Aspirante optimiste (750)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

scuzati fetelor dar ma uitam la un film

reteta e asa:

INGREDIENTE
500 grame faina
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
15 grame drojdie proaspata
250 ml apa
50 ml ulei
galbenusul de la 2 oua
seminte de chimen
5 linguri branza framantata cu iaurt si sare

MOD DE PREPARARE
Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar si putina apa calduta si se lasa pana se face spuma
Separat se framanta bine faine cu apa alduta, ouale, uleiul apoi se amesteca cu drojdia crescuta
Apoi se adauga branza si se framanta pana se incorporeaza in aluat.
Se lasa aluatul sa creasca aproximativ o ora la caldurica, apoi se intind foi cu grosimea de aproximativ 1 cm grosime pe care se presara seminte de chimen (sau ce altceva doriti), apoi se ung cu galbenus
Se feliaza foile, se unge tava cu putin ulei inainte de asezarea fasiilor si se introduc la cuptor timp de 20 minute.

daca aveti nelamuriri astept intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Am uitat sa va spun ca aseara nu am mai fost in Piata Universitatii ca nu a vrut sotu ca i-a fost frica sa nu venim batuti acasa, m-am suparat si nu am mai vb cu el, nici in seara asta nu am putut sa il convig sa mearga.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Ati facut bine,ai vazut ca sunt si multi huligani dar vad ca tie nu tie frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

As vrea sa va intreb ceva : daca mai avem un copil ar fi necesar sa mai faca si sotul ceva analize ?
Am facut si eu ecografie la care se vedeau foliculii si eu credeam ca la cum se vedeau ar trebui sa ovulez lunar !Cred ca nu prea stiu nimic despre astea .
Daca se vad foliculii trompele pot fi infundate fara sa se vada ??
Scuzati-ma ca va bombardez cu intrebari dar am ajuns la concluzia ca cele mai bune indrumari le primesti de la oameni ca tine si nu de la medici . ( am trecut prin multe spitale cu baiatul iar medicii buni i-am gasit datorita unor mamici care erau in aceeasi situatie ca si mine )

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crismac

As vrea sa va intreb ceva : daca mai avem un copil ar fi necesar sa mai faca si sotul ceva analize ?
Am facut si eu ecografie la care se vedeau foliculii si eu credeam ca la cum se vedeau ar trebui sa ovulez lunar !Cred ca nu prea stiu nimic despre astea .
Scuzati-ma ca va bombardez cu intrebari dar am ajuns la concluzia ca cele mai bune indrumari le primesti de la oameni ca tine si nu de la medici . ( am trecut prin multe spitale cu baiatul iar medicii buni i-am gasit datorita unor mamici care erau in aceeasi situatie ca si mine )

Daca ati avut un bebe eu cred ca amandoi ati fost bine din punct de vedere medical,asa ca nu te preocupa doar daca crezi ca ceva nu e in regula atunci fa tot ce trebuie facut ca sa iti clarifici orice dubiu.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Scuza-ma dar nu imi mai duc aminte, de cat timp incerci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Crismac, raspund pe rand:
Chiar daca aveti un bebe, pot surveni probleme: infectii, lipsa ovulatiei, trompe infundate, iar la sot se poate modifica spermograma. E bine ca ai vazut foliculi la eco, dar nu e suficient, ei trebuie sa atinga o anumita marima (aprox. 18-20mm) si sa si expulzeze ovulul.
Daca se vad foliculii trompele pot fi infundate, nu are legatura. Pentru verificarea trompelor se face histerosalpingrafie.

10 saptamani si 4 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Mi-e cam jena sa spun de cat timp incercam . Comparativ cu unele dintre voi eu nu prea am de ce sa ma plang . De 6 luni .
Dar pentru mine este mult prin prisma faptului ca la prima sarcina am ramas din prima luna in care nu ne-am mai protejat . De aici si intrebarea "Oare este ceva in neregula cu mine ?"Si intrebarea asta vine dupa o luna in care daca as fi ovulat nu prea as avea cum sa nu raman gandindu-ma cat am "muncit "
Imi este greu sa iau drumul medicilor pentru ca nu mai am incredere in medici . Dupa o sarcina intens monitorizata (toate analizele cerute de medici , ecografie 3D acum 8 ani cand in Bucuresti exista un singur ecograf 3D , si cand programarea se facea cu 3-4 luni inainte ) datorita medicilor copilul meu s-a nascut cu spina bifida , mielomeningocel....si multe alte diagnostice pe care nu are rost sa le scriu aici . Si am facut o gramada de analize si inainte sa raman insarcinata ca sa fie totul bine !

Mergi la inceput

Alex clar ca sunt ramasa in urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Crismac, imi pare rau pentru povestea trista, cred ca s-au mai rezolvat problemele, nu?
Oricum va trebui sa faci analize si e de preferat sa le faci inainte de sarcina ca sa previi. Poate fi totul OK si sa nu ramai din prima, indiferent cat prestezi. Probabilitatea de a ramane gravida intr-o luna e de 20% fara ca cei 2 parteneri sa aiba vreo problema! Cu fiecare luna adaugata, creste probabilitatea. Prestatul prea des, nu ajuta pentru ca sunt putini spermatozoizi maturi. Unii medici recomanda la 2 zile, altii recomanda zilnic, daca spermograma sotului e OK. Din moment ce ai ramas gravida din prima incercare, sigur ca nu ai avut nevoie sa inveti toate astea.

10 saptamani si 4 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Hop si eu!!
Intrebare legata de Trompe:Dupa ce am nascut,am avut o infectie rea a naibii,slabisem vreo 10 kg de la ea(aveam de unde)apoi am stat in spital si a fost tratata,bebele luase la nastere infectia de la mine ii curgea din ochisor cite o picatura de singe;
Acum intrebarea puteau sa se astupe trompele de la infectie?

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890

Mergi la inceput