Aspirante optimiste (750)
Raspunsuri - Pagina 3
MeAlex spune:
Corina, da, se poate sa fii afectat trompele. In general, infectiile netratate urca spre trompe, dar cine poate stii?
10 saptamani si 4 zile
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
DenyAnd spune:
Buna seara fetele mele.
Aoleu ce vesti mai aud in seara asta
Crismac, Corina, imi pare foarte rau pt voi.
Sper sa fie bine si la voi.
Lorena, am notat si eu reteta multumim
Gaby, Bob, aveti dreptate legat despre fetele care citesc doar din umbra . Credeam ca numai eu aveam asa parere despre ele, si m-am abtinut sa "atac". Asa sunt eu mai pasnica
Kmy, si mie mi s-a facut dor de Mihaelafalt, eu de ieri m-am intrebat ce mai face, cum se mai simte? Dar nu am mai reusit sa scriu ceva pe forum ca eram asa de obosita.
MeAlex, ce ma bucura fiecare zi in plus aparuta la semnatura ta. Sa dea DD sa fiti bine pana la termen. Cum te mai simti? Vad ca ai marit doza de utrogestan la 800mg.
Apropos de diete pt slabit, m-am apucat si eu de ieri sa tin regim pt slabit si am dat-o in bara chiar ieri sfarsind seara mancand cat pt 10 persoane. Mancasem doar dimineata si era planul ca seara sa nu mai mananc nimic, si cand am dat-o in foame, m-am lasat despagubita.
Astazi, cat de cat imirevin, si acuma seara am baut doar un ceai cu lamaie, ufff induclita si ea cu miere.
Tocmai vroiam sa va intreb cine din voi tine(a tinut) dieta de la xdidi si cate kg in minus s-au dus intr-o luna, dar vad ca Miky mi-a raspuns deja. Ma gandesc sa ma apuc si eu de dieta asta, si de cand zic sa o incep si tot n-am mai apucat.
Monique, tu ce mai faci, pe unde esti?
Eu sunt inca DPO, imi astept menstruatia. Dar azi asa m-au inceput niste dureri prin uter, si la spate de ai zice ca se rupe bazinul in doua. Stiu sigur ca e de la job ca ridic baietii astia in brate, si ala mai mic are vreo 20-25kg.
Am in plan sa renunt la acest job.
2 sarcini pierdute la 4+
in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
DenyAnd spune:
Cineva a amintit de listuta pt testare.
Bettercy 14ian
Mrenescu 28ian
Gina 31ian
Cine se mai testeaza?
Pe cineva am uitat din listuta, sa ma ierte si sa-mi aminteasca inca odata pe ce data se testeaza ca sa dau la edit
Bettercy, dar tu deja trebuia sa te testezi.
Ne spui ceva?
2 sarcini pierdute la 4+
MeAlex spune:
Da, Deny, sunt pe 800mg Utrogestan de la hemoragie, dar am uitat sa modifc.
10 saptamani si 4 zile
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Da, Deny, sunt pe 800mg Utrogestan de la hemoragie, dar am uitat sa modifc. |
Aaaa, atunci stau si eu linsitita
Credeam ca dupa hemoragia din saptamana trecuta, iar ai patit ceva.
2 sarcini pierdute la 4+
DenyAnd spune:
Fetele, ca tot vorbiti de vin rosu...
Ciocnesc cu fiecare din voi ca sa iasa cu ochisori!
Eu am baut zilnic in perioada DPO, ca deja devenisem , al meu radea de mine "betivanca mea" ii placea cum eram de cu vinul in mine .
Dar iaca nu m-a ajutat nici vinul, nici utro 800mg/zi sa-mi pot tine sarcina pana la termen .
Ufff sa o aflu si eu odata ce am, ca drept spune MeAlex, pana nu afli care e cauza stai mereu in neliniste, si nu stii pe unde sa o apuci, ce tratament sa-ti iei.
Sper ca macar voua sa fie pana la termen sarcina!
pe toate
2 sarcini pierdute la 4+
MeAlex spune:
Multumesc de urari, Deny, speram sa nu mai patim nimic rau.
10 saptamani si 4 zile
pentru sanatos!
DenyAnd spune:
MeAlex
Mai esti pe net, sau te-ai bagat la somnic?
Poti sa-mi raspunzi rapid la o intrebare din sfera "trombofilie"?
(scuzati fetele de offtopic)
Care e cea mai grava? Homozigotul sau heterozigotul?
Stiu ca una din ele e o forma mai grava, alta mai usoara, doar ca am uitat care
(indiferent ce mutatie, ca eu analizat toate semnaturile aspirantelor de la prima pagina de la trombifilie, am atras atentia mai mult la cele care au pierdut la 4+ sapt (ca si mine). la toate sunt cu heterozigot, la unele la ambele mutatii: A1298C, C677T, la altele doar una din ele,plus FVL-ul.)
Macar ceva ceva sa ma mai informez binishor despre trombofilie
2 sarcini pierdute la 4+
lorena_86 spune:
fetelor sunt la pamant
tocmai am aflat de ce sunt asa depresiva si se pare ca sunt si predispusa la schizofrenie
imi vine sa ma dau cu capul de pereti
din pacate sunteti mai multe ca mine
am citit acum un studiu despre polimorfismul genei MTHFR si au descoperit ca mutatiile ei sunt asociate cu schizofrenie si depresii
felicityhope spune:
Lorena,daca te prind te bat de iti suna apa in cap!!!!
Termin-o cu prostii de genul asta.
1.nu ai pregatirea necesara sa te auto-diagnostichezi.
2.depresii dupa 2 sau 3 sarcini pierdute si atita timp de incercare sunt normale- daca tu le lasi mental sa te acapareze!!!,ia mai las-o moale cu prostiile.
3.stii bine ca pe linga 2 simptoame(nu stiu de am scris corect cuvintul-sper ca da)mai sunt multeee altele.Iar un diagnostic ca asta nu se pune asa tam nesam ca ti-a casunat tie ca e la fel degetul mic de la piciorul stingcu cineva care a fost diagnosticat cu asta.
Tu ai nevoie de mai multe ginduri negre??Nu ti-e deajuns ce ai pe cap acuma?!Scutura-te repede,repede pina nu te scutur eu!!
Te pup,
Va pup pe toate,multa bafta,sanatate maxima si nu uitati sa fiti zen
24+ Alexander Matthew