Cel putin 10 kg jos (2)
Raspunsuri - Pagina 20
gusta spune:
Neatza.
Sunt cobza racita cu un virus super care imi da stari de voma si ameteala asa ca numai bun cu dieta mea.Daca ma tine asa inca 3 zile imi trece de toate.Ieri m-am intins pe jos de rau si cu febra si frisoane si de toate iar copila a spus clar ca chiar mami tu esti bolnava ca asa ceva ea nu a mai auzit.
Asa ca de as vrea sa calc stramb nu ma tine stomacul, miros nu am ,gust nici atata .Daca vreti va dau si voua ca mie imi place sa impart totul frateste.
Ma duc sa imi pun de ceai si poate totusi bag si un pesmet ca numai tine asa.
Marilena si Mara Augusta
Esthera2011 spune:
Gusta multa, multa sanatate! Bea ceiauri calde, trateaza-te ca sperii copilul!
PS: ...daca poti s-o trimiti prin posta sau e-mail ..da-o mai departe ca nu se supara nimeni.
roxanaz spune:
Gusta, sanatate multa!
mai in gluma mai in serios am avut si eu cate un episod din asta dupa care dadeam cate 3-4 kg jos din nimic. si glumesc ca cea mai buna dieta e enterocolita. acu sa bat in lemn totusi...
Iris2002 spune:
V-am prins...pai noi vorbim de sport si voi va vindeti aparatele? Ceva e putred in Danemarca...
Gusta, mie nu imi da boala, am mult de lucru si nu imi permit sa fiu bolnava...de fapt in general nu imi permit, ca saca nu sunt aglomerata la munca, tot am fetele...daca ma imbolnavesc sa isi ia al meu liber sa le duca/aduca de la scoala sau sa stea cu ele acasa? Nu se poate... tie iti doresc sa te faci repede bine!
Eu am facut ieri zumba, apoi alergat, apoi muncit pana la 12 noaptea (asta nu inseamna calorii, ca e stat la calculator, cu sezutul pe scaun)...
Si astea trei imi plac:
http://www.youtube.com/watch?v=kbjqV8NS4q4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9eAmenI2IaQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=KTFkiUvX2bA&feature=mfu_in_order&list=UL
Va pup si succes!
Laura25 spune:
na, na, na, na, na, naaa Voi avea bicicleta si nici o scuza sa nu o folosesc. sar'mana, Androix!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
gusta spune:
Nu trimit la nimeni .De mult nu am mai fost asa sa ma ridic in picioare si sa tremur din toate incheieturile.
Iris asa cum sunt am fost la munca si ma duc sa iau copilul de la scoala ,la noi papi nu isi poate lua liber.
Roxana si eu am zis ca ma bucur de kg dar vreau sa ma fac bine.
Laura felicitari sa o stapanesti si folosesti mult.
Esthera nu iti trimit stai asa sanatoasa si fa sport.
Marilena si Mara Augusta
dulcetica spune:
Gusta,sanatate si virtute!
Of,in seara asta ma duc la o petrecere neprevazuta ,cu tematica seara chinezeasca.Evident, la asta nu rezist!Degeaba n-am mincat ieri si azi nimic in neregula....
Laura ,vezi sa-ti amortizezi investitia,ca am si eu una care zaca prin balcon.
Boticelina ,dar stepperul nu ocupa loc mult si se muta si usor.Nu prea ai motivatie sa-l vinzi!
Eu am bicicleta ,stepper si leg magic.
Estera , cum mai stai cu saritul?Eu am incercat sa fac http://www.youtube.com/watch?v=M38HDCGmhm4 asta ,care-i numai sarituri ,dar aseara n-am mai avut energie.
Ieri am facut o ora ,pilates ,leslie ,sarituri ,aerobic si stepper.
lulu77 spune:
super Laura, felicitari ptr noua/viitoarea achizitie.
si eu o folosesc zilnic, in ultima saptamana, a trecut vremea cand era bibelou
Boti, eu sunt amatoare de stepper .
Gusta sanatate.
Roxana, Doamne fereste, mai bine infometare decat enterocolita, brrrrr
azi am fost cuminte, pana acum.
MD: 1 cutie cu branzica de casa
G : 1 grepfruit:
P: branza +rosie+iaurt dietetic:
G: coacaze deshidratate- poate chiar nu sunt ok, dar simteam nevoia de ceva dulce, si decat sa pacatuiesc altfel, am mancat o mana mica de coacaze :
C: peste la gratar
apa plata si ceai verde+sunatoare din belsug.
de 3 zile folosesc si pliculete de L-Carnitin instant- cate 2 maxim/zi.
SOACRA MARE
pitzinuca spune:
m-am ascuns in papusoi ca am deviat de la dieta si sport. dar raman in concurs!
care e treaba cu pilates? adica ce face el mai exact? in cateva randuletze concise, daca arfe cineva timp
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 G: coacaze deshidratate- poate chiar nu sunt ok, dar simteam nevoia de ceva dulce, si decat sa pacatuiesc altfel, am mancat o mana mica de coacaze : de 3 zile folosesc si pluclete de L-Carnitin instant- cate 2 maxim/zi. SOACRA MARE |
Coacazele astea cred ca-s in regula ,dar chiar m-ai facut curioasa si imi e pofta fara sa styiu concret despre ce vorbesti.Sint un fel de stafide cu gust de coacaze?N-am vazut asa ceva si mie putine mi-au scapat in materie de dulciuri.
Ce-s pliculete de L-Carnitin instant- cate 2 maxim/zi,ca parca am mai auzit?!Ce efect au?