Aspirante optimiste (750)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope

Lorena,daca te prind te bat de iti suna apa in cap!!!!
Termin-o cu prostii de genul asta.
1.nu ai pregatirea necesara sa te auto-diagnostichezi.
2.depresii dupa 2 sau 3 sarcini pierdute si atita timp de incercare sunt normale- daca tu le lasi mental sa te acapareze!!!,ia mai las-o moale cu prostiile.
3.stii bine ca pe linga 2 simptoame(nu stiu de am scris corect cuvintul-sper ca da)mai sunt multeee altele.Iar un diagnostic ca asta nu se pune asa tam nesam ca ti-a casunat tie ca e la fel degetul mic de la piciorul stingcu cineva care a fost diagnosticat cu asta.
Tu ai nevoie de mai multe ginduri negre??Nu ti-e deajuns ce ai pe cap acuma?!Scutura-te repede,repede pina nu te scutur eu!!
Te pup,
Va pup pe toate,multa bafta,sanatate maxima si nu uitati sa fiti zen

24+ Alexander Matthew

ma alatur si eu tie k sa o " scuturam" oleak pe Lorena, in fond toate avem perioadele noastre de depresie si " plecat pe aratura" cum imi place mie sa spun ( asha made in Moldova)!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Mersi Alex de raspuns!!!A fost tratata,in 2 saptamini aflasem de infectie,si am stat sub perfuzii vre-o 5 zile si a fost totul ok.

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor merci mult

felicity stiu ca sunt aiurea dar recunosc ca m-am calmat, la inceput a fost mai rau

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv
Buna
Am intrat si eu sa citesc ... si m-ati enervat
Deci pentru cele care citesc din umbra si intra doar sa zica ca "sunt bine, dar va citesc din umbra" vreau sa va spun ca eu o sa SAR peste postarile voastre. Mi se pare lipsa de respect doar sa va informati si sa nu schimbati informatii. Iar apoi o sa intrati sa ziceti: "ah, uite m-am testat si e pozitiv" HOP cu mine in TITLU.
Sincer...cine are ceva de zis sa zica, cine nu sa stea la ea acasa si sa vb cu prietenele ei...
Daca toate am citi din umbra, ce ati mai citi?
Numai mie mi se pare bizar ca avem peste 4mii de citiri si doar asa de putine posturi?

buna dimineata fetelor, cred ca sunt cea vizata asa ca vreau sa raspund cu aceeasi moneda
in primul rand nu este nimeni obligat sa raspunda unor intrebari, poate nu stie si nici nu vrea este alegerea fiecarei persoane, este un sait independent fara contract unde poate intra cine vrea...
povestea mea este veche si la fel ca majoritatea fetelor, avem cam 4 ani de incercari nereusite, dupa laparo eu cica sunt ok, sotul dupa analize la fel, nu am mai avut putere sa intru zi de zi, ce sa va spun ca am o infectie in col cu care m-am luptat 1 an de am ajuns la antibiotic injectabil sa scap de ea, deoarece nu puteam sa fac histeroscopie
tinand cont ca am 2567 mesaje postate pe acest forum nu sunt chiar pisica neagra, atunci haideti sa punem la zid toate fetelor care sunt absente si au luat o pauza (citez:"vreau sa va spun ca eu o sa SAR peste postarile voastre") deoarece nu au voie sa lipsesca?
DenyAnd si pe tine te-am suparat?
spuneti voi daca vreti sa raspundeti in locul meu ce ati fi facut?scriati pe forum in fiecare zi aceeasi poveste
toti dr. zic ca nu avem probleme dar bb lipsa
i-mi cer scuze la toate fetele ca m-am intins atat si daca am deranjat atat de rau nu am sa mai postez ca vad ca este un forum bazat pe alte principii, cine scrie zilnic este bagat in seama cine nu mai bine sta la casa lui

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Camcris, sunt putin dezamagita de faptul ca ai crezut ca e vb despre tine. Era vorba despre Iulia, care mai postase 2mesaje aici inainte de cel de ieri. Si mai era vorba de altele care vin noi si spun ca ne citesc de ani.
Tu ai spus in mai multe randuri, despre problema ta cu infectia. Si in plus dupa atatea ani de incercari, nici eu nu as mai fi stat pe forum.
Imi pare rau ca nu am putut sa-ti raspund la intrebarea ta (pe care am citit-o) dar nu aveam nici o idee.
Asa ca inca o data: nu e vb despre tine!
Succes la laparo si sper sa iasa totul ok!

Ah si Buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Eu am fost plecata un timp din Buc asa ca nu am mai scris pe forum. Sincer, cu riscul de a supara pe cineva, sunt de acord cu Camcris. Dupa atatia ani de analize, controale si raspunsuri gen infertilitate inexplicabila, devi putin cam descurajat asa ca nu-ti mai gasesti puterea de a scrie zilnic pe forum. O data am fost si eu foarte activa pe aici, dar acum ma doare inima ca trec lunile si e nu vin cu o veste buna. Probabil si fetelor care sunt mai la inceput pe forum le va scadea in timp entuziasmul de a scrie zilnic, daca anii trec si bebe nu mai apare. Totusi nu pot sa spun ca nu-mi face placere sa intru din cand in cand sa vad daca vreuna dintre voi ne dati o veste buna. Pup pe toate!

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamântul tau.
http://lt3f.lilypie.com/uSCdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

gabyv eu una m-am simtit cea vizata si sincer chiar nu intelegeam ce ai cu mine ca eu stiu ca nu am gresit cu nimic, probabil ca multe dintre noi stiu cat este de grea asteptarea asta
daca vrei am sa va comunic rezultatul de la histero si cum a fost procedura,eu merg la o clinica privata ca la stat nu mai am incredere
o zi buna va doresc

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fetelor , uite o de dimineata( a doua paret a diminetii , ai ine spus), sa ne descretim fruntile!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Sa va mai spun ca nu mai am putere sa lupt, ca m-am saturat sa fiu luata peste picior de rudele mele ”fertile”, ca m-am saturat sa lupt pentru un vis care pare de neimplinit, m-am saturat de doctori si analize. Luna trecuta cand sa fac si eu HSG pleaca doctorul in concediu, luna asta nu a mai raspuns la telefon. Si uite asa se duc lunile si anii. Of...

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamântul tau.

Mergi la inceput