii de 500 mg, insa pe viitor nu stiu ce sa cumpar.

Exista vigantolul insa imi aduc aminte ca il foloseam maxim o luna de la deschiderea flaconului si poate si asta se stopeaza.dar nu stiu daca se administreaza si la copii de 5 ani.

La farmacie imi arata o asistenta picaturi si incerca sa ma imbrobodeasca ca sunt puternice ...bla,bla, bla, produse de nu stiu cine, care costa 52 lei. I-am spus ca din ce stiu vitamina se denatureaza in timp ca altfel tineam sticlutete pana la ultima picatura, nu le aruncam la niciun sfert din consum. Nu a stiut ce sa imi raspunda.

Asadar, cu ce inlocuiesc Vigantoletten? Voi ce solutii aveti pentru copiii vostri?

Ma agit asa de tare ca al meu are sechele de rahitism si nu asimileaza nici calciul prea stalucit.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui gogosel

Am aflat cu stupoare ca nu mai exista in farmacii spre vanzare Vigantoletten. Eu luam de 1000. Cu chiu cu vai, am mai facut rost de doua cutii de 500 mg, insa pe viitor nu stiu ce sa cumpar.

Exista vigantolul insa imi aduc aminte ca il foloseam maxim o luna de la deschiderea flaconului si poate si asta se stopeaza.dar nu stiu daca se administreaza si la copii de 5 ani.

La farmacie imi arata o asistenta picaturi si incerca sa ma imbrobodeasca ca sunt puternice ...bla,bla, bla, produse de nu stiu cine, care costa 52 lei. I-am spus ca din ce stiu vitamina se denatureaza in timp ca altfel tineam sticlutete pana la ultima picatura, nu le aruncam la niciun sfert din consum. Nu a stiut ce sa imi raspunda.

Asadar, cu ce inlocuiesc Vigantoletten? Voi ce solutii aveti pentru copiii vostri?

Ma agit asa de tare ca al meu are sechele de rahitism si nu asimileaza nici calciul prea stalucit.

Poate este doar o pauza in aprovizionare. Eu iau Vigantoletten de 1000 si cand nu gasesc iau de 500, dar iau intotdeauna 3cutii. Imi fac un stoc. Cel picaturi este pana la 2ani, nu este asa puternic pentru copii mai mari. Eu stiu ca trebuie sa-i dau lui Alex pana la 6ani.
Daca zici ca nu asimileaza nici Ca cauta Ca+Vit D, trebuie sa fie ceva pe la farmacii. Vit D ajuta fixarea Ca.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Gogosel, am cautat acum si am vazut ca in farmaciile Dona exsita. Da un telefon la ei si verifica. In orice caz, eu am o cutie de Vigantoletten 1000 pe care nu o mai folosesc. Expira in 2013. Daca vrei, facem cumva sa ti-o trimit. Nu imi trebuie bani pe ea, doar sa platesti transportul.

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Nu mi-am facut stoc pentru ca intotdeauna am gasit. Si eu abia acum am intrebat in farmacii pentru ca finalizam cele 10 zile lunare de administrare a Oseteocare-ului si s-a terminat si folia de Vigantoletten.

Da, din cele de 500 ii voi administra 2 tablete.
Sper sa reinceapa aprovizionarea sau sa aduca altceva in cazul in care nu se mai fabrica.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

in perioada in care vigantolul nu s-a mai gasit in farmacii, stiu ca am gasit varianta romaneasca a acestui produs (vitamina D3 picaturi), costa 5-6 lei flaconul.

ai mai putea intreba medicul ce produs poate inlocui vigantoletten, stiam ca Osteocare are si calciu, si vitamina D3 in compozitie, insa nu stiu concentratia acestora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Mama lui Joshua, multumesc de informatii! In ultima cauza vin sa il ridic personal, nu mai stau cu posta, bla, bla, ca am vazut ca esti din Bucuresti.

Am intrebat si la Dona chiar azi. Nu aveau. Unde ai vazut? Pe site? Daca da, poate nu este actualizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu nu le-am mai dat de mult Vigantol/ Vigantolette. Cand le dadeam Calciu iarna le dadeam si Vit D - niste capsule gelatinoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Vit.D de la SECOM...f.buna, cu administrare de la varsta 6 luni in sus.

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Noi avem 5 ani jumate si ii dau, la recomandarea pediatrului, 3 picaturi de Vigantol pe zi, in lunile friguroase.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Sotul meu a cumparat acum 2 zile Vigantoletten 1000 de la o farmacie din Aviatiei, pe langa Fonzi. Sunt perioade cand au, perioade mai lungi cand nu au...noi am facut ceva stoc :-)

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

La noi nu se mai da dupa 1 an. e drept ca aici copiii sunt scosi afara in fiecare zi pe orice fel de vreme.

Finn Constantine 15.10.2009 si 26+ Euan Tudor

Mergi la inceput