Aspirante optimiste (750)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Eu numar zile...si mai sunt asa de multe pana pe 28...

Nu se mai testeaza nimeni pana atunci? Macar sa ma emotionez si eu pentru vreuna din voi, in felul asta nu ma mai gandesc la ale mele.

Asa sunt de suparata pe mine pentru ca involuntar ajung sa ma gandesc ca va fi pozitiv si daca o sa fie negativ parca ma si vad cu un bot de 3 km de n-o sa incapa in oglinda.

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kammyL spune:

Buna seara fetelor,
Dupa o absenta de cateva saptamani revin si eu....dupa indelungi asteptari la finele lunii decembrie au venit uratii....astazi sunt deja in ziua 24. De data aceasta cu Sarbatorile si pentru ca nu am fost nici eu in tara ca sa fac monitorizarea nu am mai facut nici stimulare si nici PREGNYL. La recomandarea medicului am inceput sa iau DUPHASTON (mai am 2 zile) si apoi incepe perioada de asteptare. Ce m-as distra, avand in vedere ca luna asta nu am mai facut nici monitorizare, nici tratament si sa fie luna norocoasa! Poate Bunul Dumnezeu imi va face o surpriza si luna asta voi avea si eu bebe! Mult succes celor care asteapta sa se testeze....sa fie cu 2 liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Eu numar zile...si mai sunt asa de multe pana pe 28...

Nu se mai testeaza nimeni pana atunci? Macar sa ma emotionez si eu pentru vreuna din voi, in felul asta nu ma mai gandesc la ale mele.

Asa sunt de suparata pe mine pentru ca involuntar ajung sa ma gandesc ca va fi pozitiv si daca o sa fie negativ parca ma si vad cu un bot de 3 km de n-o sa incapa in oglinda.

Cat mai curand

Si eu ma alatur tie pt ca ma testez pe 31,deci mai avem...

Incerc sa ma distrag uitandu-ma la un film,facand curatenie dar sincer nu ma stiu ce sa fac....

2 zile am avut dureri de cap si ameteam dar stiu ca astea sunt de la durere,ca era asa de mare incat nu am mai rezistat si am luat pastile iar sotul meu imi spunea:lasa poate ai ramas luna asta,ce frumos suna.
Macar sa sper fetelor,sa ma imaginez gravida,sa ma imaginez vazand cele doua liniute,uffffiiii ce frumos..

Asa ca mrenescu o sa ast impreuna verdictul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Eu am fost la doctor azi . Mi-a spus ca am o infectie genitala . Mi-a dat tratamentul urmator
*Doxiciclina -1 la 12 ore
*Metronidazol - 2 la 12 ore
*Klion-D - 1 pe zi
* Flucovim - 1 pe saptamana
Ce ma nelamureste pe mine este ca mi-a spus ca pot avea contact neprotejat fara nici o problema dar pe prospectul medicamentului Klion scrie "Trebuie evitat contactul sexual pe durata tratamentului ". Deci eu cam inteleg ca pentru 10 zile eu iau pauza !
Cat despre bebe nu este ca am facut si o ecografie !

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Eu am fost la doctor azi . Mi-a spus ca am o infectie genitala . Mi-a dat tratamentul urmator
*Doxiciclina -1 la 12 ore
*Metronidazol - 2 la 12 ore
*Klion-D - 1 pe zi
* Flucovim - 1 pe saptamana
Ce ma nelamureste pe mine este ca mi-a spus ca pot avea contact neprotejat fara nici o problema dar pe prospectul medicamentului Klion scrie "Trebuie evitat contactul sexual pe durata tratamentului ". Deci eu cam inteleg ca pentru 10 zile eu iau pauza !
Cat despre bebe nu este ca am facut si o ecografie !

Imi pare rau .....poate infectia ta nu e transmisibila ma gandesc eu si de aia poti avea relati(poate gresc dar nu imi vine nimik in minte)

Mergi la inceput

Gina pai are si sotul tratament cu primele doua medicamente . Dar eu ma gandeam ca nu prea ar fi indicat sa se intample minunea unui bebe cat timp iau tratament !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Gina pai are si sotul tratament cu primele doua medicamente . Dar eu ma gandeam ca nu prea ar fi indicat sa se intample minunea unui bebe cat timp iau tratament !

Da ai dreptate,nu stiu cat de bine ar fi sa ramai gravida facand tratament cu antibiotice .
Totusi nu inteleg nici eu de ce doc ti-a zis ca poti avea relatii neprotejete cu sotul(poate neprotejate in sensul ca puteti sa faceti dragoste dar fara finalizare,ma gandesc eu)

Mergi la inceput

Cine stie la ce s-o fi gandit ? Dar eu nu vreau sa risc ! Asa ca eu sunt in pauza prelungita !
Oricum as fi va tin pumnii voua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Fetelor, am fost la eco, s-a oprit in evolutie saptamana trecuta...nu stim cauza, o sa mai facem analize, o sa vorbim saptamana viitoare. Macar e singurul medic care m-a inveselit si am iesit razand din cabinet, mi-a promis ca anul asta voi fi gravida iar si rezolvam noi sa fie bine. Va rog, nu sariti sa ma consolati, sunt OK, m-am dus cu asteptari limitate la eco, stiam ca sunt probleme mari. Incercam sa aflam cat mai multe acum ca sa stim ce sa evitam data viitoare.
Va pup si va rog din nou, sa nu ma consolati. Va rog sa nu va suparati, vorbim orice despre sarcina, dar nu-mi spuneti toate in cor ca totul va fi bine. Am revenit cu arme si bagaje printre voi, prietenele mele aspirante.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Alex ... , eu am intrat doar sa te pup si sa iti spun ca in orasul meu ninge ca in povesti!

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Mergi la inceput