Cel putin 10 kg jos (2)
Raspunsuri - Pagina 19
lulu77 spune:
helloooo,
am aparut, fara kg in plus dar nici in minus, distractia de la munte si-a pus amprenta.
de azi am inceput in forta. regim.
de luni m-am apucat si de gimnastica, adik bicicleta, seara, minim 20-30 minute. e putin deocamdata, dar nu am timp de altceva.
azi am mancat:
MD: 1 banana + cana capuccino
P: mancare de fasole cu salata de varza alba
G: 2 mandarine
C: gratar piept pui + salata sfecla si hrean
ceai verde si apa plata.
SOACRA MARE
roxanaz spune:
mari, dar nu e ok ptr alea 2 lingurite de nutella sa nu mananci nimic toata ziua!! zau, subiectul asta chiar nu e cu infometare. plus ca le-ai mancat dimineata, pana atunci ai tot ars calorii, iar creierul tau are nevoie de glucoza ca sa functioneze cum trebuie!
deci un pranz echilibrat cu proteine si verdeturi, un fruct la gustare si o cina la fel ca pranzul nu are cum sa te duca in sus cu kilogramele.
Androix, eu zic de crema de la DM Balea cu uree. foarte foarte buna. in general cremele cu uree sunt indicate pentru pielea uscata si chiar isi fac treaba.
mari78 spune:
da, da, roxanaz, ai dreptate ! m-am dus si am mancat un iaurt + o felie de branza + o rosie; daca nu faceam asta, sigur diseara faceam prapad
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
Iris2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Esthera2011 Iris...tu pe unde esti? Intre 2 camere (la smotru) mi-am facut timp (imi place sa ma premiez asa) mi-am facut timp sa ascult Mary J. Blige (mama ce corp are) si U2 cu melodia One, savurez un cappuccino si ma gandeam la tine? Editez: Boticelina si eu am citit cartea lui Montignac. Ce mi-a placut si incerc sa pun in practica:ma feresc cat pot de glucidele rele care cresc nivelul glugozei din sange. Daca manac carne nu o combin decat cu legume,incerc sa consum alimente cu indice glicemic mic. Mi-a mai placut si asta pun in aplicare: apa niciodata bauta in timpul mesei, fructele niciodata mancate dupa masa...cel putin la 2 ore dupa!...sau intai fructe si la o jumatate de ora mancarea. |
Buna fetele,
Eu lucrez foarte mult zilele acestea, am o gramada de clienti noi. Si acasa lucrez in plus, pana la 12 noaptea.... ieri am sarit iarasi zumba dar ma duc vineri in plus.
Incerc sa va mai scriu curind dar acum ma ocup de copilasi si dupa ma duc la zumba...
Pilates am auzit ca e grozav, dar unde merg eu la zumba se face Pilates inainte si zau ca as adormi.... doamnele (peste 50 e media de varsta) sunt de obicei intinse pe covorase si se misca in liniste totala.... pentru mine e, ce am vazut, cam plictisitor... mie imi trebuie muzica, miscare, dans...
va pup si fug la ai mei
dulcetica spune:
Buna!
Fetelor cautati pe you tube Aerobic cu iulia
http://www.youtube.com/watch?v=EkzscyvXiwY
Chiar simti cind faci!
Androix spune:
Hai, mey! Asta era problema ca nu simtim?
Azi fac si eu ceva acasa neaparat, ma simt execrabil de atata lipsa de miscare.
Indraznesc sa spun ca mi-as vinde bicicleta. E magnetica si in stare excelenta. Din pacate eu nu mai am spatiu pentru ea si din cauza asta nici n-o pot folosi pentru ca este partial demontata indesata intr-un colt asa ca o am degeaba. Nu ma prea descurc eu cu noul bazar dar o sa incerc sa pun si acolo un anunt.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
anamariame spune:
/neata!Eu mi-s cam ofticata azi, ca mi-a servit cantarul un 61.6 kg, fata de 60.9 luni dimineata. Nu am tinut dieta zilele astea, e drept, insa am facut Pilates, iar ieri am si mers o mila cu Leslie (parca asa o cheama, nu?), ca m-ati facut voi curioase...In concluzie sunt nervoasa si trebuie sa ma hotarasc odata sa tin dieta calumea, caci altfel numai o scald intre 61-62 kg
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Androix Hai, mey! Asta era problema ca nu simtim? Azi fac si eu ceva acasa neaparat, ma simt execrabil de atata lipsa de miscare. Indraznesc sa spun ca mi-as vinde bicicleta. E magnetica si in stare excelenta. Din pacate eu nu mai am spatiu pentru ea si din cauza asta nici n-o pot folosi pentru ca este partial demontata indesata intr-un colt asa ca o am degeaba. Nu ma prea descurc eu cu noul bazar dar o sa incerc sa pun si acolo un anunt. www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Pe mine ma tenteaza sa o cumpar. Cat ai vrea pe ea? O expediezi si in alte colturi de tara, sau doar in Bucuresti? Da-mi PM te rog daca nu vrei sa detaliezi aici
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
boticelina spune:
Bai, si io aseara am fost ca un hamster, am "bagat in pungi", am simtit o nevoie coplesitoare sa ma imbuib, cred ca e efectul celor 2 saptamani de privit pe sub sprancene la orice input
Cantarul nu s-a revoltat (inca), hainutele parca se aseaza mai bine dar tot ma simt cu musca pe caciula
M-am uitat si io ieri la Iulia (din confortul scaunului de la birou ) si cred ca o sa o bag si pe ea in program dupa 3 mile cu Leslie.
Androix Bicicleta mea stationara a facut furori pe okazii, am vandut-o in no time, in 2 zile era si expediata Eu am dat-o tot din motiv de spatiu restrans si copil care isi dorea s-o calareasca si se pocnea de toate cele. Cand am vazut de cat succes s-a bucurat ma gandeam sa vand si stepperul dar nu mai stiu pe unde l-am dosit (cred ca-i prin pod la ai mei). Mi-as dori un treadmill dar n-am nici bani, nici spatiu si cred ca ar avea finally aceeasi soarta ca bicicleta. Am zis deci, ori la sala, ori acasa fara niciun device...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
dulcetica spune:
citat din mesajul lui Androix Hai, mey! Asta era problema ca nu simtim? www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Eu de exemplu cu leslie nu simt nimic!