Cel putin 10 kg jos (2)
Raspunsuri - Pagina 21
roxanaz spune:
eu nu stiu ce am azi, mananc intr-una. la modul ca ma doare stomacul, inghit ceva, iar ma rontaie, si tot asa. nu am mancat prostii - adica caise uscate, samburi de dovleac cruzi, 2 bucati de placinta si atat. apa si cafea. dar ma simt plina si in acelasi timp nasol
sper sa treaca.
dulce, distractie placuta la petrecerea chinezeasca de diseara. trece-o la abateri, si maine o iei de la capat usor. pun pariu
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca m-am ascuns in papusoi ca am deviat de la dieta si sport. dar raman in concurs! care e treaba cu pilates? adica ce face el mai exact? in cateva randuletze concise, daca arfe cineva timp _ mami de andi si ilinca _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
Iris spunea ca e de babe ,dar exagereaza! Vezi ca-s puse 2 link-uri la inceput.Trebuie sa te concentrezi sa faci cum iti explica acolo ,adica muschi incordati ,picior intins si respiratia.De fapt e solicitant!
Deschide ,intinde-te si apoi mai vorbim.
Cica toata lumea de pe la Hollywood se mentine in forma cu asta(restul operatii).
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz eu nu stiu ce am azi, mananc intr-una. la modul ca ma doare stomacul, inghit ceva, iar ma rontaie, si tot asa. nu am mancat prostii - adica caise uscate, samburi de dovleac cruzi, 2 bucati de placinta si atat. apa si cafea. dar ma simt plina si in acelasi timp nasol sper sa treaca. dulce, distractie placuta la petrecerea chinezeasca de diseara. trece-o la abateri, si maine o iei de la capat usor. pun pariu |
Of ,o tin lant ca mai am si un botez simbata!
Placinte,zici?Cu ce??
Poate mi-or pune si mie chinezii un ravas cu:*si vei fi slaba si aratoasa tot restul vietii*.
lulu77 spune:
dulce , coacazele le iau de pe un site cu fructe uscate si pretuir super, driedfruits.ro
au gust de stafide, putin mai dulci/aromate si clar mai bune ptr imunitate, parerea mea
pliculete de L-Carnitin instant, mi-au fost recomandate de o instructoare de aerobic. este un suc instant care ajuta la arderea grasimilor,In afara imbunatatirii performantelor atletice si a starii de sanatate a aparatului cardiovascular, L-Carnitina este utila in cazul persoanelor supraponderale sau obeze care doresc sa slabeasca. Beneficii: accelereaza metabolismul lipidelor, favorizand oxidarea lor la nivel celular; mareste performantele fizice si rezistenta la efort; reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor. (copy-paste nea gugal).
bine ca am adus in discutie, ca tre' sa mai imi comand cateva pe net la Redis, ca aici ,in magazine sunt cu 0.5 lei/plic mai scumpe
SOACRA MARE
lulu77 spune:
nu, dar intra pe site la REDIS si citeste despre ele.
eu deja fac comanda azi, ca au super preturi, fata de tot ce este in oras, adik 1.17 lei/plic la o comanda de 50 plicuri si aici cel mai ieftin am gasit cu 1.9 lei/plic
SOACRA MARE
roxanaz spune:
placinta cu branza, de casa.
coacazele is bestiale. da nu-s confiate, is uscate!! si-s bune pentru toti.
buna aia cu ravasul....
boticelina spune:
Oare coacazele astea se pot deshidrata at home? Cu aparat din ala cu sertare mici? ca maica-mea are in fiecare an supraproductie, face cate 100 de kile, cate sa congeleze? Max 10 kile. Din restul face sirop...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"