Aspirante optimiste (750)
Raspunsuri - Pagina 11
kmy_black spune:
Me_Alex
recunosc ca primul instinct a fost sa te consolez, dar ma abtin!!!
te felicit , pt atitudinea pozitiva si sper sa fie molipsitoare si pt fetele care din cand in cand cedeaza!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
miha_23 spune:
buna fetelor
saptamana asta a fost una grea, asa ca va scriu si eu acum spre sfarsitul ei.
Laura mie medicul mi-a facut eco la 1 saptamana dupa avort si a zis ca este ok sa incercam dupa prima menstruatie. Eram in 6 saptamani si 4 zile.
Gina si pe mine m-a durut capul luna asta in perioada ovulatiei, am rezistat durerii dar cred ca se poate lua Nospa, cred ca nu dauneaza, zic gresit fetelor?
Deny impartasesc sentimentul home-job-home, oboseala ,nervi, stres...face parte din viata asta, Spor la invatat sa reusesti ce iti propui.
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Fetelor, am fost la eco, s-a oprit in evolutie saptamana trecuta...nu stim cauza, o sa mai facem analize, o sa vorbim saptamana viitoare. Macar e singurul medic care m-a inveselit si am iesit razand din cabinet, mi-a promis ca anul asta voi fi gravida iar si rezolvam noi sa fie bine. Va rog, nu sariti sa ma consolati, sunt OK, m-am dus cu asteptari limitate la eco, stiam ca sunt probleme mari. Incercam sa aflam cat mai multe acum ca sa stim ce sa evitam data viitoare. Va pup si va rog din nou, sa nu ma consolati. Va rog sa nu va suparati, vorbim orice despre sarcina, dar nu-mi spuneti toate in cor ca totul va fi bine. Am revenit cu arme si bagaje printre voi, prietenele mele aspirante. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi pentru sanatos! |
Stiu ca o sa te superi asa ca o sa iti cer scuze anticipat dar nu pot sa trec peste ca si cum nu a fost nimik.......
Suntem alturi de tine...
gina85 spune:
citat din mesajul lui anne_marie79 Alex ... , eu am intrat doar sa te pup si sa iti spun ca in orasul meu ninge ca in povesti! Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra! |
Ce mai faci,cum te mai simti ai intrat ff rar????
gina85 spune:
citat din mesajul lui miha_23 buna fetelor saptamana asta a fost una grea, asa ca va scriu si eu acum spre sfarsitul ei. Laura mie medicul mi-a facut eco la 1 saptamana dupa avort si a zis ca este ok sa incercam dupa prima menstruatie. Eram in 6 saptamani si 4 zile. Gina si pe mine m-a durut capul luna asta in perioada ovulatiei, am rezistat durerii dar cred ca se poate lua Nospa, cred ca nu dauneaza, zic gresit fetelor? Deny impartasesc sentimentul home-job-home, oboseala ,nervi, stres...face parte din viata asta, Spor la invatat sa reusesti ce iti propui. |
Sa stii ce eu de ceva timp am durerile astea dupa ovulatie,le-am remarcat de ceva vreme,poate e vreun semn ca nu am ramas ma gandesc...uffiiii
kmy_black spune:
am lesinat de ras, citind postarile voastre de ieri dupa amiaza legate de sport!!!
si intr-adevar se poate lua no-spa!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
gina85 spune:
citat din mesajul lui kmy_black am lesinat de ras, citind postarile voastre d eiri dupa amaiza legate de sport!!! si intr-adevar se poate lua no-spa!!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
si eu
miha_23 spune:
eu sunt cam confuza.Ce parere aveti despre un test de sarcina cu linia c de control clara si linia T putin vizibila? Negativ sau pozitiv?