Aspirante optimiste (750)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Gina ... , multumesc de intrebare , sunt relativ bine , de luna viitoare incep din nou proiectul bebe , sper ca sa fie cu noroc de data asta! Tin pumnii tie pentru testare ...
Va pup pe toate cu drag!

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Miha , eu cred ca testul este pozitiv dupa cum il descrii tu . Asa am avut si eu in decembrie la primul test , iar in ziua viitoare cele doua linii au fost al fel de intense! Doamne Ajuta sa fie asa si la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Pe prospec zice ca contine clorhidrat de drotaverina (nu stiu ce inseamna asta)in mare parte si este un atispasmic.
Eu il am in casa de la avortul pe care l-am avut dr m-a spus sa iau pentru durerile car einsepusera atunci ca nu dauneaza sarcinii, dar din pacate a fost prea tarziu.
Luna asta am luat si eu de catava ori pt ca am citit ca este bun si calmeaza spiritele acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_ana spune:

miha_23, eu ti-as transmite felicitari daca testul arata asa.
Fetelor, la mine vizitele pe la voi sunt rare... nu prea am timp sa scriu. Va citesc de cate ori am timp, printre un inventar si o reconciliere... asta e la inchidere de an...
luna asta am sperat si eu la mica mea minune, dar nu s-a intamplat. Cred ca eu sunt cea care are probleme, desi toti medicii mi-au zis ca sunt in regula. Menstra mi-a intarziat 14 zile (intre timp am facut vreo 2 teste) , a venit cu dureri, si a tinut 2 zile. Dupa doua zile s-a oprit o zi... si a iceput iar, o zi, dupa care gata... Am o stare de rau in tot corpul, oboseala... si luna asta nu pot ajunge la medic din lipsa de timp. Si uite-asa am inceput anul prost, si parca vad ca asa se va si termina.

Bafta fetele!

Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha_23

eu sunt cam confuza.Ce parere aveti despre un test de sarcina cu linia c de control clara si linia T putin vizibila? Negativ sau pozitiv?

pune testul pe picasa ca sa-l vedem si noi si sa ne dam cu parerea mai usor

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui anne_marie79

Miha , eu cred ca testul este pozitiv dupa cum il descrii tu . Asa am avut si eu in decembrie la primul test , iar in ziua viitoare cele doua linii au fost al fel de intense! Doamne Ajuta sa fie asa si la tine!

Sper sa fie asa cum zici tu, azi de dimineata a iesit asa cum am povestit, temperatura a ramas ridicata , azi sunt in ziua 30 si nu am avut niciodata cm mai mari de 28zile. L-am facut cu gandul daca este pozitiv sa sun medicul poate imi da ceva sa nu mai pierd sarcina, dar nu mii s-a parut clar pozitit. Am sa mai astept 1 zi si il repet sambata, sper sa fie tarziu.
Doamne ajuta sa fie bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gina85

imi puteti spune pe ce baza este no-spa ca aici nu stiu daca o sa il gasesc,,,,

roaga pe cineva din tara sa iti trimita, eventual si mai mult k sa ai provizii in casa!

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

[quote]citat din mesajul lui miha_23

eu sunt cam confuza.Ce parere aveti despre un test de sarcina cu linia c de control clara si linia T putin vizibila? Negativ sau pozitiv?

pune testul pe picasa ca sa-l vedem si noi si sa ne dam cu parerea mai usor

fetele mele de suflet

Pe prospect scria ca tb citit rezultatul dupa 5minute si nu mai tarziu de 10 minute

Mergi la inceput

dar dupa cele 10 minute si-a schimbat intensitatea culorii?

si mie mi se pare ca arata ca un test de sarcina pozitiv, dar o poza ar ajuta mai mult!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha_23

Am o parere foarte buna, mai ales daca liniuta de test apare in intervalul bun. Ce marca de test e?

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput